Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  Mercedes C 220CDI spínačka
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Mercedes C 220CDI spínačka

Autor Zpráva
ladislav121
Zaslal: čt listopad 29, 2012 22:16 pm Citovat
Problém vznikl z čistého nebe.Majitel chtěl odemknout dálkou a nic.Po odemčení klíčem jde infra zasunout,ale ne otočit,zámek volantu vysouvá.Na diagnostice klíč poznán,autorizován start a nic.Dle názoru jiných by to měl být zámek volantu,ale ve sk hod je vidět odemčený či zamčený.

Díky za jakýkoli názor
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pepa1
Zaslal: ne prosinec 02, 2012 21:28 pm Citovat
Řešil jsem to nedávno taky na MB C, ale benzín.
Mě to ale dělalo to, že to klíček vůbec nenačetlo, ale jak se začalo během dne oteplovat, tak to načetlo, po nějaký době pak šel i otočit klíček. Napalubce bylo místo najetých KM jen -----.
Všechny jednotky si stěžovaly na problém rušení CAN - až na jednotku zámku - proto padlo podezření na ni.
Problém byl opravdu v zámku volantu - jsou tam dvě motoroly.
Stačilo tu, která zlobila zahřát na 10s palcem a začalo to chodit, po vychladnutí to zase blblo.
Pro vyzkoušení dálky stačí mít zapnutý jen bílý konektor na zámku volantu - pak jde dálka (kdyžje procesor OK).
Vyzkoušej to s tím prohřátím a pokud to bude ono, kontaktuj Okuru - ten mě tu motorolu přehrál a přeletoval a vše běhá v poho.
ladislav121
Zaslal: út prosinec 04, 2012 8:24 am Citovat
Díky,toto jsem řešil jako první.
AEP
Zaslal: út prosinec 04, 2012 9:13 am Citovat
Založen: 29.10.2008 Příspěvky: 1235 Bydliště: doma , přechodné v dílně
ladislav121 napsal:
Problém vznikl z čistého nebe.Majitel chtěl odemknout dálkou a nic.Po odemčení klíčem jde infra zasunout,ale ne otočit,zámek volantu vysouvá.Na diagnostice klíč poznán,autorizován start a nic.Dle názoru jiných by to měl být zámek volantu,ale ve sk hod je vidět odemčený či zamčený.

Díky za jakýkoli názor
v diagnostice čeho je klíč rozpoznán a povolen start ? klíč už může být za hranicí použitelnosti , a nebo rozhozený kontrolní součet v klíči a nebo jen spínačka nedostala zpětnou vazbu od zámku a jeho ( otevřené ) pozici těžko říci. ale vše si najdeš v live datech v HHT .

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so červenec 05, 2025 4:08 am