Obsah fóra checksum.cz » Diesel » Pin řídící jednotky EDC15 |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
petrs007 |
Zaslal: pá únor 18, 2011 13:13 pm |
|
|
|
Dobrý den, prosím moc o radu. Potřebuji vyřadit imobilizér u řídící jednotky EDC15. Koupil jsem si kabel se softwarem VAG-commander 1.4. Když dám číst obsah flash paměti v ECU, tak to asi po 15 minutách napíše že mám vypnout na 10s zapalování. Program sám by měl vypsat v jednom okénku login, to se však nestane. Jde pouze uložit .bin soubor který má velikost 512 Kb. Avšak tento soubor nejde otevřít v žádné kalkulačce která by měla umět vyčíst pin. A to jsem zkoušel asi 4 kalkulačky.
Ví někdo kde je problém?? případně zkusil by to někdo na své kalkulačče?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: pá únor 18, 2011 13:21 pm |
|
|
|
vtip je v tom že to co jsi vyčetl je obsah z flash paměti neboli mapa RJ
a v tom pin asi nenajdeš
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
Návrat nahoru |
|
m5668443578 |
Zaslal: pá únor 18, 2011 19:24 pm |
|
|
|
Vyčti EEPROM, ne FLASH.
|
_________________ More Power By Me TDi Power
-------------------------------------------------------------
Chiptuning, Diagnostika, Přizpůsobení Km, PIN, IMMO
|
|
Návrat nahoru |
|
petrs007 |
Zaslal: so únor 19, 2011 1:58 am |
|
|
|
Tak už to funguje, mnohokrát děkuji pánové. Chvíli jsem myslel že se půjdu oběsit Měl jsem totiž jednotku rozebranou a hledal jsem sériovou eeprom, ale tu jsem fyzicky nenašel, našel jsem jen velkou flasku, takže jsem myslel že je to vše v ní. To mě svedlo od toho zkusit načíst eeprom, protože jsem myslel že je pro starší auta.
Ještě jednou moc díky
|
|
|
Návrat nahoru |
|
waffen |
Zaslal: ne únor 20, 2011 14:07 pm |
|
|
|
petrs007 napsal: Tak už to funguje, mnohokrát děkuji pánové. Chvíli jsem myslel že se půjdu oběsit  Měl jsem totiž jednotku rozebranou a hledal jsem sériovou eeprom, ale tu jsem fyzicky nenašel, našel jsem jen velkou flasku, takže jsem myslel že je to vše v ní. To mě svedlo od toho zkusit načíst eeprom, protože jsem myslel že je pro starší auta.
Ještě jednou moc díky 
ale ved ona tam aj fyzicky je..
|
_________________ oprava autoelektroniky ,, diagnostika ,, riadiačky ,, prístrojovky ,, atd ...
|
|
Návrat nahoru |
|
Pubo |
Zaslal: ne květen 06, 2012 18:17 pm |
|
|
|
petrs007 napsal: Tak už to funguje, mnohokrát děkuji pánové. Chvíli jsem myslel že se půjdu oběsit  Měl jsem totiž jednotku rozebranou a hledal jsem sériovou eeprom, ale tu jsem fyzicky nenašel, našel jsem jen velkou flasku, takže jsem myslel že je to vše v ní. To mě svedlo od toho zkusit načíst eeprom, protože jsem myslel že je pro starší auta.
Ještě jednou moc díky 
Čím si sa k EEPROM napojil?
|
_________________ Pubo
|
|
Návrat nahoru |
|
|