Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Karty Renault |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
klicnik1 |
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 8:47 am |
|
|
|
Existuje způsob znovu překodovat na jiné auto kartu Renault?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 9:12 am |
|
|
|
jo, přeletovat novej chip (transpondér ) a karta je jak nová !!
|
_________________ mám prd ! ale originál, žádná china !
|
|
Návrat nahoru |
|
klicnik1 |
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 9:19 am |
|
|
|
čip lze sehnat? Kamarád má servis Renault a objednáva v Renaultu v Německu karty, a x se mu stalo že lidi kartu nevyzvedli nebo nešla sladit, takže mu tam leží asi 20karet.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
dodi911 |
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 10:18 am |
|
|
|
Troska ot, ale da sa nejako vycitat 8 miestny kod, ktory si pyta clip pri deaktivacii imma? Dik.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 11:34 am |
|
|
|
čipy se dají sehnat, ale musí být přeprogramované pro dané auto kvuli dálce. aby chodila.
jinak potom normálně naprogramuješ.
pokud karta nebyla naučena dá se změnit ještě konfigurace.
to dodi: co myslíš 8 mistný kod? u karet je 12mistný kod, který je vypočten dle algo v uch, trvá 60minut, potom se změní.
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
Návrat nahoru |
|
klicnik1 |
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 11:51 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
dodi911 |
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 12:44 pm |
|
|
|
Pri hrani s clipom mi v jednotke imma pytalo 8 miestny kod pri prog. napr. novej rj imma a bola tam este jedna jednotka. Mal som na mysli, ci to nieje nejaky privesok ku klucom ako napr. u vw kde sa nachadzal kod imma.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 13:55 pm |
|
|
|
klicnik1 napsal: Jak to vychazí cenově?
no když se dělají klíče na 0II za 750 tak karty na starou lagunu by se měly dělat tak do pětikila...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
klicnik1 |
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 14:29 pm |
|
|
|
Máš v tom bordel.. Karty na Octavii II dělam za 790Kč.. Ale jestli chceš tak přijed a klíč ti udělam za kilečko
|
Naposledy upravil klicnik1 dne pá prosinec 02, 2011 14:41 pm, celkově upraveno 1 krát.
|
|
Návrat nahoru |
|
klicnik1 |
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 14:34 pm |
|
|
|
Kartu on dostane už podle VIN na auto,ale bohužel někdy to nejde nakodovat.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Elektrik |
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 14:49 pm |
|
|
|
dodi911 napsal: Pri hrani s clipom mi v jednotke imma pytalo 8 miestny kod pri prog. napr. novej rj imma a bola tam este jedna jednotka. Mal som na mysli, ci to nieje nejaky privesok ku klucom ako napr. u vw kde sa nachadzal kod imma.
Zřejmě se bude jednat o kód na scenic, nebo megane do roku 2001... Co se týče renaultu, kód se ke klíčku u nového auta nedodává nikdy. Tenhle 8místný kód lze přes renaultnet u dealera zjistit. Tzv APV kód. Nebo lze vyčíst pomocí programu renault pin reader (co se týče tohoto typu UCH) myslím že je ještě více druhů software kterým to lze vyčíst.
Co se týče karet, tak Okura to napsal zcela přesně. Nynější postup načítání již předprogramovaných karet je časově omezen na 60minut a kód je 12ti místný. Pomocí clipu se vyčte prekód a ten se zadává do databáze renault netu který vypočítá kód. Za 60 minut už je ten prekód jiný.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 14:58 pm |
|
|
|
Elektrik napsal: dodi911 napsal: Pri hrani s clipom mi v jednotke imma pytalo 8 miestny kod pri prog. napr. novej rj imma a bola tam este jedna jednotka. Mal som na mysli, ci to nieje nejaky privesok ku klucom ako napr. u vw kde sa nachadzal kod imma.
