Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Pal pc. G IV ALH |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
Matias |
Zaslal: pá říjen 30, 2009 9:49 am |
|
|
|
Ahoj kluci,
kdo by mi pradil jak mám aktivovat pal. pc. na G IV. To jestli tam je a nebo není kabeláž neřeším. To se dozvím až to budu mít u sebe a případně natáhnu, jde mi jen o to nakódování.
Díky.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
huhu |
Zaslal: so říjen 31, 2009 20:33 pm |
|
|
|
Matias napsal: Ahoj kluci,
kdo by mi pradil jak mám aktivovat pal. pc. na G IV. To jestli tam je a nebo není kabeláž neřeším. To se dozvím až to budu mít u sebe a případně natáhnu, jde mi jen o to nakódování.
Díky.
pal PC nejde aktivovat jen nakodováním
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: so říjen 31, 2009 22:55 pm |
|
|
|
A jak kromě kabeláže?? Kabeláž neřeším. Tu si kdyžtak natahám. To není problém, schéma už mám. Propojení konektoru se zeleným konektorem v přístrojovce. Jen mi jde o tu aktivaci. Nejedná se o maxi ani polodot, ale jen o pal pc, kde jsou standardně hodiny.
Díky.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
venca1 |
Zaslal: ne listopad 01, 2009 16:53 pm |
|
|
|
jaký máš číslo budíků??Jde o to jestli to budíky podporují.Dej ve VAGu test akčních členů a uvidíš jestli máš palubák či jen hodiny...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
JOFO |
Zaslal: ne leden 17, 2010 14:26 pm |
|
|
|
Matias napsal: A jak kromě kabeláže?? Kabeláž neřeším. Tu si kdyžtak natahám. To není problém, schéma už mám. Propojení konektoru se zeleným konektorem v přístrojovce. Jen mi jde o tu aktivaci. Nejedná se o maxi ani polodot, ale jen o pal pc, kde jsou standardně hodiny.
Díky.
ten pc co spoinas sa vola MFA , a netreba ho aktivovat , ale kedze b budikoch je immo , tak je nutne nove budky prisposobit k rj motora a potom nakodovat immo v klucoch , inak to nenastartuje. K tomu budes potrebovat vycitat pin z budikov (pokial ho nemas).
postup :
1. Pripojis sa na Prisrojovu dosku (kanal 17)
2. LOGIN - zadas pin v tvate 0XXXX (xxxx je pin budikov)
3. Prisposobeni a. kanal 00 das iba nacitat a znova ulozit 000 , b. kanal 21 a das ulozit pocet klucov
najlepsie postupovat podla VIS
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|