Obsah fóra checksum.cz » Software » VAS-PC V18 CZ |
Strana 3 z 6 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6 Další |
|
Autor |
Zpráva |
DIGI-DELETED |
Zaslal: po říjen 18, 2010 9:46 am |
|
|
|
no comment...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
autodiagnostika |
Zaslal: po říjen 18, 2010 9:47 am |
|
|
|
to jsem si myslel...dekuji za odpoved
ostatnim omluva za OT
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po říjen 18, 2010 9:58 am |
|
|
|
ale toto těžko chápe skupina lidí , jejichž knowhow je postavena na tom co se vyrobilo v číně a co se kde zdarma stáhlo.....
aprodejcích čínského rádobydiag shitu ani nemluvě o
já nevím kdo s tím odbočením od tématu začal ? asi já výše uvedenou větou ? cítíš se snad býti potrefenou husou ?
a podvod zůstává podvodem i po letech , teda aspon pro ty co neschovávají za větu : to bylo před lety......
|
|
|
Návrat nahoru |
|
autodiagnostika |
Zaslal: po říjen 18, 2010 10:20 am |
|
|
|
ach jo ..vice cist mene psat
Know-how (anglicky „vědět-jak“) je anglické sousloví, popisující technologické a informační předpoklady a znalosti pro určitou činnost - nejčastěji výrobu. Je to souhrn znalostí, poznatků a zkušeností při výrobě
to jen tak na okraj...
k vete: !aprodejcích čínského rádobydiag shitu ani nemluvě "
uz jsem ti sve napsal..nicmene mel by sis uklidit ve skrini
k vete : "a podvod zůstává podvodem i po letech , teda aspon pro ty co neschovávají za větu : to bylo před lety...... "
zeptal bych se jaky nebo v cem jse na tebe udelal povod
na mou otazku : "
Zajima me jak vis ze nektere sw korektne nefunguji a co presne konkretne nefunguje...asi jsi o tom cetl nekde na foru vid Wink ,protoze ty je prece nepouzivas...nebo zeby nefungovali korektne ani ti tvoje "originaly" ?? "
jsi zapomel odpovedet ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
volvak |
Zaslal: po říjen 18, 2010 10:35 am |
|
|
|
Bavi te porat nekomu vnucovat tvuj nazor o legalnosti pouzivani softweru,kabelu adt.Je to kazdeho svobodne rozhodnuti co kona.Jestli chces aby toto forum za neco stalo tak svoje nazory o legalnosti si nech a venuj se danemu problemu.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: út říjen 19, 2010 8:44 am |
|
|
|
K TOMU PODVODU :
tady jsou 100procentní testované immo off files , prodané za 15000 korun , slovy patnácttisíc korun , převedených na účet autodiagnostika.info (lze doložit) v listopadu 2006
http://www.ulozto.cz/6243383/immo-off-2-zip
nejvíce mě fascinuje složka peugeot , kde jsou pouze nějaké originály z bsi.....
reklamace proběhla tím způsobem , že mi bylo do icq napsáno "" originál je k nezaplacení" !!!!!!!!!
(telefon nebyl po celou dobu "obchodu" k dispozici . logicky že , proč bych dával telefon někomu koho chci VĚDOMĚ NAPÁLIT....
K DISPOZIOCI BYLO POUZE ICQ (OBČAS) A ČÍSLO ÚČTU A FTPKO KE STAŽENÍ
MOŽNÁ SI NĚKDO ŘEKNE : PROČ TO TEN BLBEC KUPOVAL ?
ALE HLAVNÍ PROBLÉM JE V TOM ŽE PODVOD JE PODVOD I PO LETECH , POUZE ALIBISTÉ SE TO SNAŽÍ ZAMLUVIT TŘEBA TÍM ŽE UŽ JE TO DLOUHO A PODOBNĚ......
nebo se mi snad pane Handl zkoušíte namluvit , že jsem od vás kupoval originály z bsi ? a že nevím co to je ?
OMLOUVÁM SE VŠEM , TOTO SEM OPRAVDU NEPATŘÍ . ALE V TOMTO PŘÍPADĚ NEŠLO NEZAREAGOVAT
|
|
|
Návrat nahoru |
|
autodiagnostika |
Zaslal: út říjen 19, 2010 11:48 am |
|
|
|
nato opradu nelze nic dodat
vlastne lze,pokud jste se stal ,jak pisete,obeti podvodu ,resp tvrdite ze jsem vas ja podvedl,zalujte me
bud te si 100% jistej ,ze nasi komunikaci po ICQ k danemu tematu mam (mam ho ale pod ICQ ktere mate zde v profilu o kterem tvrdi ze ze neni vase, tak nevim) a jje take jasne, z toho co v ni ctu ze to bylo trosku jinak nez tu pisete ....
