|
Obsah fóra checksum.cz » Ostatní » UCH Espace III 1,9 DTi |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
ratas |
Zaslal: čt listopad 29, 2012 13:14 pm |
|
|
|
Zdravím všechny,
mám tady Espace III 1,9 DTi, který po havárce nestartuje. Když přehodím UCH z jiné 1,9 DTi, tak jede v pohodě, na Clipu žádné chyby nepíše. Stáhl jsem obsah z té funkční, ale když se ho pokusím nahrát do té původní, tak mi to udělá chybu pokaždé na 13 % , přečíst jde, ale obsahy se vcelku dost liší. Teď jsem sehnal ještě jednu z Espace III 2,2 DCi, Clipem jsem nastavil motor F9Q, na Clipu vše OK, jenže zase točí a nechytne Napadá někoho nějaké řešení? Je možné, že by se po havárce nějak zablokovala UCH?
Dík moc za odpovědi
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: čt listopad 29, 2012 13:22 pm |
|
|
|
se koukni na immo do motorovky zda je aktivní nebo ne
jinak by to mělo fungovat
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
Návrat nahoru |
|
ratas |
Zaslal: čt listopad 29, 2012 13:27 pm |
|
|
|
Immo v motorovce neaktivní když je správný transponder v klíči, na palubce zhasne, u všech tří UCH stejně. Když se dívám na aktuální hodnoty při startu, tak čerpadlo není blokováno, immo OK, jen nestartne.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kari |
Zaslal: čt listopad 29, 2012 15:05 pm |
|
|
|
ratas napsal: Immo v motorovce neaktivní když je správný transponder v klíči, na palubce zhasne, u všech tří UCH stejně.  Když se dívám na aktuální hodnoty při startu, tak čerpadlo není blokováno, immo OK, jen nestartne.
to je divný, v uch je immo v motorole, s jiným nemůže jet, pokud není off
|
|
|
Návrat nahoru |
|
ratas |
Zaslal: čt listopad 29, 2012 15:22 pm |
|
|
|
Já přehazuju pruběžne immo chip z klíčku k dané jednotce, jinak neběží. Teď zkouším ještě přečíst tu třetí motorolu, má jinou masku a nejde mi Xprogem přečíst vůbec , když se s tím nedomluvím, uměl bys to dát do kupy? Jsem vcelku kousek od tebe. Jinak přikládám ty dva soubory
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je pá červenec 04, 2025 19:44 pm
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|