Obsah fóra checksum.cz » Software » FTDI CHIP (VAG COMMANDER X KKL) |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
Matias |
Zaslal: st leden 05, 2011 19:09 pm |
|
|
|
Ahoj kluci,
mám problém s driverama na USB interface. Mám Commandera orig a nějaký soft na KKLko, problém je v tom, že když mám nainstalovaný drivery pro VC, tak když zapojím KKL do jiného USB, tak mi to hlásí, že je nalezeno nové zařízení a abych nainstaloval USB drivery, když je nainstaluju, tak mi zase nemaká VC. Mám XP pro. Všechen soft je origo. Nemáte něko na tohle radu? Nechce se mi pořád přeinstalovávat ovladač.
Díky moc.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: čt leden 06, 2011 12:39 pm |
|
|
|
Tak díky za rady. Tak jsem si nakonec asi pomohl sám, ale ještě to musím vyzkoušet v praxi. Napsal jsem na support FTDIchpi a hned mi nějaký človíček odpověděl.
Tak jsem zvědavej.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
filas1 |
Zaslal: út leden 11, 2011 21:51 pm |
|
|
|
Ja vzdy dam instalovat automaticky a driver se vzdy preinstaluje sam po vymene Commander - KKL.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: st leden 12, 2011 7:15 am |
|
|
|
filas1 napsal: Ja vzdy dam instalovat automaticky a driver se vzdy preinstaluje sam po vymene Commander - KKL.
No ale to není moc dobrý řešení. Sice 98% používám commandera, ale je to zdlouhavý než použiju KKLko, tak znovu instalovat ovladače. Z té odpovědi z FTDI nakonec zatím sešlo. Nemám na to čas. Jedná se o přepis registru.
No uvidíme, třeba to nakonec skončí tak že to budu dokola přeinstalovávat.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: st leden 12, 2011 7:45 am |
|
|
|
Zkus ft uninstall, vycistit registry, stahnout posledni verzi Ft drivery.A uplne idealni je jeste smazat zalohu driveru v adresari C:\Windows\System32\ReinstallBackups.Tam si system zalohuje ovladace a ikdyz mu nabidnes novy drv tak si ho stejne natahne odtud.Projed ty slozky 0000 az xxxx a vymaz ty co se tykaji ft drv.
Vetsinou to pomuze.
Any
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: st leden 12, 2011 11:18 am |
|
|
|
Ok,
no dostal jsem tip na ftdi clean.
Zkusím to, protože to je opruz. Používám HEX-CAN, Commandera a KKLko a jediný HEX-CAN nemá problém.
Zatím díky za rady.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: st leden 12, 2011 17:55 pm |
|
|
|
Tak vyřešeno.
Sláva bohu. Díky Ti Any.
Drivery odinstalnutý, záloha v Backup smazána a drivery jsem použil jako první od Commanderu a maká to všechno hezky.
Ještě jednou díky.
Matias
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|