|
Obsah fóra checksum.cz » Ostatní » Schéma Automatická převodovka Audi A6, 4,2 quatro, 2000 |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
stb |
Zaslal: po leden 31, 2011 8:09 am |
|
|
|
Nazdar vsichni, prosim urgentne o pomoc.
Resim pripad vytopene ridici jednotky prevodovky 4B0 927 156 CH, 0 260 002 706, Audi A6 , r.v.2000, 4.2 quattro, typ mot. ARS, typ převodovky ECF.
Sehnal jsem jinou jednotku, temer identickou, prohodil softy a par soucastek a auto porad neradi. Uz jsem delal tri podobne pripady kdy jsem pouzil podobnou jednotku a dodal nebo vyjmul neosazene soucastky a nikdy nebyl problem.
U tohodle pripadu je pruser, ze byla uplne sezrana i pripojovaci patice a ti magori, na ni pripojili tu novou jednotku, bohuzel auto u me nebylo. Ted mam i auto a resim, kde je se stala chyba, abych se neceho domeril potrebuju presne schema zapojeni ridici jednotky na prevodovku. Jestli nekdo z vas ma prosim poslete sem, nebo private, nebo alespon napiste, kde sehnat.
Moooooc dekuji
Standa
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: po leden 31, 2011 8:29 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
stb |
Zaslal: po leden 31, 2011 12:52 pm |
|
|
|
Super, prohlidnu to, snad to bude ono.
Dik
|
|
|
Návrat nahoru |
|
stb |
Zaslal: po únor 14, 2011 17:55 pm |
|
|
|
Muj problem je stale nedoresen. Nevite jaky ma byt odpor jednotlivych solenoidu v prevodovce? Hodily by se hodnoty vsech, ale hlavne bych potreboval hodnotu solenoidu N233 je pripojen na PIN 51 ridici jednotky. Porad mi to tam hazi chybu.
Dik
|
|
|
Návrat nahoru |
|
stb |
Zaslal: pá únor 25, 2011 14:20 pm |
|
|
|
Ahoj vsem,
volam o pomoc, uz jsem vycerpal vsechny svoje moznosti. V jednotce viz predmet mam pravdepodobne vadny obvod B57560 pro rizeni FETu pro solenoid N233. Nevim co je to zac. V Carbasi jsem nasel ze by to mel byt 74HCT02, vymenil, nejake impulsy do gejtu pro FET zacaly chodit, ale jsou na osciloskovu nejake rozkmitane, moc se mi to nezda a nejradeji bych sehnal orig obvod z vadne jednotky, nebo klidne koupim starsi funkcni jednotku, ale nikde ji nemuzu sehnat.
Takze muj dalsi dotaz je: nemate nekdo jednotku 4B0 927 156 CH nebo mechanicky podobnou???, ja uz si ji preprogramuju. V priloze posilam foto jak by mela vypadat a v krouzku je obvod ktery tady popisuju.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so květen 17, 2025 23:03 pm
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|