Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » nový superb -chip |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
mia |
Zaslal: pá duben 12, 2013 17:55 pm |
|
|
|
mám krátce SII 103kw CR ,MR 2013 najeto10tkm.jelikož to nejede nic moc,chci chip,-ale je na tom záruka na 4roky.co poradíte?přehrát po OBD to zatím myslím nejde,proto uvažoval jsem i o powerboxu. když tak prosím nabídky do SZ.díky
|
|
|
Návrat nahoru |
|
roland702 |
Zaslal: pá duben 12, 2013 19:11 pm |
|
|
|
mia napsal: mám krátce SII 103kw CR ,MR 2013 najeto10tkm.jelikož to nejede nic moc,chci chip,-ale je na tom záruka na 4roky.co poradíte?přehrát po OBD to zatím myslím nejde,proto uvažoval jsem i o powerboxu. když tak prosím nabídky do SZ.díky Delal jsem ted Tiguana 2013. Je tam komplikovanejsi pristup na data ale z dobrym vybavenim jdou i tyhle TPROT V10 delat...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
chucky |
Zaslal: pá duben 12, 2013 19:15 pm |
|
|
|
roland702 napsal: mia napsal: mám krátce SII 103kw CR ,MR 2013 najeto10tkm.jelikož to nejede nic moc,chci chip,-ale je na tom záruka na 4roky.co poradíte?přehrát po OBD to zatím myslím nejde,proto uvažoval jsem i o powerboxu. když tak prosím nabídky do SZ.díky Delal jsem ted Tiguana 2013. Je tam komplikovanejsi pristup na data ale z dobrym vybavenim jdou i tyhle TPROT V10 delat...
jak řešíš aby nešel poznat fyzický přístup na jednotku?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
roland702 |
Zaslal: pá duben 12, 2013 19:26 pm |
|
|
|
chucky napsal: roland702 napsal: mia napsal: mám krátce SII 103kw CR ,MR 2013 najeto10tkm.jelikož to nejede nic moc,chci chip,-ale je na tom záruka na 4roky.co poradíte?přehrát po OBD to zatím myslím nejde,proto uvažoval jsem i o powerboxu. když tak prosím nabídky do SZ.díky Delal jsem ted Tiguana 2013. Je tam komplikovanejsi pristup na data ale z dobrym vybavenim jdou i tyhle TPROT V10 delat...
jak řešíš aby nešel poznat fyzický přístup na jednotku? To by ji nekdo musel dat na vyzkum, jinak je jak netknuta...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mia |
Zaslal: pá duben 12, 2013 20:01 pm |
|
|
|
takže ecu se musí rozdělat ? nepoznají to v autorizáku ?při napojení jsou dneska nějak online s boleslaví,a umí to auto stopnout na dálku.jinak šlo by to na příp. záruční opravy přes trochu známého,který by o tom věděl,pokud by se to řešilo u nich
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so duben 13, 2013 17:56 pm |
|
|
|
chucky napsal: roland702 napsal: mia napsal: mám krátce SII 103kw CR ,MR 2013 najeto10tkm.jelikož to nejede nic moc,chci chip,-ale je na tom záruka na 4roky.co poradíte?přehrát po OBD to zatím myslím nejde,proto uvažoval jsem i o powerboxu. když tak prosím nabídky do SZ.díky Delal jsem ted Tiguana 2013. Je tam komplikovanejsi pristup na data ale z dobrym vybavenim jdou i tyhle TPROT V10 delat...
musíš jí natlakovat přes odvětrávací otvor stlačeným vzduchem...
mám vyzkoušené že se rozloupne bez poškození při tlaku asi 12 bar..
akorat ty made in hungary víc držej , kdovíco mají paprikáši za lepidlo , ale tam zase funguje tlakový olej z traktoru , napojuju to tam vzadu na tu hadici co vede k vleku na hnůj..
p.s. hlavně nezapomenout na tricore epoxid protection ..
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: so duben 13, 2013 18:49 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: chucky napsal: roland702 napsal: mia napsal: mám krátce SII 103kw CR ,MR 2013 najeto10tkm.jelikož to nejede nic moc,chci chip,-ale je na tom záruka na 4roky.co poradíte?přehrát po OBD to zatím myslím nejde,proto uvažoval jsem i o powerboxu. když tak prosím nabídky do SZ.díky Delal jsem ted Tiguana 2013. Je tam komplikovanejsi pristup na data ale z dobrym vybavenim jdou i tyhle TPROT V10 delat...
akorat ty made in hungary víc držej , kdovíco mají paprikáši za lepidlo , ale tam zase funguje tlakový olej z traktoru , napojuju to tam vzadu na tu hadici co vede k vleku na hnůj..
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
chucky |
Zaslal: so duben 13, 2013 20:13 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: chucky napsal: roland702 napsal: mia napsal: mám krátce SII 103kw CR ,MR 2013 najeto10tkm.jelikož to nejede nic moc,chci chip,-ale je na tom záruka na 4roky.co poradíte?přehrát po OBD to zatím myslím nejde,proto uvažoval jsem i o powerboxu. když tak prosím nabídky do SZ.díky Delal jsem ted Tiguana 2013. Je tam komplikovanejsi pristup na data ale z dobrym vybavenim jdou i tyhle TPROT V10 delat...
hochu tohle je příspěvek roku! LOL
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: so duben 13, 2013 20:58 pm |
|
|
|
Jenže DIGI zapoměl dodat že rozlousknout je to potřeba ve cvokárně v polstrovaný cimře jinak se ty komponenty rozstřískaj o zeď,nebo to dát do bedny obložený matracema,jinak to funguje...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
skoda |
Zaslal: so duben 13, 2013 23:29 pm |
|
|
|
chucky napsal: DIGI-DELETED napsal: chucky napsal: roland702 napsal: mia napsal: mám krátce SII 103kw CR ,MR 2013 najeto10tkm.jelikož to nejede nic moc,chci chip,-ale je na tom záruka na 4roky.co poradíte?přehrát po OBD to zatím myslím nejde,proto uvažoval jsem i o powerboxu. když tak prosím nabídky do SZ.díky Delal jsem ted Tiguana 2013. Je tam komplikovanejsi pristup na data ale z dobrym vybavenim jdou i tyhle TPROT V10 delat...
hochu tohle je příspěvek roku! LOL
To teda to je bláázen
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|