Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Posouzení |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
d.oros |
Zaslal: st květen 09, 2012 13:42 pm |
|
|
|
Zdravím chlapi,mohli by ste mi na to kouknout,jestli to můžu dát do auta? dík
|
|
|
Návrat nahoru |
|
d.oros |
Zaslal: st květen 09, 2012 13:44 pm |
|
|
|
Ještě připojuji origo
|
Komentář: |
|
 stáhnout/zobrazit |
Soubor: |
original.rar |
Velikost: |
252.91 kB |
Staženo: |
2076 krát |
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: st květen 09, 2012 18:23 pm |
|
|
|
Asi takhle, v autě to nebylo protože to nemá dopočítaný checksum. Upravený to tak nějak je a neříkám že úplně blbě, některé věci bych udělal jinak ale to je věc názoru. Třeba mapu naklápění lopatek, ale pokud to nedělá velký špičky tak nic proti. Co je hlavní, nalýt do EDC16ky něco z jiného auta je dost o hubu. Ten originál je z tvého auta nebo taky stažený?
|
_________________ Opravy EDC15/EDC16 po pádu při zápisu, bez pájení a rozebírání ECU, ne vždy je to ovšem možné
|
|
Návrat nahoru |
|
d.oros |
Zaslal: st květen 09, 2012 18:56 pm |
|
|
|
Není to z auta,trochu jsem experimentoval z originálem.Origo je stažený z netu.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: st květen 09, 2012 19:12 pm |
|
|
|
tak to do auta nedávej, experiment není úplně blbě ale je vidět že jsi to myslím dělal ECM, nezkoumal jsem to do detailů, ale nějak by to jelo, ale jak říkám jsou věci které bych udělal jinak, prostě má to mouchy, ale proti tomu co se pohybuje na netu to zas tak zlé na první pohled není, ale jak říkám nezkoumal jsem to do detailů.
|
_________________ Opravy EDC15/EDC16 po pádu při zápisu, bez pájení a rozebírání ECU, ne vždy je to ovšem možné
|
|
Návrat nahoru |
|
d.oros |
Zaslal: st květen 09, 2012 19:21 pm |
|
|
|
Myslel jsem,že bych to aspon vyzkoušel,drbal jsem se s tím celý den.Máš pravdu,je to dělané v ECM a navíc ve 2D,protože nemám ovladač a nepřišel jsem na to,jak ho napsat.Myslíš že bych mohl něco poškodit,když to zkusím?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: st květen 09, 2012 19:32 pm |
|
|
|
Teď jsem na to koukal trochu blíž, připadá mi že jsi koukal na nějakou mapu a podle toho to upravil, protože to máš kolikrát naložené v nesmyslných otáčkách a jsou tam i jiné řekněme "chyby". Na učení jsi si nevybral zrovna jednoduché auto. Na učení jsou ideální EDC15 tam zjistíš co a jak funguje a je menší šance že něco po...., u EDC16 už je to horší a auta s DPF to už je vůbec risk dělat pokusy.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
d.oros |
Zaslal: st květen 09, 2012 19:58 pm |
|
|
|
Ve 2D mi to připadá všechno stejný..jestli EDC 15 nebo 16.Jinak jsi to odhadl přesně.Dělal jsem to +- podle jedné úpravy.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
d.oros |
Zaslal: st květen 09, 2012 20:39 pm |
|
|
|
Tak tady hodím ještě jednu mojí snahu.Heslo ti pošlu do sz,protože jsi se mi k tomu jako jedinný vyjádřil.Koukni mi ještě na tohle pls.
|
Naposledy upravil d.oros dne pá květen 11, 2012 12:05 pm, celkově upraveno 1 krát.
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: pá květen 11, 2012 8:52 am |
|
|
|
někde se asi vloudila chybička ty soubory jsou až na jeden bit stejné
|
|
|
Návrat nahoru |
|
d.oros |
Zaslal: pá květen 11, 2012 12:09 pm |
|
|
|
Omlouvám se,asi jsem to popletl.Ted by to mělo být v pořádku.Nahradil jsem špatné soubory novými...heslo zůstává stejné.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: pá květen 11, 2012 13:18 pm |
|
|
|
marquee napsal: tak to do auta nedávej, experiment není úplně blbě ale je vidět že jsi to myslím dělal ECM, nezkoumal jsem to do detailů, ale nějak by to jelo, ale jak říkám jsou věci které bych udělal jinak, prostě má to mouchy, ale proti tomu co se pohybuje na netu to zas tak zlé na první pohled není, ale jak říkám nezkoumal jsem to do detailů.
Ja fakt nevim, proc vsichni pomlouvaji ECM.Je to vyborny editor jednotek , jako kazdy jiny.
To, ze si tuner neumi dodelat ovladac, je jeho problem.
Pokud neni uplny pako.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: pá květen 11, 2012 13:37 pm |
|
|
|
anydraj napsal: marquee napsal: tak to do auta nedávej, experiment není úplně blbě ale je vidět že jsi to myslím dělal ECM, nezkoumal jsem to do detailů, ale nějak by to jelo, ale jak říkám jsou věci které bych udělal jinak, prostě má to mouchy, ale proti tomu co se pohybuje na netu to zas tak zlé na první pohled není, ale jak říkám nezkoumal jsem to do detailů.
Ja fakt nevim, proc vsichni pomlouvaji ECM.Je to vyborny editor jednotek , jako kazdy jiny.
To, ze si tuner neumi dodelat ovladac, je jeho problem.
Pokud neni uplny pako.
jj ECM je uplně v pohodě když se ví co se chce 3D zobrazení má taky a 2D je uplně v pohodě a napsat driver neni žádná věda
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: pá květen 11, 2012 14:26 pm |
|
|
|
Jasne, vsichni chvali OLS, ale pokud nevi co je to za mapu, tak jen hledi.
Nerikam, pouzivam ho taky, crack verzi, ale jen na hledani map, v tom nema konkureci.
Mam Titanium, ale i tak tam neni vse.Mozna je v jednoduchosti krasa.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
d.oros |
Zaslal: pá květen 11, 2012 14:52 pm |
|
|
|
No nic,jak tak koukám,budu se muset ten driver naučit napsat.Pokud to není takový problém,tak snad na to příjdu taky
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|