Obsah fóra checksum.cz » Diagnostika - obecně » diagnostika v servisu? |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
Marcel cze |
Zaslal: po srpen 13, 2012 13:47 pm |
|
|
|
zdravim chtel jsem se zeptat zkusenejsich uzivatelu co rikate na elm327? koupil jsem ten bt modul potrebuju neco do zacatku aspon na nacteni motoru a pisou podporu pro docela dost znacek ,k tomu se vaze dalsi dotaz a to uziti takove nebo obdobne levne cinske diagnostiky v autoservise protoze bych chtel nejak zacit a samozrejme nemam 80tisic na diagnostiku od boshe nebo ktsku.Je uziti elm327 legalni v servise?samizrejme bavim se ciste o uziti hw ,je mi jasne ze sw co k tomu bude pouzit musi byt legalne zakoupeny,docetl jsem se ze napr hex-can cinsky kabel je nelegalni uz kvuli tomu ze je uvnitr kabelu nahran nelegalni sw ,ale nevim jak je to s elm327 dekuji za pripadne rady a nazory
|
|
|
Návrat nahoru |
|
dodi911 |
Zaslal: po srpen 13, 2012 19:33 pm |
|
|
|
S elmom vela neurobis, radsej zainvestuj. Oficialne druhu diag. mat nemusis predsa, ja na tvojom mieste si kupim aspon vcds na papier, ked to uz tak potrebujes a mas tam aj podporu vozov pre normu obd2 a mas to s licenciou a updatmi zadarmo. Co sa tyka najlacnejsej multibrandovej diag., ktora aspon nieco vie, tak autocom , ktory sa da flashnut na delphi aj ked je to to iste podla mna, akurat v inom prostredi. Potom uz len nieco drahsie.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|