Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Software  »  RACE 2000
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 4    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

RACE 2000

Autor Zpráva
supermag
Zaslal: čt květen 20, 2010 11:12 am Citovat
LUBO napsal:
supermag napsal:
LUBO napsal:
supermag napsal:
LUBO napsal:
KAKO napsal:
Tu ti nepomoze nic ine, pokial nemas zalohu kluca, len napisat talianom a oni ti radi poslu novy za "poplatok" Very Happy , a este aky kluc mas? Stary na LPT ci USB ?

Shocked Very Happy Shocked TAKTO JE SPRAVNY POSTUP-LENŽE ON MA OD KAMOŠA Z INTERNETU.....

Buzno co meles Twisted Evil tvy slaboduchy keci si strc do ....... me to stalo na nase k...o asi v prepoctu tricetpet tycek tak nemel hovna cobolaku Laughing

Very Happy Very Happy Very Happy JA HO MAM-RACE 2000 s krackem-TROUBO...A NESTOJI 35000 VOCASU-ORIGINAL-KECAŠ... Razz

Kolik teda stoji frajere. Vis vubec o jakym RACEU mluvis co Question ? Ja o voze ty o koze. V tom pripade kdyz tvrdis, ze tolik nestoji ho mas asi kradenej Exclamation nebo od kamosa z internetu ty ne Laughing k...o a vis vubec demente jek to muzes kupovat a s cim, treba nejakej hardware atd. a ty tvy free dawnload crack verze za pet ecek Embarassed si strc do rite Exclamation CABANKU Exclamation

Shocked Shocked Shocked TUPČE... Razz Razz Razz

Ty curacku dimsport.it - jo jasne a kde tam mas cenik ty demente Laughing tak jim napred napis co stoji jejich prvni verze race a uvidis kolik to stalo tehda a jestli umis italsky cos pochybuju cabanku tak se s nema pokud budes slusnej domluvis a oni ti radi zdeli co za to chcou k...o a pokud mas soft z devadesatyho nebo nejakej za cara klacka tak ho mozna za pet ecek koupis mamrde tak se mej ty cobolacka trubko Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: čt květen 20, 2010 14:46 pm Citovat
hele dávej bacha !!!!!!!! já jsem si z luba a z lam, delal prdel loni a vykopli mně za to z fora hehe .....ex digigoat
proste jsem se chtel prihlasit a nic....
asi má dlouhý prsty Laughing Laughing Laughing

dement1.png
 Komentář:
 Velikost:  479.04 kB
 Zobrazeno:  39765 krát

dement1.png

Zaslal: čt květen 20, 2010 16:11 pm Citovat
DIGI-DELETED napsal:
hele dávej bacha !!!!!!!! já jsem si z luba a z lam, delal prdel loni a vykopli mně za to z fora hehe .....ex digigoat
proste jsem se chtel prihlasit a nic....
asi má dlouhý prsty Laughing Laughing Laughing

Zdravim Cool jj je mi to jasny dik za info Smile jo ale aby mu ty prsty nekdo neskratil je to cobolko a takovy ja nemusim a zvlast takle nadsazeny chlapce ja fuckuji pokud nemaji rozumnou odpoved tak at se nehlasi ne? ale oni se do toho budou porad sroubovat a valit moudra vycteny na googlu atd...... ze Question Mej se a za ten predeslej vystup sorry Wink
supermag
Zaslal: čt květen 20, 2010 16:27 pm Citovat
KAKO napsal:
RACE EVO

Zdravim Cool moc dik za info Smile uz to resim a je to na dobre ceste ale mam pocit ze se to da odstranit primo v komplet softu pozadavek na key vis tak bud to a nebo talosi ale s tema ukecanejma mafosama je to taky na dlouho ale jina cesta asi nebude tak se mej Wink
LUBO
Zaslal: čt květen 20, 2010 20:23 pm Citovat
supermag napsal:
LUBO napsal:
supermag napsal:
LUBO napsal:
supermag napsal:
LUBO napsal:
KAKO napsal:
Tu ti nepomoze nic ine, pokial nemas zalohu kluca, len napisat talianom a oni ti radi poslu novy za "poplatok" Very Happy , a este aky kluc mas? Stary na LPT ci USB ?

