Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Jen dotaz ohledně řídící jednotky |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
petr petr |
Zaslal: so srpen 06, 2011 12:57 pm |
|
|
|
Seat Toledo II 1999 81Kw řídící jednotka číslo 038 906 012 BT .
Koupil jsem toto auto a údajně je načipováno, chtěl jsem jen vědět jestli to jde po kabelu, protože jsem řešil po deštích že mi nejde plyn a bylo zatečeno do konektoru řj, byla tam utržená ta těsnící gumka. To jsem vyřešil, ale nebylo vidět že by někdo do jednotky lezl, tak proto se ptám.
A ještě jeden dotaz, (holt jsem v tomhle lama) obecně se říká mezi lidmi že když se auto načipuje tak má menší spotřebu (tohle mi připadá jako blbost) Někdo přece tou úpravou zvedne nejspíš naftu, nebo i tlak turba ? Podle mě by to auto mělo mít spotřebu větší je to tak? Spíš asi může kecat palubák.
Prostě jen řeším že než nekvalitní čip tak radši žádný. A teď jak přijít na to jestli je tam úprava nebo není.
Dá se to podle měřených hodnot ve vagu ? Že bych třeba udělal nějaký logy ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: so srpen 06, 2011 17:47 pm |
|
|
|
Tahle jde v poho po kabelu , jinak podle logu jde chip samozřejmně poznat i to jestli je dobrý nebo na pi.., udělej log pošli a uvidíme
|
_________________ Opravy EDC15/EDC16 po pádu při zápisu, bez pájení a rozebírání ECU, ne vždy je to ovšem možné
|
|
Návrat nahoru |
|
petr petr |
Zaslal: so srpen 06, 2011 22:56 pm |
|
|
|
Díky za odpověď, které kanály logovat ? 3,10,11 ??? Na trojku do kopce ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
petr petr |
Zaslal: ne srpen 07, 2011 11:38 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: ne srpen 07, 2011 11:46 am |
|
|
|
Někdo s tím asi něco dělal ale blbě, jde to do omezovače turba se kterým nikdo nehnul
|
_________________ Opravy EDC15/EDC16 po pádu při zápisu, bez pájení a rozebírání ECU, ne vždy je to ovšem možné
|
|
Návrat nahoru |
|
petr petr |
Zaslal: ne srpen 07, 2011 12:16 pm |
|
|
|
No dobrá a co to znamená ? Nemám radši sehnat někoho kdo mi tam dá originál ?
Nebo je to taková hrůza , trpí tím nějaký komponent ?Já už to takhle koupil a prý to dělal někdo v Bruntále už jsem tam musel dost věcí opravit a teď mě tak napadlo že se zeptám tady to už je tak poslední věc co mi vrtala hlavou, nijak ani netoužím po čipu spíš radši rozumnou spotřebu.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|