Obsah fóra checksum.cz » Ostatní » centrál na Renault Laguna |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
sion |
Zaslal: ne březen 13, 2011 14:31 pm |
|
|
|
Neviem ako to tu chodí , ale potreboval by som radu ohľadom centrálneho zamykania -infra-.Stalo sa mi že počas zimy mi zničila autobateria a auto stálo celú zimu . Potom som dal druhú a centrál prestal ísť . Vraj existuje postup ako to zase napárovať , pretože si myslím že sa tá jednotka pri spätnom zrkadle resetla.
Štartovanie mi ide pretože som z naftového čeroadla odmontoval imobilizér (pracne).
Renault Laguna 2,2 61kw.
Dakujem .
slavokral@gmail.com
|
_________________ moje
|
|
Návrat nahoru |
|
otas |
Zaslal: čt březen 17, 2011 19:34 pm |
|
|
|
Zkus synchronizovat bez diagnostiky:
Zapalování vyp.
Tlač.centr.zamykáni(uvnitř) držet cca 5sec.
Zámky zamknou a odemknou.
Potom cca během 15 sec.
zmačknout na DO 1 2x tl.(zamkne a odemkne)
zmačknout na DO 2 2x tl.(zamkne a odemkne)
a O.K.
Ale myslím si,že u toho roku se musí synchronizace aktivovat
pomocí diagnostiky,ale XR-25kou, Clipem to asi nepůjde..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
sion |
Zaslal: so březen 19, 2011 12:40 pm |
|
|
|
Ďakujem za radu , dnes prídem konečne domov a vyskúšam to , netuším čo je XR-25 ani clip.
Zisťujem, že francúzske autá sú veľmi veľmi drahé na servis -motor , orig náhr diely .V servise mi povedali že nový ovládač na kľúči sám o sebe stojí 110€ + 2O napárovanie. Ked by som mal na peniaze kúpim iné, no už nikdy francúzske .
|
_________________ moje
|
|
Návrat nahoru |
|
mike76 |
Zaslal: so březen 19, 2011 19:34 pm |
|
|
|
sion napsal: Ďakujem za radu , dnes prídem konečne domov a vyskúšam to , netuším čo je XR-25 ani clip.
Zisťujem, že francúzske autá sú veľmi veľmi drahé na servis -motor , orig náhr diely .V servise mi povedali že nový ovládač na kľúči sám o sebe stojí 110€ + 2O napárovanie. Ked by som mal na peniaze kúpim iné, no už nikdy francúzske . kup si za 25 e dialkove s dvomi priveskami a mas vystarane ked si uz "pracne" odstavil immo.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|