| Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Octavia GM 66KW ABC |
|
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
| Autor |
Zpráva |
| Janosik93 |
Zaslal: pá leden 14, 2011 22:05 pm |
|
|
|
|
a čo od tial vybral abs asi ťažko ?
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| hery |
Zaslal: pá leden 14, 2011 22:54 pm |
|
|
|
|
asi stihl i odmontovat brzdové trubičky a tak, musel bejt hold borec akorát nevím jak to udělal s odvzdušněním, ale asi také náké vůdů.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| skoda |
Zaslal: pá leden 14, 2011 23:00 pm |
|
|
|
Noo jestli toto je pravda co tady rikas,tak to su deda borci chlapci z ABC
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: út leden 18, 2011 11:54 am |
|
|
|
pakliže se tam nahraje nepatřičný software , tak svítí abs , protože nekomunikuje s ecu motoru....
to jest info pro všechny nalejvače....
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| MNBM |
Zaslal: po leden 24, 2011 22:54 pm |
|
|
|
|
Brouk napsal: Nevidel jste nekdo ridici jednotku plcc upravovanou od ABC Tuning ? Mela vymenene plcc ? Prelepujou nalepky z orig na upravene ? Prijel borec ze mu to nejede , po otevreni jednotka hodne zoxidovana nateklo tam ale cipy bych rekl ze orig a platil za to 8 tis a 2 roky zaruka, tak jsem to vycistil ECU je OK ale zda se me ze to jede jako 66kw orig  )) Uvidime pristy tyden dam tam patice a budu vedet az to prectu !  ))) A ABC Zaruka ? No ze do servisu daji mu novou (za 15 tis ) a cip mu predelaji ale ECU zaplati on  )))
No asi na tom neco je NAKUPUJTE U ODBORNIKU a hlavne u tech co maji velkou reklamu a bude to o tom : hlavne kdyz zakaznik plati jak to jezdi uz je jina vec  )))))))
Neni to tak dlouho co prijel passat 96kw a hosi tak upravene turbo jsem jeste nevidel a stejnej upravce , jako by to nekdo kopiroval z druheho auta a upravu turba misto cca od 1/2 mapy soupnul od zacatku. A na takovou upravu daji i doklad asi bych musel lezt kanalama toto delat ! Nelezou uz ???
Hezky den 
sedm let zpátky jsem měl zákazníka s Toyotou Land Cruiser LC90 D4D motor, DENSO jednotka, upravovaná "flashovaná" u ABC. Zákazník nepociťoval změnu, proto se obrátil o radu, bylo mu řečeno, že se úprava musí "zajet" nejakých 5000km, poté se jednotka zadaptuje a naplno se změna projeví.
Po ohledání, naprosto netknutá, sériová DENSO řídící jednotka, žádný "powerbox" nenalezen, podotýkám, že v roce 2004 nikdo široko daleko nezvládl přeflashovat takovouto jednotku. ABC vyúčtovali 15.000,- a vůbec se toho nebáli....
|
_________________ v chiptuningu od 1995, brzda, diagnostika, analýzy, výpočty a konstrukce motorů, kalibrace pro ECU, výuka v oblasti HW, SW
|
|
| Návrat nahoru |
|
| mp3turbo |
Zaslal: čt leden 27, 2011 23:26 pm |
|
|
|
|
> jak tak majitel čeká v autě a hraje si s radiem tak omylem zastartuje
> a ouhle stal se zázrak auto běží jak víno kurna ale svítí ABS.........
ty wogo, oni sa chceli volat ABS Tuning
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| marquee |
Zaslal: pá leden 28, 2011 7:47 am |
|
|
|
Mám další rybyčku, OPEL Omega 3.0 1994, po kabelu jak fík, ještě mu dali vybrat jestli chce optimal nebo sport tuning.. 6000,- v prdely, by mě zajímalo kolik je takových, kteří si to nechali upravit u ABC a raději to ani nepřiznají
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|