Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Airbagy  »  Laguna 05 přidání zadních airbagů
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Laguna 05 přidání zadních airbagů

Autor Zpráva
vitas2
Zaslal: ne květen 09, 2010 12:00 pm Citovat
Zdravím všechny,
mám Renault Laguna II a 6 airbagů, schází mě zadní boční, koupil sem je a připojil, kabeláž v automobilu byla. Když připojím origo diag. renault clip a kouknu do konfigurace, zadní airbagy nejsou nakonfigurované, nakonfiguruji je tedy do systému, jednotka potvrdí konfiguraci a když konfigurci opět načtu, zadní airbagy jsou opět deaktivované jako na začátku, i když jsou připojeny. Jednotka to po konfiguraci v paměti nepřepíše.
Chtěl bych se zeptat, jesli není jednotka z fabriky nakonfigurovaná přímo na určitej počet bagů a je tudíž nutné přehrát paměť v ní, nebo jestli nevíte jak na to.
Díky za pomoc. VitaS
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RomanP
Zaslal: so květen 15, 2010 9:23 am Citovat
vitas2
Chtěl bych se zeptat, jesli není jednotka z fabriky nakonfigurovaná přímo na určitej počet bagů ?
...........................................................................................................................................

Ja tedy resil Megana II 2008 , a taky nikdo neumel udelat Clear, a tak se koupila jednotka podle vin

a stejnak jsem si musel hrat s clipem Diag. Proste to nesedelo ! A me taky dali nahradu za tu jednotku.

Tu jednotku co jsem mel ja ze uz se nevyraby, to mi bylo take divny, ze auto je rok 2008, mozna to jen

okecali. Napis jakou mas jednotku a jestly jsi kupoval i novou ? A to ti ukazuje i zavadu na pristrojovce ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vitas2
Zaslal: so květen 15, 2010 14:18 pm Citovat
Asi jsem to špatně vysvětlil, auto je nebourané a originál z výroby má 6 bagů, v tomto autě jich může být až 8, chtěl jsem tedy 2 boční zadní přidat kvůli dětem, bohužel pokud je připojím a nakonfiguruju je do řídící jednotky ( ty 2 bagy tam vydím jako off ) tak se příkaz provede, ale ty dodané bagy jsou stále off. Používám tovární diagnostiku clip, takže problém v tom nebude. Napadlo mě, že je jednotka nastavená na pevno z fabriky na 6 bagů a musí se tudíž přehrát paměť, nebo je tam jiný problém ?
RomanP
Zaslal: so květen 15, 2010 15:19 pm Citovat
Podivejse jestly ty draty vedou k ř.j. Airbag a ta jednotka tam nemusi mit vubec osazene piny na zadni Airbag.
Jsou airbag jednotky ze maji o 4 piny min. Uz asi chapes. Proto nekomunikuji s ř.j. a musela by se jednotka vymenit. Kdyz ty ani nenapise jakou mas ř.j. jak mam radit. Podle cisel jednotky se da i urcit
na kolik airbag je 6 ci 8.

Naposledy upravil RomanP dne so květen 15, 2010 20:49 pm, celkově upraveno 1 krát.
vitas2
Zaslal: so květen 15, 2010 15:56 pm Citovat
Je fakt, že jednotku jsem zatím nevyndaval ani na ní nekoukal, proto sem neuvedl číslo, máš pravdu, že to bude chtít prohlédnout to vedení a zjistit číslo jednotky. Juknu na to a číslo jednotky sem písnu. Zatím děkuju za nasměrování Smile
vitas2
Zaslal: so květen 15, 2010 15:57 pm Citovat
Je fakt, že jednotku jsem zatím nevyndaval ani na ní nekoukal, proto sem neuvedl číslo, máš pravdu, že to bude chtít prohlédnout to vedení a zjistit číslo jednotky. Juknu na to a číslo jednotky sem písnu. Zatím děkuju za nasměrování Smile
vitas2
Zaslal: po květen 17, 2010 11:03 am Citovat
Ahoj, tak je tam jednotla Autoliv - 605 48 76 00. Co se týče vedení je také komletně zapojené. Přemýšlím, že zkusím starší verzi Clipu mám poslední v9.99 a občas v novějších verzích bývají chyby, už sem se s tím setkal. Moc tomu ale nevěřím. VitaS
TommyNET
Zaslal: po květen 17, 2010 12:33 pm Citovat
Do tehle jednotky mam cisty obsah bez konfigurace. Po nahrani bude jednotka jako uplne nova a nakonfiguruje se podle auta. Kdyz se ti nepovede ta konfigurace, tak by tohle mohlo bejt reseni. Samozrejme pokud ta jednotka umi 8 airbagu...

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so květen 17, 2025 7:35 am