Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  immo OI
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

immo OI

Autor Zpráva
hansdob
Zaslal: po červenec 18, 2011 11:26 am Citovat
No mám otázečku. do svého auta š OI 2001 ALH jsem si dodělával kde co a ted bych chtěl zkompletovat a zfunkčnit immo. jenže jak začít mám řj motoru z jiného auta 2003 bylo v ní immo off, mám budíky nové s maxíkem 2005 . takže ted jezdím na immo off pin od budíků někde na štítku mám nebo si ho commanderem vyčtu ale co s jednotkou motoru tam pin nevím a nevím jakej byl původní commander mi ho vyčte (já jsem to ještě nikdy nemusel řešit vždy jsem měnil jen budíky takže tam bylo pin starejch pin novejch a je to) takže jak na to?? zapnout immo v řj motoru a dál ???? nějakej polopatickej postup?? Děkuju :roll:
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hansdob
Zaslal: pá červenec 22, 2011 21:52 pm Citovat
NO TAKŽE PO DLOUHÉM BOJI MÁM PŘIZPŮSOBENÉ KLÍČE ALE PROBLÉM KTERÝ JSEM MĚL UŽ PŘED VÝMĚNOU BUDÍKŮ ZA MAXIDOT PŘETRVÁVÁ. JDE O TO ŽE NELZE PŘIZPŮSOBIT ŘJ MOTORU PŘI TESTOVAT OKAMŽITĚ HODÍ CHYBA. KLÍČE UŽ MÁM NAPROGRMOVANÝ S BUDÍKAMA KONTROLKA IMMA FUNGUJE JAK MÁ. TAKŽE JAK NA PŘIZPŮSOBENÍ ŘJ MOTORU KDYŽ TO DLE ORIGO NÁVODU VE VISU NEJDE. (NEBO DĚLÁM NĚCO ŠPATNĚ JELIKOŽ VE VISU JSEM NĚCO MEZI ŘÁDKY PŘEHLÉDL) BLBUVZDORNEJ NÁVOD BY NĚKDO NEMĚL??
marquee
Zaslal: pá červenec 22, 2011 22:18 pm Citovat
tvůj problém je že budíky budou immo3 a jednotka je pro immo2

Zaslal: ne červenec 24, 2011 15:25 pm Citovat
Můj problém byl že ve vis 4 lžou o návodu k přizpůsobení. zetal jsem se pána ze škodovky a mám to na první pokus dle návodu od pána. immo 3 bylo vše budíky 2005, jednotka 2002,klíče fungl pro immo 3

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út červen 03, 2025 11:53 am