Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Dual soft |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
performance |
Zaslal: čt červenec 28, 2011 12:46 pm |
|
|
|
Ahoj, hledal jsem, ale marne, mozna ze uz to tu nekdo resil.
Jde mi o dual soft v ridici jednotce. Koukal jsem, ze nejmenovane firmy to resi tak,
ze daji nejakou krabicku do obd zasuvky, ale ja myslel spis paralelne
zapojene pameti v RJ a prepinat mezi nima. Zkousel to uz nekdo?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: čt červenec 28, 2011 13:31 pm |
|
|
|
Zalezi u jake jednotky.Klasika EDC15 jde.Pouze prepinas vyber obvodu /OE/
|
|
|
Návrat nahoru |
|
performance |
Zaslal: čt červenec 28, 2011 13:59 pm |
|
|
|
anydraj napsal: Zalezi u jake jednotky.Klasika EDC15 jde.Pouze prepinas vyber obvodu /OE/
Myslel jsem to u EDC15. Rikal jsem si, ze bych to zapojil paralelne a prepinal vstupni napeti do obvodu,
takze bych tim zapnul jedne nebo druhej...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: čt červenec 28, 2011 14:04 pm |
|
|
|
Zbytecne.Flash ma vyvod OE, tj vyber obvodu.Staci prepinat tyhle piny.Takhle to funguje, kdyz polozis dve flash na sebe.Nebo koupit 29F800 do spodni casti nahrajes treba origo a do horni casti pameti upravu a prepinas jen adresni pin, tusim to je A16, tad nevim, musel bych se podivat na datasheet.Akorat mi nedochazi ucel tehle upravy jednotky.Kdyz je dobre udelana, tak tohle nepotrebujes.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
performance |
Zaslal: čt červenec 28, 2011 14:15 pm |
|
|
|
anydraj napsal: Zbytecne.Flash ma vyvod OE, tj vyber obvodu.Staci prepinat tyhle piny.Takhle to funguje, kdyz polozis dve flash na sebe.Nebo koupit 29F800 do spodni casti nahrajes treba origo a do horni casti pameti upravu a prepinas jen adresni pin, tusim to je A16, tad nevim, musel bych se podivat na datasheet.Akorat mi nedochazi ucel tehle upravy jednotky.Kdyz je dobre udelana, tak tohle nepotrebujes.
Rikal jsem si, ze je to neco neobvykleho a neco na vic. Spis me zajimalo jestli to vybec jde. Chtel jsem si to vyzkouset na svym auti. Kdyz dam teda dve pameti na sebe, propajim vyvody a pouze vyvody OE necham? To znamena, ze mezi nima budu prepinat? Jednou bude "+" na jednom a obracene? Jinak vstup OE je podle datasheetu pozice 14 obvod 29f400
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: čt červenec 28, 2011 14:28 pm |
|
|
|
Ted nevim, pokud je v datasheet OE jakoby podskrtle, tak je aktivni v LOG 0.Tj, kdyz ten vyvod pripojis na minus, tak je pamet aktivni.Pokud to fakt musis mit, kup 800stovku a prepinej adresni vodice.je to elegantnejsi reseni.Jedna pamet jedenkrat min problemu.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|