|
Obsah fóra checksum.cz » Diagnostika - obecně » Přehrávání SW |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
Peter Van |
Zaslal: st březen 14, 2012 23:44 pm |
|
|
|
Zdravim pánové,předem bych chtěl podotknout pro Rejpalský profíky jako je Digi Deleted(i když mě jeho odpovědi dostanou dycky do kolen ),že se vám nehodlám srát do chiptuningu,a kurvit ceny a pověst opravdovejm profikum. Ovšem můj záměr má s tou vaší obživou nějakou část společnou.Čím dál častěji se mi stává,že se při opravách dohrabu až k průseru v řj. U nás v okolí to dělá jen jeden týpek a když se mu ecu zaveze,trvá to tejden než si udělá čas,a ve většině případů mi řekne že stejně jen PŘEHRÁl SW a je to vyřešeny. Přiklad rychloměr u Fiesty,Stálé stírání zadního stěrače a nemožnost otevřít pátý dveře u Scenica,atd atd. Našel sem podporu nějakyho webu,za 30000 ročně přístup ke všem origo softum do všech řj i s telefonickou podporou. Tady bych chtěl zjistit problematiku připojení a přehrátí. Na tohle je potřeba HW jako při chiptuningu? Fleshry,BDM rozhraní a podobně? U ecu motoru určitě, jak je to u ostatních řj jako komfortka a podobně? V žádnym případě vás nebudu otravovat s kvantem otázek,hledám co se dá na netu ,jen prosím o zprávné nasměrování....Chtěl bych autoelektro rozšířit i o tohle,když teď vidím reklamy na novy chytry fordy,nedokážu si představit jak se budou zpravovat až se něco vysere už mi nebude stačit paralelní diagnostika. Ovšem pokud je i tohle součástí vašeho know how,chápu
|
_________________ KTS 520,540, FSA 720, Emisní stanice, Supervag
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt březen 15, 2012 16:32 pm |
|
|
|
tak já si teda rejpnu
potřebuješ za prvé vybavení ,to jest množství různých flasherů , programátorů pamětí a mcu ..dále jen hardware
pak potřebuješ software kterými se upravuje to co chceš dělat a databázi softů (pracně nasbíranou léty praxe)...
a poslední věc je vlastní praxe v řešení problémů co s tím když se nepovede to cos chtěl původně udělat....
ale záleží na tom jak hodně se tomu chceš věnovat, někomu stačí willem a nějaké cracky z netu , jiný to bere trochu vážněji a to potom počítej se statisícovými investicemi...
a to nemluvím o tzv flashování pro debily , což dělají ve většině autorizovaných servisů....
je to jak v první třídě , když se děti učí písmenka: stiskněto ano a nebo stiskněte ne , a bude zahájeno programování.....
no a po pár letech praxe zjistíš jednu věc : že daleko větší cenu než peníze mají informace ...
pak napiš jak jsi daleko a o co vše se hodláš zdarma podělit s konkurencí (viz forum)
jsem na tebe zvědav
ps , přehrál sw ...to je dobrá výmluva , tím se balamutí ovčani
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
Peter Van |
Zaslal: so březen 17, 2012 18:36 pm |
|
|
|
Díky Digi Myslím to s tím vážně,žádný klony co by mě dostali do průseru. Ale než do něčeho investuju tolik peněz,musím se věnovat teorii a naučit se o tom co nejvíc. Jak říkáš,informace sou nad zlato....
|
_________________ KTS 520,540, FSA 720, Emisní stanice, Supervag
|
|
Návrat nahoru |
|
djkenny |
Zaslal: ne březen 18, 2012 0:47 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: tak já si teda rejpnu
potřebuješ za prvé vybavení ,to jest množství různých flasherů , programátorů pamětí a mcu ..dále jen hardware
pak potřebuješ software kterými se upravuje to co chceš dělat a databázi softů (pracně nasbíranou léty praxe)...
a poslední věc je vlastní praxe v řešení problémů co s tím když se nepovede to cos chtěl původně udělat....
ale záleží na tom jak hodně se tomu chceš věnovat, někomu stačí willem a nějaké cracky z netu , jiný to bere trochu vážněji a to potom počítej se statisícovými investicemi...
a to nemluvím o tzv flashování pro debily , což dělají ve většině autorizovaných servisů....
je to jak v první třídě , když se děti učí písmenka: stiskněto ano a nebo stiskněte ne , a bude zahájeno programování.....
no a po pár letech praxe zjistíš jednu věc : že daleko větší cenu než peníze mají informace ...
pak napiš jak jsi daleko a o co vše se hodláš zdarma podělit s konkurencí (viz forum)
jsem na tebe zvědav
ps , přehrál sw ...to je dobrá výmluva , tím se balamutí ovčani

Jojo...to je jako když zákazníkovy tvrdí, že měl vypálenou jednotku motoru na Boxeru 1,9 TD 1999 Asi mysleli tu řj jak k tomu vede na čerpadlo drát a při zapnutí klíčku v tom cvakne
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je čt červen 05, 2025 9:27 am
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|