Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Vanos off |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
Vmirda |
Zaslal: po březen 19, 2012 23:25 pm |
|
|
|
deaktivoval by mi nekdo vanos na MS41 ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
chucky |
Zaslal: út březen 20, 2012 8:19 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Vmirda |
Zaslal: út březen 20, 2012 9:57 am |
|
|
|
chci ?
jinej HW bez vanosu ale stejna flashovaci jednotka
|
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: út březen 20, 2012 10:37 am |
|
|
|
nemusiš to deaktivovat jen připoj na sucho ten ventil a je to taky jsem to tak použil když jsem dělal jeden motor do m3 a pan chtěl mermomocí stavitelná pevná kola místo vanosu ve finále se to tam vracelo do puvodního stavu když se přesvědčil že ten motor pak jede jen v ot kam si nastavíš vačky jinak to byla dost mrtvola
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
kari |
Zaslal: út březen 20, 2012 11:23 am |
|
|
|
martin napsal: nemusiš to deaktivovat jen připoj na sucho ten ventil a je to  taky jsem to tak použil když jsem dělal jeden motor do m3 a pan chtěl mermomocí stavitelná pevná kola místo vanosu ve finále se to tam vracelo do puvodního stavu když se přesvědčil že ten motor pak jede jen v ot kam si nastavíš vačky jinak to byla dost mrtvola 
... u bmw nevím, ale třeba vw řve poloha vačky nedosažena, nebo tak něco
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Vmirda |
Zaslal: út březen 20, 2012 13:06 pm |
|
|
|
ja mam M50 s turbem (puvodne M52) a ten vanos mi do toho trosku keca upne jak nechci, tak zvazuju ze ho odpojim mechanicky a i softove a vacky natocim jak to bude nejlepe vyhovovat, misto vanosu spis regulace turba, je to laborace
|
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: út březen 20, 2012 13:22 pm |
|
|
|
regulaci turba pořešíš třeba tímto funguje to a nejsou s tím potíže osobně vyzkoušeno
http://www.speedzonemotorsports.com/product.php?productid=2154
a ten vanos bych asi spíš zkusil přemapovat tak aby se ti vačky hejbaly podle potřeby jinak ten motor pojede bud jen v horních otáčkách nebo od spoda je to takový mrzačení ten vanos kuchat
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
Vmirda |
Zaslal: út březen 20, 2012 13:50 pm |
|
|
|
martin napsal: regulaci turba pořešíš třeba tímto funguje to a nejsou s tím potíže osobně vyzkoušeno
http://www.speedzonemotorsports.com/product.php?productid=2154
a ten vanos bych asi spíš zkusil přemapovat tak aby se ti vačky hejbaly podle potřeby jinak ten motor pojede bud jen v horních otáčkách nebo od spoda je to takový mrzačení ten vanos kuchat
jj presne, na tohle dojde, dnes se dodela novej motor tak to resim s predstihem vsechno dohromady to co me trosku trestalo na starym motoru, napadlo me prave regulatorem tlaku obejit vanos, zacit tlacit uz dole no, ono se to tak rychle roztaci ze mi prijde ze ten vanos je nekdy mimo a nestiha a meni mi to dle logu EGT na 2ku a 3ku , jak rikam jen jsem to chtel zkusit a videt zmenu.....ale to sem do sekce asi moc nepatri
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|