Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Začatky . . .
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 5 z 5    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Začatky . . .

Autor Zpráva
roland702
Zaslal: út leden 26, 2010 22:52 pm Citovat
straki007 napsal:
Takze nakonec to opravdu neni hruza.Prosedel jsem u PC uz asi 5 dnu a 5 noci a lecos jsem do palice dostal.Tak nakonec do toho jdu.Vzal jsem si z prace nekolik jednotek a zkousel a zkousel a zkousel.Neco se povedlo neco ne.Samozrejme jsem si zlkusil sve HDI a omylem jsem si seknul pamet takze musi venku Very Happy
Velke diky jednomu panovi odtud se to povede.
Pro zacatek jsem si poridil to Galletto (skoro China)Willema 5 a taky pro jistotu horkovzdusnou pajeci stanici.
Myslim ale ze na programovani ve winolse protece hromada vody az do toho clovek skoci.
Existuje nejaky program na upravu map pro mene zrucne lidi kteri az tak do toho nevidi?
Kdyz jsem zacinal par let tom, tak jsem si taky za pul roku myslel ze vim vsechno a po roce jsem zjistil ze vim hovno. Za 5 dni muzes pochytit snad uplnej zaklad a to COPY PASTE, a mozna zapsat do ecu. A to jak ctu taky neni uplen jeste ok. Pokud chce nekdo delat tuning na urovni tak to par let trva nez pochopi ty kolecka jak zapadaj.. Staci se podovat na par grafu nakejch lidi z EDC16 jak jsou schopni rozhodit prubeh vykonu motoru a max vykon mit v 3200ot a ne v 4000 jak je¨prubeh serie.. Ale to uz je trochu jinej level.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
straki007
Zaslal: ne leden 31, 2010 20:38 pm Citovat
Samozrejme rolande rozumim co tim chces rict.Ja jsem ale nechtel rict ze to uz umim.Tim jsem chtel rict ze jsem dokazal porovnavat upravu mapy atd..........Delam s autama vic jak 15 let a vubec si nemyslim ze umim vsechno Very Happy Technika jde dopredu.Vim ze potrva az do toho vlezu.
Kdyz jsme u lidi od Bosch-e.Oni hraji vyssi level diky tomu ze maji programy o kterych se lidem odsud jenom zdat..... Surprised
S tema masinama co maji oni by vyskakoval snad kazdy kdo rozumi co i jen kousek o vstrikovani a principu dodavky paliva "LIDOVE RECENO" Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LUBO
Zaslal: ne leden 31, 2010 21:03 pm Citovat
straki007 napsal:
Samozrejme rolande rozumim co tim chces rict.Ja jsem ale nechtel rict ze to uz umim.Tim jsem chtel rict ze jsem dokazal porovnavat upravu mapy atd..........Delam s autama vic jak 15 let a vubec si nemyslim ze umim vsechno Very Happy Technika jde dopredu.Vim ze potrva az do toho vlezu.
Kdyz jsme u lidi od Bosch-e.Oni hraji vyssi level diky tomu ze maji programy o kterych se lidem odsud jenom zdat..... Surprised
S tema masinama co maji oni by vyskakoval snad kazdy kdo rozumi co i jen kousek o vstrikovani a principu dodavky paliva "LIDOVE RECENO" Embarassed

Shocked Shocked Shocked To CARSOFT je strči....vw group jedine CARSOFT Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 5 z 5    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so srpen 23, 2025 1:07 am