Obsah fóra checksum.cz » Ostatní » GSM II ve Fabii předFace vs GSM II poFace |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
sias |
Zaslal: út duben 05, 2011 12:36 pm |
|
|
|
Ahoj, měl bych dotaz, nikdo mi to není schopný zodpovědět. .) Třeba tady budu mít štěstí.
Mám Fabii s GSM II modulem rv 2008 - měla by tam být jednotka 5J0 (kovová).
Chtěl bych vymněnit rádio Dance za navi Amundsen a řeším, zda bude Amundsen s převodníkem ze staré ČB navi fungovat s původním starým GSM II modulem (5J0). Je mi jasný, že nepůjde ovládat přes display Amundsena, ale úplně by stačilo, kdyby se na Amundsenu objevilo "Phone" jako na Dance a šel zvuk.
Určitě je myslím lepší funkční Maxidot pro telefon, než funkční ovládání telefonu z Amundsena.
Myslím si totiž, že kdybych sehnal novější GSM II jednotku (plastovou 7P6), tak sice bude chodit ovládání telefonu přes Amundsen, ale zase nebude chodit Maxidot.
Moc díky za každej názor!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
John |
Zaslal: út duben 05, 2011 19:32 pm |
|
|
|
myslím , že phone se ti objeví a hlasitost by měla také fungovat
|
_________________ proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: út duben 05, 2011 20:31 pm |
|
|
|
no nejsem si jistý,FII face má překopanou elektriku
|
|
|
Návrat nahoru |
|
sias |
Zaslal: st duben 06, 2011 8:45 am |
|
|
|
Já mám zase neofiko info, nepotrvzenou, že jen některý verze firmware Amundsena mají softwarově vyřešený přepínání na vstup HF jen tím nápisem "Phone" bez jiné spolupráce s telefonem a prej to neumí skoro nikdo flashovat.
Zdá se mi to jako blbost - když by člověk chtěl do auta s Amundsenem neoriginální HF, tak přece musí mít ta navigace vstup na přepnutí do módu "Phone"
|
|
|
Návrat nahoru |
|
milhausek |
Zaslal: čt duben 07, 2011 22:36 pm |
|
|
|
ta navigace vstup na phone má! a podle mně je mnohem lepší kompletní ovládání Hf přes Amundsena než přes maxidot... třeba tel seznam vyhledávání dotykem apod!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|