Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » čip octavia II BKD |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
leoš |
Zaslal: út červen 05, 2012 22:50 pm |
|
|
|
zdravím všechny,
měl bych takovou nestandartní prozbu,před časem jsem si koupil octavku II 2.0 16V BKD a nechal načipovat u nějaké šikovného garážníka na doporučení. No jelo to fajn, ALE !!! po 3 000 km díra v pístu a křivá hlava. Nechal jsem si tedy motor kompletně udělat v autorizovaném servisu. No a abych pro klid duše věděl co se stalo tak jsem si kopil na netu galeto 1260 a podle rad zde na fóru stáhnul z jednotky čip. Mapu jsem si dal na cd a odnesl profesionálum do motorexcel. Samozřejmě mě řekli, že to posral a nějaké ty průběhy mi tam popsaly. Abych se spřiznal tak tomu moc nerozumím, jen torchu umím na pc tak jsem to zkusil stáhnout. Chtěl jsem se tedy domluvit jestli by byl někdo ochoten mi to načipovat pořádně. Jelikož jsem za motor vykrvácel nechci jed někam kde si řeknou balík. V autorizovaném servisu mi přizpůsobyli jinou jednotku kterou jsem jim donesl abych s tím mohl jezdit. No a teď bych si představol, že bych s té nové stáhl originál a někdo by mi to upravil samozřejmě za nějaký obnos a já bych to tam zase nahrál. Tím pádem by mi zůstal i imobilizér jak jsem se tady dočetl a zvládl bych to sám. Tak bych vás chtěl požádat zda by si s tím někdo dal tu práci a uštřil mi nějakou tu pětku. Moc děkuji všem Leoš
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vali |
Zaslal: út červen 05, 2012 23:49 pm |
|
|
|
Pošli to jako námět panu Zdeňku Troškovi.
Já ny tyhle věci nereaguju, ale tohle mě dostalo do kolen.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: st červen 06, 2012 6:32 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Bugs.Bunny |
Zaslal: st červen 06, 2012 8:26 am |
|
|
|
leoš napsal: V autorizovaném servisu mi přizpůsobyli jinou jednotku kterou jsem jim donesl abych s tím mohl jezdit. To zní dost nepravděpodobně.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: st červen 06, 2012 10:27 am |
|
|
|
Každej den...
Škoda že ty BKDčka se skoro neserou...
Nedají si říct a nedají a pořád to budou zkoušet...
Chirurg mi blbě odoperoval koleno,koupil sem si skalpel, 6l moravského sedativa PC mám a něco jsem nastudoval,poradil by mi někdo jak přesně má vypadat plastika křížového vazu????
Jo a soused mi bude asistovat,dělá lapiducha na coronerce...
Něco málo zaplatím nechci do toho moc investovat potřebuju to jen na občasné popocházení...
Jo a vatikánskou měnou (tzn pánbůh zaplať)...
|
Naposledy upravil exotus dne st červen 06, 2012 20:13 pm, celkově upraveno 1 krát.
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: st červen 06, 2012 14:48 pm |
|
|
|
je to nekonečný boj
|
Naposledy upravil DIGI-DELETED dne st červen 06, 2012 14:57 pm, celkově upraveno 1 krát.
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
roland702 |
Zaslal: st červen 06, 2012 14:49 pm |
|
|
|
Motorexcel nedela.upravy sw dieslu pac jsem jim jejich auta delal osobne na brzde..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: st červen 06, 2012 20:54 pm |
|
|
|
no jestli má ecu s immo off , tak to ji snadno v " autorizaku" přizpoůsobili ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
djkenny |
Zaslal: st červen 06, 2012 21:27 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: no jestli má ecu s immo off , tak to ji snadno v " autorizaku" přizpoůsobili ... 
Prý je tady nějaký tydýýýt..... nevíte kdo to je
|
|
|
Návrat nahoru |
|
leoš |
Zaslal: st červen 06, 2012 22:01 pm |
|
|
|
tak tohle jsem opravdu nečekal, každopádně bych chtěl moc poděkovat všem kteří mi s mím problémem chtějí pomoct a napsali mi na e-mail, trošku mě mrzí, že tu ze mě děláte čuráka, ale co vysvětlovat vám to nebudu ( neházejte všechny lidi do jednoho pytle ), no nic co jsem potřeboval to jsem tu sehnal a že jsou tu lidi kteří to nepochopily to neva, za zlé to nikomu nemám, s p.Prokopem se zítra domluvím a poladí mi to, díky všem a i těm kteří z toho tady udělaly komedii místo toho aby mě poradily a měly kšeft
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt červen 07, 2012 7:04 am |
|
|
|
a za kolik ti to poladí ten pan xx ? vyhrál výběrové řízení na cenu ? no kdoví jestli to doopravdy poladí, jestli jenom neprohledá nějakou databázi a neodešle file o kterém nic neví.....
ale zase jestli ti to ušetří nějakou tu pětku , abys měl našetříno na motor v autorizáku , tak je to ok
p.s. sorry a drzost , ale koukni se na tento odkaz : http://www.pripravy.estranky.cz/clanky/jazyk-cesky/vyjmenovana-slova.html
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kluso |
Zaslal: čt červen 07, 2012 8:02 am |
|
|
|
exotus napsal: Každej den...
Škoda že ty BKDčka se skoro neserou...
Nedají si říct a nedají a pořád to budou zkoušet...
Chirurg mi blbě odoperoval koleno,koupil sem si skalpel, 6l moravského sedativa PC mám a něco jsem nastudoval,poradil by mi někdo jak přesně má vypadat plastika křížového vazu????
Jo a soused mi bude asistovat,dělá lapiducha na coronerce...
Něco málo zaplatím nechci do toho moc investovat potřebuju to jen na občasné popocházení...
Jo a vatikánskou měnou (tzn pánbůh zaplať)...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: čt červen 07, 2012 8:55 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: a za kolik ti to poladí ten pan xx ? vyhrál výběrové řízení na cenu ? no kdoví jestli to doopravdy poladí, jestli jenom neprohledá nějakou databázi a neodešle file o kterém nic neví.....
ale zase jestli ti to ušetří nějakou tu pětku , abys měl našetříno na motor v autorizáku , tak je to ok
p.s. sorry a drzost , ale koukni se na tento odkaz : http://www.pripravy.estranky.cz/clanky/jazyk-cesky/vyjmenovana-slova.html
Je Digi, byl jsi na plastice ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt červen 07, 2012 11:12 am |
|
|
|
|