|
Obsah fóra checksum.cz » Software » EVC a dimsport , sfotware na cinske BDM |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
Brouk |
Zaslal: po leden 31, 2011 10:28 am |
|
|
|
shanim soft na EVC a Dimsport BDM , nemate nekdo ? mam zalohy BDM ale c CMD a Galetem je to neresitelne . Jine velikosti . pripadne prosim na mail : brouk@tiscali.cz
musim to nejak vymyslet aby to bylo pouzitelne !
dekuji
|
_________________ upravy software , "pro stale zakazniky" full HW-SW podpora vcetne nejvetsi databaze orig souboru . upravy chip, Fap, klapky, egr, zavady , start stop, CAR-TRUCK-TRACTOR
https://www.facebook.com/pages/Moravia-tuning-chiptuning/152779668154082
|
|
Návrat nahoru |
|
m5668443578 |
Zaslal: po leden 31, 2011 15:10 pm |
|
|
|
email
|
_________________ More Power By Me TDi Power
-------------------------------------------------------------
Chiptuning, Diagnostika, Přizpůsobení Km, PIN, IMMO
|
|
Návrat nahoru |
|
Brouk |
Zaslal: po leden 31, 2011 15:42 pm |
|
|
|
dekuji moc za dimsporty vsem !!! Neni jeste neco jineho ? ale asi ne
dela to obsahy pres 2 MB vse jakoby zasebe nepere . nevim cim to je ctene
radi to zasebou , jasne jde to editovat ale je to moc prace
|
_________________ upravy software , "pro stale zakazniky" full HW-SW podpora vcetne nejvetsi databaze orig souboru . upravy chip, Fap, klapky, egr, zavady , start stop, CAR-TRUCK-TRACTOR
https://www.facebook.com/pages/Moravia-tuning-chiptuning/152779668154082
|
|
Návrat nahoru |
|
MNBM |
Zaslal: út únor 01, 2011 3:26 am |
|
|
|
Brouk napsal: shanim soft na EVC a Dimsport BDM , nemate nekdo ? mam zalohy BDM ale c CMD a Galetem je to neresitelne . Jine velikosti . pripadne prosim na mail : brouk@tiscali.cz
musim to nejak vymyslet aby to bylo pouzitelne !
dekuji
máš na mysli, jak a čím rozložit komplet bdm zálohu (jeden soubor) na jednotlivé elementy?
|
_________________ v chiptuningu od 1995, brzda, diagnostika, analýzy, výpočty a konstrukce motorů, kalibrace pro ECU, výuka v oblasti HW, SW
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: út únor 01, 2011 8:13 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Brouk |
Zaslal: út únor 01, 2011 8:41 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tomík |
Zaslal: út únor 01, 2011 14:47 pm |
|
|
|
To MNBM neuměl by jsi rozkodovat slave file z flashboosteru orig?dik tom pripadně sz
|
_________________ bmw,bmw,bmw od roku 1995 stavba závodních aut
|
|
Návrat nahoru |
|
MNBM |
Zaslal: út únor 01, 2011 15:15 pm |
|
|
|
tomík napsal: To MNBM neuměl by jsi rozkodovat slave file z flashboosteru orig?dik tom pripadně sz
ne
|
_________________ v chiptuningu od 1995, brzda, diagnostika, analýzy, výpočty a konstrukce motorů, kalibrace pro ECU, výuka v oblasti HW, SW
|
|
Návrat nahoru |
|
tomík |
Zaslal: út únor 01, 2011 17:00 pm |
|
|
|
rechle stručně to maj tak dobře zakodovaný? ok už jsem jim volal chtěji ze slave na master 2500eur .... kdo to umí levněji sem s radou )
|
|
|
Návrat nahoru |
|
MNBM |
Zaslal: út únor 01, 2011 17:38 pm |
|
|
|
tomík napsal: rechle stručně  to maj tak dobře zakodovaný? ok už jsem jim volal chtěji ze slave na master 2500eur .... kdo to umí levněji sem s radou  )
to, co řešíš vůbec nedává smysl, protože:
a) slave je nakódovaný k nejakému masteru - majitel masteru, prodal slave svému dealerovi, kterému dodává tímto způsobem chráněný sw
b) jiný master neotevře kódovaný sw pro "cizí" slave
c) jak by jsi to chtěl praktikovat? mít jakože oficiálně slave, upgradovat slave, odebírat upravený sw kódovaný masterem pro tvůj slave, a každý tento sw nechávat odkódovávat - aby jsi se dostal k otevřenému binárnímu sw svého dodavatele, a ten prodávat nebo jiným flasherem zapisovat do jednotek? trochu komplikované, nemyslíš? to se můžeš klidně obrátit na mě, nebo na někoho jiného, koho uznáš vhodným, a kupovat upravený otevřený sw, se kterým si v podstatě můžeš dělat co chceš...
