Obsah fóra checksum.cz » Diagnostika - obecně » tacho universal v2008 |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
chiquillo |
Zaslal: po říjen 03, 2011 15:57 pm |
|
|
|
Zdravíčko, chci se zeptat jak přesně funguje Tacho Universal v2008, když to připojim na diagnostickou zasuvku a spojí se mi to, zadám tam čísla jaky chci a potom se mi změní počítadlo, to se mi změní jenom na budíkách nebo i v řj, když to potom napojim na Vag tak ukáže se mi ve vegu skutečnej stav nebo ten samej po nastavení nového počtu km? A jěště otázečka je Tacho Universla dobrej přístroj? Co všechno to umí př. zkušeností? Díky moc
|
|
|
Návrat nahoru |
|
pet |
Zaslal: út říjen 04, 2011 20:32 pm |
|
|
|
chiquillo napsal: Zdravíčko, chci se zeptat jak přesně funguje Tacho Universal v2008, když to připojim na diagnostickou zasuvku a spojí se mi to, zadám tam čísla jaky chci a potom se mi změní počítadlo, to se mi změní jenom na budíkách nebo i v řj, když to potom napojim na Vag tak ukáže se mi ve vegu skutečnej stav nebo ten samej po nastavení nového počtu km? A jěště otázečka je Tacho Universla dobrej přístroj? Co všechno to umí př. zkušeností? Díky moc 
Tacho universal je takovej přístroj , že z toho taky nemusíš pár nocí spát,až ti padne jednotka a záloha kterou z toho vydoluješ pokud vůbec je,bude neplatná.No po kabelu něco málo jde ,ale jsou na to v dnešní době daleko lepší nástroje,zbytek musíš stejně rozebírat a pájet.Taky jsem to kdysi koupil,dnes už to až na vyjimky nepoužívám. Jeho výkonost se také odvíjí od toho jak se soudruhům v chině povede sestavit,já ten můj musel dopájet a doladit
|
|
|
Návrat nahoru |
|
chiquillo |
Zaslal: út říjen 04, 2011 20:42 pm |
|
|
|
Takže Tacho by jsi nedoporucoval? Na upravu km na budíkach je teda spatnej jo? Co třeba Magic Vag Plus ten by byl lepší? Schanim přistroj aby zvládal vic typu aut. Přemejšlel jsem o koupi pres cardiag.cz
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: st říjen 05, 2011 6:03 am |
|
|
|
Jestli chceš spolehlivý zařízení, tak si kup vag commander od abritus72 a máš klid. Koupíš moduly jaký auta děláš.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|