Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » pin pleas help |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
jirka.diagnostika |
Zaslal: st duben 27, 2011 8:21 am |
|
|
|
Mam to z jedne nemocne jednotky je to med9 1.4fsi ale nemuzu přijit na pin diky
|
_________________ Odkodovaní radii Martech,immo,tacho,kts540,Češtiny navigace,soukromý autoservis oficialni prodejce Mtaplus.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: st duben 27, 2011 8:30 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
gyba |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
jirka.diagnostika |
Zaslal: st duben 27, 2011 8:38 am |
|
|
|
Diky hosi jdu to sehrat a snad vyhraju cim to zjistujete?
|
_________________ Odkodovaní radii Martech,immo,tacho,kts540,Češtiny navigace,soukromý autoservis oficialni prodejce Mtaplus.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: st duben 27, 2011 8:43 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
jirka.diagnostika |
Zaslal: st duben 27, 2011 13:43 pm |
|
|
|
potreboval bych immo off protoze nikdo prihral klic nejakou potvorou a ja tet nejsem schopni navazat komunikaci immobilizeru v budicich immo neexistuje!! zasina i bez cipu kdyz dam jinou prístrojovku tak mam 3 veci jine a to nejde prispusobit kdyz vytahnu obsah eprom z jineho vozu z pristrojovky a naleju do tech vyplich zadna zmena kde to ma vlastne data immo 4 generace je to v budiku ale kde? km vag dashem zmenit mohu ale immo nejde spojit nicim co mam je proste vyple ale jak tam mam prihrat tu jednotku auto je po pokusu ukradeni a takhle to zmrzacily Ale co kdybych vyndal ze sve okt2 budiky ze svim klicem a prispusobil bych ktomu to fsi ale to nepujde protoze VW a ja mam šíp a to immo to pozna ale kdyby ne tak pak tam dam vw budiky necham svuj klic a dohraji budiky a naposledy az klic pak to ale dam k sobe a mam to rozhazene u sebe co myslite jak toto vyresit
|
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: st duben 27, 2011 15:47 pm |
|
|
|
vemeš stejné auto nakopíruješ obsahy eep z motorovky a panelu nahraješ nové klíče a potom změníš v motorovce win a dáš přizpusobit panel motorovce a máš to ok tak jak má byt akorát se blbě shání stejné auto
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
jirka.diagnostika |
Zaslal: st duben 27, 2011 21:01 pm |
|
|
|
Mam fsi pouze okt2 skusim to vysat z toho tu epromu z budiku mi vycita jinak super vag jinak vag dasch jinak vag prog mazec vemu upu a rozdelam to je to divne ale kdyz do te motorovky nahravam obsah eprom z okt2 FSI 2l pres bdm tak pise verifity error proc? myslis ze pujde prekopirovat primo opsah eprom upou a nahrat bez checksumu do te eprom motoru med 9 jsem zatim moc neresil vzdy jen normalni veci maxidot adt vzdy po kabelu a bez problemu.Tyka se checksum i seriove eprom nebo jen fleas diky dam vedet jak jsem dopadl
|
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: čt duben 28, 2011 7:02 am |
|
|
|
martin napsal: vemeš stejné auto nakopíruješ obsahy eep z motorovky a panelu nahraješ nové klíče a potom změníš v motorovce win a dáš přizpusobit panel motorovce a máš to ok tak jak má byt akorát se blbě shání stejné auto  při výměně eep z panelů přístrojů ti to nic nedá, eep je vždy vázaná na micronas. pouze zapsat blok immo dat z jiného auta ( celý set).
|
_________________ mám prd ! ale originál, žádná china !
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: čt duben 28, 2011 7:06 am |
|
|
|
jirka.diagnostika napsal: Mam fsi pouze okt2 skusim to vysat z toho tu epromu z budiku mi vycita jinak super vag jinak vag dasch jinak vag prog mazec vemu upu a rozdelam to je to divne ale kdyz do te motorovky nahravam obsah eprom z okt2 FSI 2l pres bdm tak pise verifity error proc? myslis ze pujde prekopirovat primo opsah eprom upou a nahrat bez checksumu do te eprom motoru med 9 jsem zatim moc neresil vzdy jen normalni veci maxidot adt vzdy po kabelu a bez problemu.Tyka se checksum i seriove eprom nebo jen fleas diky dam vedet jak jsem dopadl u med 9 je také vázaná eep na flash ( jsou ''stejné'' pouze u stejného sw ve flash ) jinak ti to bude psát tuhle chybu. ale dají se zapsat synchrodata z jiné+ dopočítat suma.
|
_________________ mám prd ! ale originál, žádná china !
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: čt duben 28, 2011 8:55 am |
|
|
|
jestli máš comandera, tam máš všechno co potřebuješ.
SCP, checksum, atd...
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: čt duben 28, 2011 10:40 am |
|
|
|
mám pocit že asi orig commandera nemá...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: čt duben 28, 2011 11:14 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
jirka.diagnostika |
Zaslal: pá duben 29, 2011 5:39 am |
|
|
|
Comander ori nemam mam starou 2.5 dnes uz k nicemu nejak jse v tom placam ale pokroky delam z te okt je to k nicemu tak hledam golfa fsi abych jsi kopiroval jednotku a budik
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|