d) nebo zkusit cestu koupit/získat/mít slave a ten následně transformovat na master? nesmysl - nemožnost upgrade.
takže, buď ho používej jako slave se sw od svého mastera, nebo jej prodej tak jak je, nebo jej vyhoď, nebo zaplať 2500,-EUR za oficiální upgrade na master.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tomík |
Zaslal: út únor 01, 2011 18:54 pm |
|
|
|
vypadam jako totální dement ?samozřejmě mě leží doma slave z doby kdy nikdo nevěděl že existuje čina a kde to je ....a mam 3 možnosti bud ten flashbooster prodám za 10 tis na díly což nikdo nedá nebo ho hodím do kanalu nebo koupim ofiko uprgrade za 2500eur na master jo mě ještě mě napadla 1 možnost další že někdo umí ten soubor dekodovat což by mě až tak nepřekvapilo proto jsem se na to ptal a ty řikaš že to nejde .....tak to asi nejde a je to vyřešený stejně to 6 let nepoužívám a omlouvám se za to že jsem se dovolil optat......
|
|
|
Návrat nahoru |
|
MNBM |
Zaslal: st únor 02, 2011 3:59 am |
|
|
|
vůbec nechápu, proč se rozčiluješ?
není li již pravda, ptal jsi se: "To MNBM neuměl by jsi rozkodovat slave file z flashboosteru orig?dik tom" ?
já odpověděl, že neuměl, a dále vysvětlil důvody, proč to nedává smysl, aby to vůbec kdy kdo řešil.
vypsal jsem možnosti co s tím aparátem, ty jsi je následně vyjmenoval znovu.
osobně si myslím, že jedině co má smysl, je ho nechat oficiálně konvertovat na master a poté používat nebo prodat, nebo se na to vykašlat a nechat ho ležet v šuplíku nebo vyhodit. tak jak je, ho težko někdo koupí.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tomík |
Zaslal: st únor 02, 2011 18:21 pm |
|
|
|
asi mi přišlo že mi to píšeš jako kdybych auta dělal první rok ))
|
|
|
Návrat nahoru |
|
MNBM |
Zaslal: čt únor 03, 2011 9:09 am |
|
|
|
v pohodě
|
|
|
Návrat nahoru |
|
jet2000 |
Zaslal: pá únor 04, 2011 10:46 am |
|
|
|
MNBM napsal: tomík napsal: rechle stručně  to maj tak dobře zakodovaný? ok už jsem jim volal chtěji ze slave na master 2500eur .... kdo to umí levněji sem s radou  )
to, co řešíš vůbec nedává smysl, protože:
a) slave je nakódovaný k nejakému masteru - majitel masteru, prodal slave svému dealerovi, kterému dodává tímto způsobem chráněný sw
b) jiný master neotevře kódovaný sw pro "cizí" slave
c) jak by jsi to chtěl praktikovat? mít jakože oficiálně slave, upgradovat slave, odebírat upravený sw kódovaný masterem pro tvůj slave, a každý tento sw nechávat odkódovávat - aby jsi se dostal k otevřenému binárnímu sw svého dodavatele, a ten prodávat nebo jiným flasherem zapisovat do jednotek? trochu komplikované, nemyslíš? to se můžeš klidně obrátit na mě, nebo na někoho jiného, koho uznáš vhodným, a kupovat upravený otevřený sw, se kterým si v podstatě můžeš dělat co chceš...
d) nebo zkusit cestu koupit/získat/mít slave a ten následně transformovat na master? nesmysl - nemožnost upgrade.
takže, buď ho používej jako slave se sw od svého mastera, nebo jej prodej tak jak je, nebo jej vyhoď, nebo zaplať 2500,-EUR za oficiální upgrade na master.
Zdarec, ze slavu na master to stojí 4000 eur a musíš mít písemný souhlas mastra.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je po červenec 07, 2025 3:12 am
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|