Shocked Very Happy Shocked TAKTO JE SPRAVNY POSTUP-LENŽE ON MA OD KAMOŠA Z INTERNETU.....

Buzno co meles Twisted Evil tvy slaboduchy keci si strc do ....... me to stalo na nase k...o asi v prepoctu tricetpet tycek tak nemel hovna cobolaku Laughing

Very Happy Very Happy Very Happy JA HO MAM-RACE 2000 s krackem-TROUBO...A NESTOJI 35000 VOCASU-ORIGINAL-KECAŠ... Razz

Kolik teda stoji frajere. Vis vubec o jakym RACEU mluvis co Question ? Ja o voze ty o koze. V tom pripade kdyz tvrdis, ze tolik nestoji ho mas asi kradenej Exclamation nebo od kamosa z internetu ty ne Laughing k...o a vis vubec demente jek to muzes kupovat a s cim, treba nejakej hardware atd. a ty tvy free dawnload crack verze za pet ecek Embarassed si strc do rite Exclamation CABANKU Exclamation

Shocked Shocked Shocked TUPČE... Razz Razz Razz

Ty curacku dimsport.it - jo jasne a kde tam mas cenik ty demente Laughing tak jim napred napis co stoji jejich prvni verze race a uvidis kolik to stalo tehda a jestli umis italsky cos pochybuju cabanku tak se s nema pokud budes slusnej domluvis a oni ti radi zdeli co za to chcou k...o a pokud mas soft z devadesatyho nebo nejakej za cara klacka tak ho mozna za pet ecek koupis mamrde tak se mej ty cobolacka trubko Smile

Shocked Shocked Shocked DAJ SI ANGLIŠTINU-ZASTUPENIE MA -KEŽMAROK-SR-ZAVOLAJMU SVOJOU HANTYRKOU-A TI POVIE CENY PO SLOVENSKY!!!!!!!! Razz Razz Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
supermag
Zaslal: út květen 25, 2010 14:00 pm Citovat
Nazdar chytroline, tak hele nevim kdo je tady vocas vocasu ale spis je tu dement ? nebo jiny druh ! takze pro tebe napred se informuj u autorizovaneho prodejce a pak poustej moudra ale pokud mas kradenocracknutej soft tak jsi to nech pro jiny. Jo a na moje dotazy laskave neodpovidej a hlavne vynech svoje priblbli COBOLACKY KECY jo!!!!! . nedelej slovakum jeste vetsi ostudu nez maj!

Tabulka.jpg
 Komentář:
 Velikost:  239.91 kB
 Zobrazeno:  39679 krát

Tabulka.jpg

LUBO
Zaslal: út květen 25, 2010 22:24 pm Citovat
supermag napsal:
Nazdar chytroline, tak hele nevim kdo je tady vocas vocasu ale spis je tu dement ? nebo jiny druh ! takze pro tebe napred se informuj u autorizovaneho prodejce a pak poustej moudra ale pokud mas kradenocracknutej soft tak jsi to nech pro jiny. Jo a na moje dotazy laskave neodpovidej a hlavne vynech svoje priblbli COBOLACKY KECY jo!!!!! . nedelej slovakum jeste vetsi ostudu nez maj!
Shocked Shocked Shocked TEN CENIK JE Z ROKU 2001-PRETO SU I LIRE-KONOPASKU-TY SI TVRDIL ŽE MAŠ Za 35000 tisic !!!!KECALE Z HOSPUDKY u TROCK IDIOTOV Razz
LUBO
Zaslal: po květen 31, 2010 13:37 pm Citovat
LUBO napsal:
supermag napsal:
LUBO napsal:
KAKO napsal:

