|
Obsah fóra checksum.cz » Diagnostika - obecně » Al allroad 2,7 turbo rok 2001 tusim - jednotka sahary |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
matiz |
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 11:24 am |
|
|
|
Panove, potreboval bych poradit od vas zkusenejsich, protoze audi nejak vubec nedelam a neznam. Kolegovi zacalo auto vybijet baterku, tak jsem sel logickym usudkem az jsem dosel k jednotce co ovlada vetraky. Je krapet polomrtva, je na vystupu pro saharu cca 700mV a odpor vetraku s baterkou uz udela za par dni sve. Saharu jsem mu odpojil takze ted alespon startuje i po trech dnech bez kabelu. Potreboval bych vedet nasledujici:
Mela by tam byt jednotka 8D0959501D, na netu je spousta stejnych s jinym koncovym cislem. Jsou plne zamenitelne?
Mel ten kram nekdo uz rozebrany, je to opravitelne ? My ji totiz jeste nevytahli, protoze je tam pristup jak k penezum. Vidim to na sundani narazniku.
Diky za vas cas.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je ne červen 22, 2025 23:37 pm
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|