Obsah fóra checksum.cz » Diagnostika - obecně » Octavia 1.6 55kW |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
marquee |
Zaslal: čt listopad 29, 2012 15:00 pm |
|
|
|
Hele už mi fakt došly nápady. Octavka 1.6 55kW když je studená tak prostě nechytne, chová se to jako kdyby byl veliký předstih, ale není. Prostě to otočí ale těsně před horní úvratí dojde startéru dech. Startér je nový, stejně tak baterka dokonce i klapka a lambda. Původně tam byla "chipnutá" jednotka od Cimbu která už dřív odpálila kat. ale i tu jsem vyměnil za seriovou a dělá to furt. Samozřejmně jednotka bez závad. Nemá někdo nějaký nápad?? Ještě při seřizování předstihu dle VIS to nedrží 1300 otáček ale pořát to jen houpe kolem téhle hodnoty.
|
_________________ Opravy EDC15/EDC16 po pádu při zápisu, bez pájení a rozebírání ECU, ne vždy je to ovšem možné
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: čt listopad 29, 2012 16:40 pm |
|
|
|
Možná budu plácat z cesty ale základní věci jako kabely,svíce a hlavně rozdělovač,to je v pohodě,ono člověk se hrabe v problému a hledá za tím složitost a opomíjí jednochý závady (vlastní zkušenost)
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: čt listopad 29, 2012 16:49 pm |
|
|
|
Ne tohle všechnoi je vyměněný, kabely a svíčky dávám většinou rovnou než se začnu hrabat v probémů, rozdělovač je taky nový, tam už je fakt nové snad všechno. Jak říkám došly mi nápady. Zvláštní je, že než udělám základní nastavení podle VIS tak to chytne, ale jak to nastavím tak už to nejde. Ještě mě napadlo jestli není chyba ve VISu.
|
_________________ Opravy EDC15/EDC16 po pádu při zápisu, bez pájení a rozebírání ECU, ne vždy je to ovšem možné
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: čt listopad 29, 2012 17:25 pm |
|
|
|
osciloskop a hned víš kde je zakopanej pes
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: čt listopad 29, 2012 19:19 pm |
|
|
|
hele a co zapalovací modul nebo co to je za mrdku co je před rozdělovačem
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: pá listopad 30, 2012 4:10 am |
|
|
|
marquee napsal: Ne tohle všechnoi je vyměněný, kabely a svíčky dávám většinou rovnou než se začnu hrabat v probémů, rozdělovač je taky nový, tam už je fakt nové snad všechno. Jak říkám došly mi nápady. Zvláštní je, že než udělám základní nastavení podle VIS tak to chytne, ale jak to nastavím tak už to nejde. Ještě mě napadlo jestli není chyba ve VISu.
Možná to je píčovina ale už mi někdo říkal že pokud je novej rozdělovač (tím myslím neorigo) že se mu stalo že byla hozená clonka o kus vedle a pak nevychází signál ale ber to s rezervou sám sem se s tím nesetkal...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
autíčkář |
Zaslal: pá listopad 30, 2012 7:58 am |
|
|
|
Můžu potvrdit měl jsem tento problém. Změř na oscilo.
|
Naposledy upravil autíčkář dne pá listopad 30, 2012 7:59 am, celkově upraveno 1 krát.
|
|
Návrat nahoru |
|
dodoxd |
Zaslal: pá listopad 30, 2012 7:58 am |
|
|
|
s podobnym problemom som sa stretol u cordoby pocet zavad 0 skutocne hodnoty teplota motora 120st po vymene cidla bez problemou
|
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: pá listopad 30, 2012 8:34 am |
|
|
|
tak už to chodí, stačilo jednotku přispůsobit v jinym autě a pak jí dát zpět a nedělat základní nastavení a už to běží.... záhada, že by soudruzi něco udělali blbě??
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|