Shocked Very Happy Shocked

RACE 2000.jpg
 Komentář:
 Velikost:  253.49 kB
 Zobrazeno:  39593 krát

RACE 2000.jpg

dod
Zaslal: po květen 31, 2010 19:44 pm Citovat
supermag napsal:

sorry ale aku ze mame ostudu? ze o tom neviem...

mtsk
Zaslal: po květen 31, 2010 19:45 pm Citovat
to supermag a LUBO:

vy dvaja sa musite od inteligencie v noci odkopavat...
LUBO
Zaslal: po květen 31, 2010 21:32 pm Citovat
mtsk napsal:
to supermag a LUBO:

Cool Cool Cool Ty len čitaj a nekomentuj....TY SI RETARDOVANY???? SUPERMAG je skratka za SUPERMAGOR Razz Razz Razz
supermag
Zaslal: út červen 01, 2010 11:42 am Citovat
Hele ty slovackej ostudníku a zlodejskej demente laskave se uz zdrz tech tvych mouder a laskave uz to nekomentuj, s takovejma dementama podobnejm tobe nemam co resis ja jsem to kupoval tehda a mam to uz par jaru a ta tabulka je platna a kdy jsi to kupoval nebo ukradl me osobne nezajima tak se venuj svim podradnym chipum a nenavazej se do slusnych lidi pokud nemas jednu rozumnou odpoved tak drz HUBU! Sad jo a vubec kolik mesicu se upravam venujes asi dlouho ne ? protoze jsi s racem kamos jen kratce ze? A laskave te zadam abys na moje jmeno neli osobu plival na to jsi malej pan ! a pamatuj si ze nejhorsi je srazka z idiotem a tam veskera konzultace konci nazdar a laskave si to vem k srdci jo Wink .
LUBO
Zaslal: út červen 01, 2010 13:30 pm Citovat
supermag napsal:
Hele ty slovackej ostudníku a zlodejskej demente laskave se uz zdrz tech tvych mouder a laskave uz to nekomentuj, s takovejma dementama podobnejm tobe nemam co resis ja jsem to kupoval tehda a mam to uz par jaru a ta tabulka je platna a kdy jsi to kupoval nebo ukradl me osobne nezajima tak se venuj svim podradnym chipum a nenavazej se do slusnych lidi pokud nemas jednu rozumnou odpoved tak drz HUBU! Sad jo a vubec kolik mesicu se upravam venujes asi dlouho ne ? protoze jsi s racem kamos jen kratce ze? A laskave te zadam abys na moje jmeno neli osobu plival na to jsi malej pan ! a pamatuj si ze nejhorsi je srazka z idiotem a tam veskera konzultace konci nazdar a laskave si to vem k srdci jo Wink .

Very Happy Shocked Very Happy TYPICKY UČŇOVKAR-ZMRD-KECAŠ-KECAŠ-TY SI VYRASTAL V DECKOM DOMOVE ALEBO V RETARDOVANEJ RODINE-POCHYTIL SI NIEČO TU I TAM-LEN NIE V ŠKOLE...VZDELANIE HOMBACIEHO KONIKA MAŠ A TO JE VŠETKO-A KEĎ KLAMEŠ TAK KLAM PRE TYCH BLBCOV ČO MAJU ZAKLADNE + 1ROK UČŇOVKY.... Cool
supermag
Zaslal: út červen 01, 2010 13:37 pm Citovat
dod napsal:
supermag napsal:

sorry ale aku ze mame ostudu? ze o tom neviem...

Zdravim Cool k te ostude je to "LUBA" a jemu podobni a pak jeste jine ale to stim nesouvisi! zatim Confused
mtsk
Zaslal: út červen 01, 2010 14:06 pm Citovat
LUBO napsal:
mtsk napsal:
to supermag a LUBO:

Cool Cool Cool Ty len čitaj a nekomentuj....TY SI RETARDOVANY???? SUPERMAG je skratka za SUPERMAGOR Razz Razz Razz

jasne, vsetci su tu retardovany, uz som to pochopil... OK, budem dalej citat a nekomentovat Tvoje odborne komentare...

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 4    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je pá červenec 18, 2025 15:14 pm