Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diagnostika - obecně  »  Přehrávání SW
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Přehrávání SW

Autor Zpráva
Peter Van
Zaslal: st březen 14, 2012 23:44 pm Citovat
Zdravim pánové,předem bych chtěl podotknout pro Rejpalský profíky jako je Digi Deleted(i když mě jeho odpovědi dostanou dycky do kolen Very Happy Very Happy ),že se vám nehodlám srát do chiptuningu,a kurvit ceny a pověst opravdovejm profikum. Ovšem můj záměr má s tou vaší obživou nějakou část společnou.Čím dál častěji se mi stává,že se při opravách dohrabu až k průseru v řj. U nás v okolí to dělá jen jeden týpek a když se mu ecu zaveze,trvá to tejden než si udělá čas,a ve většině případů mi řekne že stejně jen PŘEHRÁl SW a je to vyřešeny. Přiklad rychloměr u Fiesty,Stálé stírání zadního stěrače a nemožnost otevřít pátý dveře u Scenica,atd atd. Našel sem podporu nějakyho webu,za 30000 ročně přístup ke všem origo softum do všech řj i s telefonickou podporou. Tady bych chtěl zjistit problematiku připojení a přehrátí. Na tohle je potřeba HW jako při chiptuningu? Fleshry,BDM rozhraní a podobně? U ecu motoru určitě, jak je to u ostatních řj jako komfortka a podobně? V žádnym případě vás nebudu otravovat s kvantem otázek,hledám co se dá na netu ,jen prosím o zprávné nasměrování....Chtěl bych autoelektro rozšířit i o tohle,když teď vidím reklamy na novy chytry fordy,nedokážu si představit jak se budou zpravovat až se něco vysere Very Happy už mi nebude stačit paralelní diagnostika. Ovšem pokud je i tohle součástí vašeho know how,chápu Smile

Zaslal: čt březen 15, 2012 16:32 pm Citovat
tak já si teda rejpnu Smile

potřebuješ za prvé vybavení ,to jest množství různých flasherů , programátorů pamětí a mcu ..dále jen hardware

pak potřebuješ software kterými se upravuje to co chceš dělat a databázi softů (pracně nasbíranou léty praxe)...
a poslední věc je vlastní praxe v řešení problémů co s tím když se nepovede to cos chtěl původně udělat....

ale záleží na tom jak hodně se tomu chceš věnovat, někomu stačí willem a nějaké cracky z netu , jiný to bere trochu vážněji a to potom počítej se statisícovými investicemi...

a to nemluvím o tzv flashování pro debily , což dělají ve většině autorizovaných servisů....

je to jak v první třídě , když se děti učí písmenka: stiskněto ano a nebo stiskněte ne , a bude zahájeno programování.....

no a po pár letech praxe zjistíš jednu věc : že daleko větší cenu než peníze mají informace ...

pak napiš jak jsi daleko a o co vše se hodláš zdarma podělit s konkurencí (viz forum)

jsem na tebe zvědav

ps , přehrál sw ...to je dobrá výmluva , tím se balamutí ovčani
Wink Laughing

Zaslal: so březen 17, 2012 18:36 pm Citovat
Díky Digi Smile Myslím to s tím vážně,žádný klony co by mě dostali do průseru. Ale než do něčeho investuju tolik peněz,musím se věnovat teorii a naučit se o tom co nejvíc. Jak říkáš,informace sou nad zlato....

Zaslal: ne březen 18, 2012 0:47 am Citovat
DIGI-DELETED napsal:
tak já si teda rejpnu Smile

potřebuješ za prvé vybavení ,to jest množství různých flasherů , programátorů pamětí a mcu ..dále jen hardware

pak potřebuješ software kterými se upravuje to co chceš dělat a databázi softů (pracně nasbíranou léty praxe)...
a poslední věc je vlastní praxe v řešení problémů co s tím když se nepovede to cos chtěl původně udělat....

ale záleží na tom jak hodně se tomu chceš věnovat, někomu stačí willem a nějaké cracky z netu , jiný to bere trochu vážněji a to potom počítej se statisícovými investicemi...

a to nemluvím o tzv flashování pro debily , což dělají ve většině autorizovaných servisů....

je to jak v první třídě , když se děti učí písmenka: stiskněto ano a nebo stiskněte ne , a bude zahájeno programování.....

no a po pár letech praxe zjistíš jednu věc : že daleko větší cenu než peníze mají informace ...

pak napiš jak jsi daleko a o co vše se hodláš zdarma podělit s konkurencí (viz forum)

jsem na tebe zvědav

ps , přehrál sw ...to je dobrá výmluva , tím se balamutí ovčani
Wink Laughing

Jojo...to je jako když zákazníkovy tvrdí, že měl vypálenou jednotku motoru na Boxeru 1,9 TD 1999 Smile Asi mysleli tu řj jak k tomu vede na čerpadlo drát a při zapnutí klíčku v tom cvakne Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je čt červen 05, 2025 9:27 am