Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Zamena mapy |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
dodi911 |
Zaslal: po srpen 06, 2012 19:36 pm |
|
|
|
Ahoj, potrebujem poradit ohladom zameny mapy pre Leon , cislo rj zatim neviem a ozn. motora ja ASV. Chlapik tam ma zevraj chip, netusim a chce tam dat origo mapu, lebo to dost dymi. Raz som nieco cital, bud tu na fore, alebo inde, ze sa mapy lisia este sw aj ked su pre dany model motora. Bol pre to aj nejaky program pre bosch... neviem uz, kde to skontrolovalo verziu sw v rj. Tak teraz mi staci zohnat mapu podla oznacenia motora a cisla rj, alebo tam musi sediet este aj sw verzia, pokial je to pravda. Nepracujem s tymto a ani nehodlam, ja vycitavam rj koli immu a pod., chip nehrozi preto ma rovno neodsudzujte. Diki.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vopi |
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:24 am |
|
|
|
Je to easy - stahni to co v tom aute je ted a hod to sem a nekdo ti posle origo napln, kterou tam nahrajes a je hotovo. Pokud je to pro tebe moc slozite, sezen nekoho u sebe v okoli a ten to za 15minut bude mit vyreseny.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
dodi911 |
Zaslal: út srpen 07, 2012 15:31 pm |
|
|
|
Vytiahnut a naliat to naspat to zlozite nieje. Auticko u seba este nemam, tak preto som to tu nedal. Inak dakujem pekne za prispevok a aj chlapcom co sa uz ozvali, ze mi pomozu. Diki
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|