Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  2,5 V6 BDH 180hp 4motion
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

2,5 V6 BDH 180hp 4motion

Autor Zpráva
Sayllo
Zaslal: st květen 22, 2013 19:46 pm Citovat
Zatial ziadna hardware uprava. Chcel by som zakupit !zakupit! nejaky software. Je to celkom uz opinkany motor, cize predpokladam uz musia byt oskusane plug&play verzie software bez nejakych nutnych vedeckych podujati. Povedal by som okolo 190-200hp. Slo by to?

Dakujem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sayllo
Zaslal: čt květen 23, 2013 20:29 pm Citovat
No hordy hrdinov nejak mlcia...Mal by som sa asi opytat do ktoreho okienka zadavam pozadovany pocet HP a NM na mape juzneho Texasu...Tam sa tusim da aj vyfarbit okienko na pozaduvanu farbu splodin. Udajne maliari co vedia dobre tienovat dosahuju prekvapive vysledky aj bez dpf.

Cize ked niekto pyta radu kde najst nejaku zasratu mapu alebo limiter alebo ja uz neviem kiu cicinu, vtedy by ste ho dotrhali namaderu urobili sneho cisteho debila schopneho ledajak supat zemiaky v zavodnej jedalni a odmrdali odporucaniami ze daj si to urobit tomu kto sa tomu rozumie atd....

Ked sem niekto napise ze chce nieco kupit co je normalne mozne a neni to ziadna super vec tak uz zrazu nevie nikto nic?

Asi by ste si mali trosku podebatovat na zahranicnych forach... Snad by vas tam daco nechali zo slusnosti vytrusit....
anydraj
Zaslal: pá květen 24, 2013 6:27 am Citovat
Hele ve Francii neni zadna firma co by ti to upravila?
Aha ja jsem zapomel, koupil jsi si kabel z ciny a nalijes to sam, bo
nemas love.
Na zahranicnich forech taky plkam, ale takovy jako ty jsou tam hromady.
A dopadnou uplne stejne.Pak se chodi vybrecet nekde jinam.
exotus
Zaslal: pá květen 24, 2013 20:03 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Sayllo napsal:
No hordy hrdinov nejak mlcia...Mal by som sa asi opytat do ktoreho okienka zadavam pozadovany pocet HP a NM na mape juzneho Texasu...Tam sa tusim da aj vyfarbit okienko na pozaduvanu farbu splodin. Udajne maliari co vedia dobre tienovat dosahuju prekvapive vysledky aj bez dpf.

Cize ked niekto pyta radu kde najst nejaku zasratu mapu alebo limiter alebo ja uz neviem kiu cicinu, vtedy by ste ho dotrhali namaderu urobili sneho cisteho debila schopneho ledajak supat zemiaky v zavodnej jedalni a odmrdali odporucaniami ze daj si to urobit tomu kto sa tomu rozumie atd....

Ked sem niekto napise ze chce nieco kupit co je normalne mozne a neni to ziadna super vec tak uz zrazu nevie nikto nic?

Asi by ste si mali trosku podebatovat na zahranicnych forach... Snad by vas tam daco nechali zo slusnosti vytrusit....

Si vymenil bydlisko ci co Noise le grand uz ti nieje dobre Wink
Myslím tuna maš dvere trocha privrete na takito dotaz,zapátrej v hlavě proč...
Jak se bydlí v Terchovej moderný Juro?
Maskuješ se za zem naplavenou vší možnou havětí celého světa a jediné co tam maj je ta zhrdzavelá veza a stoka Seine,chlastaju kysle vino a žeru žabám nohy a auťák dodnes neudělaly kloudnej...

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
kari
Zaslal: pá květen 24, 2013 23:23 pm Citovat
Založen: 14.10.2010 Příspěvky: 1202 Bydliště: na okraji Dřínovské jámy
exotus napsal:
Sayllo napsal:

Si vymenil bydlisko ci co Noise le grand uz ti nieje dobre Wink
Myslím tuna maš dvere trocha privrete na takito dotaz,zapátrej v hlavě proč...
Jak se bydlí v Terchovej moderný Juro?
Maskuješ se za zem naplavenou vší možnou havětí celého světa a jediné co tam maj je ta zhrdzavelá veza a stoka Seine,chlastaju kysle vino a žeru žabám nohy a auťák dodnes neudělaly kloudnej...

U jejich aut jsem kolikrát rudej steky, ale mam je rád, hlavně ty na jihu. A maj dobrý traktory Very Happy
anydraj
Zaslal: so květen 25, 2013 5:45 am Citovat
Kdyby nebylo Francouzu, tak nemame co opravovat.Ted jsem asi urazil Ford.
DIGI-DELETED
Zaslal: so květen 25, 2013 7:08 am Citovat
FORD se urazit nedá , ten si jede už asi 30 let svou ... viz jejich PWM diag.. Laughing Laughing Laughing

Zaslal: so květen 25, 2013 7:23 am Citovat
Nejvic se mi libi, ze kdyz ukoncim diagnostiku, tak motor zdechne.No kdo tohle vymyslel ....
Smile

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je po červenec 07, 2025 18:47 pm