Zřejmě se bude jednat o kód na scenic, nebo megane do roku 2001... Co se týče renaultu, kód se ke klíčku u nového auta nedodává nikdy. Tenhle 8místný kód lze přes renaultnet u dealera zjistit. Tzv APV kód. Nebo lze vyčíst pomocí programu renault pin reader (co se týče tohoto typu UCH) myslím že je ještě více druhů software kterým to lze vyčíst.
Co se týče karet, tak Okura to napsal zcela přesně. Nynější postup načítání již předprogramovaných karet je časově omezen na 60minut a kód je 12ti místný. Pomocí clipu se vyčte prekód a ten se zadává do databáze renault netu který vypočítá kód. Za 60 minut už je ten prekód jiný. pánové , vy si pletete pin ( login ) k immobilizéru auta s incode-outcode ! pin v autě je pořád stejný, incode-outcode je procedura diagnostiky a ta se mění každých 60 minut, a pin může bejt jak 8-mi tak u novejch 12-místný ale je vždy stejný !
|
_________________ mám prd ! ale originál, žádná china !
|
|
Návrat nahoru |
|
Elektrik |
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 15:11 pm |
|
|
|
AEP napsal: Elektrik napsal: dodi911 napsal: Pri hrani s clipom mi v jednotke imma pytalo 8 miestny kod pri prog. napr. novej rj imma a bola tam este jedna jednotka. Mal som na mysli, ci to nieje nejaky privesok ku klucom ako napr. u vw kde sa nachadzal kod imma.
Co se týče karet, tak Okura to napsal zcela přesně. Nynější postup načítání již předprogramovaných karet je časově omezen na 60minut a kód je 12ti místný. Pomocí clipu se vyčte prekód a ten se zadává do databáze renault netu který vypočítá kód. Za 60 minut už je ten prekód jiný. pánové , vy si pletete pin ( login ) k immobilizéru auta s incode-outcode ! pin v autě je pořád stejný, incode-outcode je procedura diagnostiky a ta se mění každých 60 minut, a pin může bejt jak 8-mi tak u novejch 12-místný ale je vždy stejný !
To máš pravdu a dřív se karty renault načítaly pouze pomocí 12ti místného pinu který byl stále stejný, ale bylo to myslím do verze CLIPu 50 a dodi911 píše že si hraje s clipem a já předpokládal, že nemá nějakou starší verzi. Samozřejmě že je ten 12ti místný pin kód stejný i dnes, ale tuto verzi orig renaultnet už nepoužívá a dodi911 zřejmě nemá jiné zařízení čím by tento pinkód vyčetl
|
|
|
Návrat nahoru |
|
dodi911 |
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 15:38 pm |
|
|
|
Elektrik napsal: AEP napsal: Elektrik napsal: dodi911 napsal: Pri hrani s clipom mi v jednotke imma pytalo 8 miestny kod pri prog. napr. novej rj imma a bola tam este jedna jednotka. Mal som na mysli, ci to nieje nejaky privesok ku klucom ako napr. u vw kde sa nachadzal kod imma.
To máš pravdu a dřív se karty renault načítaly pouze pomocí 12ti místného pinu který byl stále stejný, ale bylo to myslím do verze CLIPu 50 a dodi911 píše že si hraje s clipem a já předpokládal, že nemá nějakou starší verzi. Samozřejmě že je ten 12ti místný pin kód stejný i dnes, ale tuto verzi orig renaultnet už nepoužívá a dodi911 zřejmě nemá jiné zařízení čím by tento pinkód vyčetl 
Tak tak, sorry, troska som vas pomotal, lebo mne to vypisovalo pri starom scenicu, ktory riesim v inom okne a dal som prispevok ku karte na lagunu, nechcel som zakladat novu temu. Diki
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 19:33 pm |
|
|
|
klicnik1 napsal: Máš v tom bordel.. Karty na Octavii II dělam za 790Kč.. Ale jestli chceš tak přijed a klíč ti udělam za kilečko jaký jsou karty do octavie 2 ? bordel v tom máš ty , jen jestli ty nás tady tak trochu nezkoušíš
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
|