|
Obsah fóra checksum.cz » Ostatní » Munchen RD 104 |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
RomanP |
Zaslal: st prosinec 29, 2010 18:55 pm |
|
|
|
Blanpunkt munchen RD 104 je Key kard 1. v haji , na dispeji to psalo Card Error , to je ta carta co ma asi s sobe odpory. Tak jsem vytahnul HC 05. mask D20 J a preprogramoval, pri zapnuti radia mi tam byly 4. carky a nic neslo natukat i kdyz jsem pred zapnutim podrzel FM + 1. abyc umoznilo do vlozeni kodu. Tak jsem nechal radio na zdroji zaple asi 40 min a radi se samo vypnulo a ted to pri zapnuti pise jen CARD.
Co proto muzu jeste udelat, nezapomel jsem neco propojit ci dodat odpory misto ctecky ,ale to asi ne kdyz jsem prepsal pozadavek na Card.
|
_________________ BDM 100,Renault Tool decoder,.,Beeprog,,Renault immo decoder,.DevcomTSpro + 4.k osciloskop.K.Tag.FGTech v54.
Kess +Ktag, Abritus. Digi prog III. Orange 5. .KT200,FoxFlash.
Flex ecu tuning.
|
|
Návrat nahoru |
|
RomanP |
Zaslal: čt prosinec 30, 2010 8:32 am |
|
|
|
Co si pamatuji tak u nekterych radii pry nesel vypnout pozadavek na card oFF.
|
_________________ BDM 100,Renault Tool decoder,.,Beeprog,,Renault immo decoder,.DevcomTSpro + 4.k osciloskop.K.Tag.FGTech v54.
Kess +Ktag, Abritus. Digi prog III. Orange 5. .KT200,FoxFlash.
Flex ecu tuning.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je čt srpen 07, 2025 22:42 pm
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|