telefon na me mate od zacatku stejne tak mail i to ICQ ,slova ze original bin z BSI se vzdy hodi jsem vam napsal,s tim souhlasim a to kazdy kdo se kolem jednotek mota potvrdi a oceni,pro cloveka, ktery o funkci zarizeni nema ani paru je toto pochopilne k nicemu,to chapu
ke slozce peugeot,kdyz se o ni bavime viz : "nejvíce mě fascinuje složka peugeot , kde jsou pouze nějaké originály z bsi..... ", slovo POUZE je opravdu "na miste" bud jste chtel poslat jinou slozku,nebo jste ji zapomel promazat,omlouvam se za svoji nezlalost ale ktere z uvedenych files jsou z BSI ?
je treba take rict ze jste nekupoval zadneho zajice v pytli ale to co jste chtel a take co jste dostal predem v seznamu ktery jsem vam poslal a vy sam jste se ,jak pisete rozhodl jestli si neco takoveho koupite nebo ne.
zajimave je take to, ze i jak pisete i po letech, mate tyto soubory u sebe v pc i presto ze jsem vas vlastne podvedl a poslal vam neco co je k nicemu..navic pisete o DVD a na ukazku posilate 50Mb ?...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: st říjen 20, 2010 9:53 am |
|
|
|
kecy a zase kecy ...
když už někomu nabízím immo off files , kde je seznam immo off files , tak předpokládám
ŽE TAM NEBUDOU ORIGINÁLY Z BSI...
na tom ulozto je to presně v té podobě , co jsem si to stáhl z FTP odkazu, co jste mi po převedení peněz poslal - nezmenil se na tom ani jediný bit !!!!!!!!!!!
originály k nezaplacení opravdu jsou ,ale jen nevím jak se vypíná immo podle nějakeho originalu z bsi s neznamym kodovanim ?
poradte prosím , třeba tomu jen nerozumím a opravdu ten originál z bsi slouží k vypnutí imobilizéru ....
jak se asi jenom dělá...... ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
lubos |
Zaslal: st říjen 20, 2010 11:32 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: kecy a zase kecy ...
když už někomu nabízím immo off files , kde je seznam immo off files , tak předpokládám
na tom ulozto je to presně v té podobě , co jsem si to stáhl z FTP odkazu, co jste mi po převedení peněz poslal - nezmenil se na tom ani jediný bit !!!!!!!!!!!
originály k nezaplacení opravdu jsou ,ale jen nevím jak se vypíná immo podle nějakeho originalu z bsi s neznamym kodovanim ?
poradte prosím , třeba tomu jen nerozumím a opravdu ten originál z bsi slouží k vypnutí imobilizéru ....
jak se asi jenom dělá...... ?
 NO ZMRDE POVIDEJ....

|
|
|
Návrat nahoru |
|
autodiagnostika |
Zaslal: st říjen 20, 2010 12:02 pm |
|
|
|
ke slozce peugeot,kdyz se o ni bavime viz : "nejvíce mě fascinuje složka peugeot , kde jsou pouze nějaké originály z bsi..... ", slovo POUZE je opravdu "na miste" bud jste chtel poslat jinou slozku,nebo jste ji zapomel promazat,omlouvam se za svoji neznalost ale ktere z uvedenych files jsou z BSI ? Dekuji za odpoved
zajimave je take to, ze i jak pisete i po letech, mate tyto soubory u sebe v pc i presto ze jsem vas vlastne podvedl a poslal vam neco co je k nicemu a jak pisete nechybi ani jeden bit ..navic pisete o DVD a na ukazku posilate 50Mb ? ,jste dobrej vtesnal jste 4g do 50Mb,gratuluju
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: st říjen 20, 2010 12:32 pm |
|
|
|
to co jsem koupil od vás jako immo off files , to je přesně v te same podobě na uložto ke stažení.....
ten kdo ví o co běží , tak je mu to jasné hned ...
a končím tuto diskusi , prohrál jsem ....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
autodiagnostika |
Zaslal: st říjen 20, 2010 13:39 pm |
|
|
|
takze dekuji za odpoved,chapu otazky byli dve a velmi slozite..hezky den
|
|
|
Návrat nahoru |
|
lubos |
Zaslal: st říjen 20, 2010 14:14 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
rusty |
Zaslal: út listopad 02, 2010 13:57 pm |
|
|
|
A já hlupák myslel ,že se tady něco dozvím.... A oni si tady jen nadávají...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
chonty |
Zaslal: út listopad 02, 2010 16:37 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |