Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » BOSCH MSA 11 immo off |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
excalibur47 |
Zaslal: út srpen 23, 2011 7:42 am |
|
|
|
Dobry den, mohl by prosim nekdo poradit. Jde o Fiat Marea 2,4 TD puvodne koupeny na ND.Protoze auto bylo v dobrem stavu dal jsem ho dohromady a chci ho nechat pro syna.Je bez klicu a proto bych potreboval vymazat immo. Zatim startuju pres plyn zadanim kodu, ten mam.
ECU MSA 11 0281001741 jsou na ni 2ks EEPROM 93C46 ty bych dokazal precist i upravit obsah na to vybaveni mam protoze leta jsem delal servis spotrebni elektroniky.Ale nejsem si jisty zda je to ulozeno prave tam a uz vubec nevim co upravit.Nejake info z netu sice mam ale nevim. Navic vznikl dalsi problem a to ten, ze jednotka prestala komunikovat s diagnostikou.Skousel jsem ji jednou pripojit jako Peugeot se stejnou jednotkou MSA 11 a od te doby se nechce pripojit.Nepripojila se a asi od te doby nekomunikuje.Auto nastartuju a normalne jede jen obcas problikne kontrolka motoru.Pokud komunikace fungovala psala jen chybu imma a zhaveni.Uz se s tim trapim hodne dlouho,kontaktoval jsem i nejake firmy kvuli oprave a castka prevysuje hodnotu auta.ECU mam nafocenou,ale je to velky poslal bych to treba na mejl.Dekuji za kazdou radu ci pomoc.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: út srpen 23, 2011 7:47 am |
|
|
|
dodělat čip do klíče! cenově nejlevnější, žádný immo off nefunguje uplně korektně. immo off se dá pouze ve eprom nebo flash v eeprom to je maximálně ve stavu učení popřípadě servis ( test ) mode!
|
_________________ mám prd ! ale originál, žádná china !
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: út srpen 23, 2011 7:48 am |
|
|
|
a nebo emulátor!
|
_________________ mám prd ! ale originál, žádná china !
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: út srpen 23, 2011 7:49 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
excalibur47 |
Zaslal: út srpen 23, 2011 7:58 am |
|
|
|
Ten cip se udela podle te code karty?Co takova sranda stoji?A co ta komunikace?Pokud nepujde je ta jednotka vice mene na nic i s klicem.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
excalibur47 |
Zaslal: út srpen 23, 2011 14:54 pm |
|
|
|
Chlapi,tak ted s toho nejsem moudry.Obesel jsem 3 klicove sluzby ve vsech by mi to udelali, ale podminou je klic s cipem, ktery by naklonovali.Jinak to nedokazou.Ja cip nemam,mam jen code kartu a na ni je mechanicky kod na vyrobu klice a ten elektronicky kod na nouzovy start.Tak jak s toho ven.Mohli by jste prosim nekdo srozumitelne napsat (treba SZ) co udelat, pripadne na koho se obratit nejaky kontakt atd.
Napadla me je ste jedna vec.Mam jeste jednu mareu ale TD 100 s cerpadlem lucas a uplne jinou ECU.Co kdybych z ni vzak immo s klicem a pripojil to tady k te druhe.Nacte si jednotka novy kod?Pak bych to tam klidne mohl nechat a tu TD 100 nechat bez imma tam by to udajne nemel byt problem vyradit.Tak nevim slo by to?Nerad bych tu jednotku bloknul uplne ze by uz nesla ani pres nouzak.Jde mi proste o to co nejlevneji rozjet.Ten vymaz imma opravdu nejde?Ty klice by byly idealni reseni ale nevim jak.Diky
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vwphun |
Zaslal: út srpen 23, 2011 15:33 pm |
|
|
|
Předpokládám, že je tam immobox -> vyčíst a z výpisu se dá udělat klíč. Pokud někomu pošleš ten box, udělá ti transpondéry a pošle z5 i s boxem.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
excalibur47 |
Zaslal: út srpen 23, 2011 16:19 pm |
|
|
|
Immobox tam je mam ho pred sebou.Je to Magneti Mrelli IMMO 1.02. No a ted komu ho poslat.Vidim,ze je tu spousta lidi co to jiste dovedou.A co ta komunikace ECU s diagnostikou.Nechapu proc to prestalo jit.DElal jsem spotrebni elektroniku a vim ze tyto vstupy jsou blbuvzdorne.Ze by to znicilo jen pripojeni na euroscan 1.83 stejna jednotka ale pod peugeotem to se mi nechce verit.Co pripadne s tim.Ono sice bude hezke jezdit s klicem ale kdyz to spadne do nouzaku je treba zjistit proc a vymazat.A pokud to nepujde tak asi to nebude na nic.Ale nekde zacit musim.Nabidne se tedy nekdo na ty klice.Diky...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: út srpen 23, 2011 16:22 pm |
|
|
|
Taky není problém, podle boxu ti udělám klíčů kolik chceš.
Codekartu nepotřebuji, ta ti je stejně k ničemu.
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
Návrat nahoru |
|
excalibur47 |
Zaslal: út srpen 23, 2011 17:18 pm |
|
|
|
Dobra a jaka by byla cena stacil by mi jeden klic a jeden cip. Klic bez cipu mam.Code karta mi neni k nicemu.Je prave pro tento pripad jako ted.Bez ni to nenatocim vubec.Takhle by se dalo jezdit.Blbe ale prece.
Ale co s tim druhym problemem - komunikace ???Kdyz tak posli SZ.Dik
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|