Obsah fóra checksum.cz » Diagnostika - obecně » Opcom a programovani imobilizeru |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
xpepa |
Zaslal: út červen 07, 2011 15:16 pm |
|
|
|
Zdravim, chtel bych se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s programovanim imobilizeru prez Op-com, mam cinu a auto ve kterem je vyrezetovana ridici jednotka, mam vsecky kody a stare klice od auta, ale je potreba naprogramovat klice, da se to udelat prez klon nebo musim k nekomu lepe vybavenemu ? popripade nekdo z Plzenskeho kraje kdo by to zvladnul udelat ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
pet |
Zaslal: út červen 07, 2011 20:23 pm |
|
|
|
Dá se ,pokud ti china chodí korektně měl bys to udělat. Kdyby ne napiš SZ pomůžu mám TECHa
|
|
|
Návrat nahoru |
|
xpepa |
Zaslal: st červen 08, 2011 4:34 am |
|
|
|
Zkousel jsem to asi hodinu, vzdycky to napsalo fail, tusim ze je chyba neke v zadani 4 misteneho bezpecnostniho kodu, po vyrezetovani jednotky se musi tenhle kod nastavit (takhle sem to pochopil z anglickeho navodu co jsem nasel) ale bohuzel nevim kde presne, nekolikrat sem ho zadal, ale pak pri diagnostice to vyhodilo chybu ze neni nastavenej. Kdyz vyrezetuju jednotku a nastavim VIN + MKN + 4misnej bezpecnostni kod tak pak by melo stacit jenom pridat klicek, ale napise to fail.
|
_________________ Op-com 1.33 made in china
|
|
Návrat nahoru |
|
pet |
Zaslal: st červen 08, 2011 7:17 am |
|
|
|
No možná ještě napiš o jaké auto a jakou jednotku se jedná , měníš motorovku nebo immobox?
Pokud motorovku klíče řešit nemusíš,pokud immobox klíče musíš naučit ,ale pozor na kod ten musí zůstat stejný k původním naučeným klíčům ,jinak nový transporder. Také ti musí sedět piny jak v ECU tak immo.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kari |
Zaslal: čt červen 09, 2011 0:03 am |
|
|
|
pet napsal: Dá se ,pokud ti china chodí korektně měl bys to udělat. Kdyby ne napiš SZ pomůžu mám TECHa
Zdravím,
chci se zeptat, umí tech2 Hdvojku? Používám emu tech2win.
Díky
|
|
|
Návrat nahoru |
|
pet |
Zaslal: čt červen 09, 2011 15:00 pm |
|
|
|
kari napsal: pet napsal: Dá se ,pokud ti china chodí korektně měl bys to udělat. Kdyby ne napiš SZ pomůžu mám TECHa
Zdravím,
chci se zeptat, umí tech2 Hdvojku? Používám emu tech2win.
Díky
Neumí ,stejně jako Insignii ,SW v techu je stejný jako tech2win
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kari |
Zaslal: so červen 11, 2011 22:17 pm |
|
|
|
Insignie jde přez GDS. H2 by měl jít s NAO a to údajně bude podporovat tech2win v1.4. Nemáte někdo? Online není k dispozici ani v TIS27
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|