| |
| Obsah fóra checksum.cz » BAZAR - Prodám/Koupím » P: BDM 100 |
|
Strana 4 z 4 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4 |
|
| Autor |
Zpráva |
| LUBO |
Zaslal: út leden 12, 2010 18:14 pm |
|
|
|
digigoat napsal: LUBO napsal: digigoat napsal: k těm redukcím : pozor na kombinováni redukci od evc a od cmd - mají jiné zapojení
čínani toto ovšem neřeší , občas se objevují "vražedné" kombinace
tak je třeba důkladně vše prověřit než se to připojí na 12 voltů .....
obzvláště u siemens jednotek  Ja nemam žiadne EVC alebo CMD takže žiadne OBAVY..... víš vůbec na co je BDMko ? dělal jsi s tím někdy ? a nebo jsi o tom jen četl ?
carsoft nic takového nevyrábí.....
v originalu to vyrabi evc a cmd , galleto atd.
čínani to kopírují , ovšem jen starší verze , a navíc kombinují s nepatřičnými redukcemi !!!!
proto jsem se ptal jestli s tím ten člověk pracuje a nebo jestli jenom rozšiřuje řady nalévačů pro svůj momentální zisk.....
tak až bude někdo psát na forum vlákno typu pomoc , mně se z toho zakouřílo a ted to ani nekomunikuje, tak potom si možná vzpomene ....
a lubo já si myslim že ty se sereš do všeho a nerozumíš ničemu ,ještě jsem neviděl že bys někomu něco poradil....
jediné co umíš je provokovat , asi proto že jsi schován daleko za klávesnicí ..
zajdi občas někam mezi lidi do hospody a tam si provokuj, pokud se ovšem nebojíš nějaké té facky .....
a jestli se jí bojíš , tak pak už zbývá jen ten internet......
a zkus mi přímo odpovědět na přímou otázku , bez urážek a smajlíků
Kolik ECU jsi programoval pomocí BDM ?
stačí číslo.....
žiadnu-nula-NONE-
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| digigoat |
Zaslal: út leden 12, 2010 18:38 pm |
|
|
|
|
| děkuji, nemám další otázky...
|
|
| supermag |
Zaslal: út květen 04, 2010 15:48 pm |
|
|
|
|
Zdarec ty vseznalku jak jse tak divam tak jsi asi nejakej abnormalni a to soudim podle tvych prispevku pro ostatni na foru. Kdyz jsem prochazel mistni diskuzi tak jsi mi pripadal hned ojedinelej kus, protoze tady jsi na foru, kde by si lidi meli pomahat, radit a ne jak ty se vsem vysmivat a tvrdit jakej si tunner-tak pekny hovno Podle tvych mouder co sleduji tak jsi bud vyvojovy technik bosch atd... nebo padli na hlavu , protoze to co jsi tvrdil treba o ECM vsak vis ta stara vec to ze to ma ten dotycnej kradeny a ze cestina je jasna vec plus ze ECM je na hovno, ale ze jeho jine verzi modifikujes to ti divny nepride ze? Na jednu stranu na to plives a na druhou s tim delas a tvrdis o sobe jakej si kouzelnik, ja uz se tomu venuji peknou radku let ale tim netvrdim ze jsem nejlepsi protoze nikdy nikdo nemuze byt nejlepsi, protoze se svym spusobem porad vsichni uci a proto zcela pochybuji ze ty jsi takovej jako doktor hauz a jak rikaji nekteri normalni jako ja co se tyce diskuze, pokud minis kritizovat a urazet tak do toho radsi nestrkej nos aby jsi jednou nenarazil, chapes jak to myslim ne? Tvi rady a moudra tady jsou vsem platny jak mrtvimu zimak Jednim slovem jsi na h...o. Jo a k me osobe, svoji moudrou kritiku si nech pro sebe a radsi si vsimej vic okoli, neco si z toho vem a pak snad pochopis o cem to vlastne je-proto by jsi se mel nad sebo zamyslet A pak se s tebou budou vsichni normalne bavit. Mej se a neber to moc osobne.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| straki007 |
Zaslal: út květen 04, 2010 18:39 pm |
|
|
|
|
supermag napsal: Zdarec ty vseznalku  jak jse tak divam tak jsi asi nejakej abnormalni a to soudim podle tvych prispevku pro ostatni na foru. Kdyz jsem prochazel mistni diskuzi tak jsi mi pripadal hned ojedinelej kus, protoze tady jsi na foru, kde by si lidi meli pomahat, radit a ne jak ty se vsem vysmivat a tvrdit jakej si tunner-tak pekny hovno  Podle tvych mouder co sleduji tak jsi bud vyvojovy technik bosch atd... nebo padli na hlavu  , protoze to co jsi tvrdil treba o ECM vsak vis ta stara vec to ze to ma ten dotycnej kradeny a ze cestina je jasna vec plus ze ECM je na hovno, ale ze jeho jine verzi modifikujes to ti divny nepride ze? Na jednu stranu na to plives a na druhou s tim delas a tvrdis o sobe jakej si kouzelnik, ja uz se tomu venuji peknou radku let ale tim netvrdim ze jsem nejlepsi protoze nikdy nikdo nemuze byt nejlepsi, protoze se svym spusobem porad vsichni uci a proto zcela pochybuji ze ty jsi takovej jako doktor hauz  a jak rikaji nekteri normalni jako ja co se tyce diskuze, pokud minis kritizovat a urazet tak do toho radsi nestrkej nos aby jsi jednou nenarazil, chapes jak to myslim ne? Tvi rady a moudra tady jsou vsem platny jak mrtvimu zimak  Jednim slovem jsi na h...o. Jo a k me osobe, svoji moudrou kritiku si nech pro sebe a radsi si vsimej vic okoli, neco si z toho vem a pak snad pochopis o cem to vlastne je-proto by jsi se mel nad sebo zamyslet  A pak se s tebou budou vsichni normalne bavit. Mej se a neber to moc osobne. 
Bez komentare.......
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je pá prosinec 05, 2025 23:50 pm
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|