Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  PROSIM POMOZTE MI PROSIM
 Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!
Strana 1 z 2    Jdi na stránku 1, 2  Další

PROSIM POMOZTE MI PROSIM

Autor Zpráva
KILLERKO73
Zaslal: st prosinec 08, 2010 20:45 pm Citovat
cawte chcel by som sa naucit chipovat auta.chcel som si kupit tieto kable poratte radsej GALLETTO 1260 alebo toto

http://www.here-shop.cz/kwp2000-s-flashovacimi-kabely-a-redukcemi-p-425.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martin
Zaslal: st prosinec 08, 2010 21:51 pm Citovat
nevím jestli se to ještě dnes vyplatí ceny už jsou tak nízké že nákup a učit se to mě příjde jako ztracený čas mam už ve vybavení asi 3mil korun na upravy a servis a delám to deset let.No ale když myslíš
tak si pořid pro začátek nějaké paralelní měření univerzální diagnostiku pro live data obd dyno nějaký externí měření jako třeba nějaký kit od inovatemotorsport nějaké cracklé ecm a flascher co jede po k/can a zkus to ale až ti padne jednotka za 40000kč nebo ti shoří písty v motoru za 400 tis tak nezoufej naučíš se to jednou možná

nějaké odkazy

http://gsmgods.itl.pl/index.php/en_US,details,id_pr,7953,menu_mode,categories,smenu,diagnostics.html

http://www.innovatemotorsports.com/

http://www.obddiagnostika.cz/multi-autodiagnostiky/x431-launch.php

http://www.elnec.com/products/universal-programmers/beeprog2/

http://shop.conrad.cz/websale7/Digitalni-pajeci-stanice-50-W.htm?shopid=conrad-cz&act=product&prod_index=588888&cat_index=SHOP_AREA_17589_1508030

http://www.gme.cz/cz/eprom-eraser-p753-001.html

atd. je toho fakt moc co potřebuješ a za moc penez ale pokud máš odvahu dej se do toho

Zaslal: st prosinec 08, 2010 22:15 pm Citovat
myslim si ze zacat prave tunningom je dost odvazne.
Ak by som to mal prirovnat k matematike tak ty chces zacat rovno s odmocninami. Matematiku sa vsak ucime od spoznavania cisel cez jednoduche operacie a takto dalej. Nakoniec sa dostanes az k vyssim operaciam - tunnig tou vyssou operaciou nepochybne je.
Prajem vela uspechov.....

Very Happy

m5668443578
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 0:54 am Citovat
Založen: 3.3.2008 Příspěvky: 342 Bydliště: Frýdek-Místek, Pardubice, Brandýs nad Labem
jednoznačně galletto s tímto výběrem.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
DIGI-DELETED
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 9:06 am Citovat
čím více " čipařů", tím lépe pro všechny....
jen tak dál Laughing Laughing Laughing

Zaslal: čt prosinec 09, 2010 21:12 pm Citovat
martin napsal:
nevím jestli se to ještě dnes vyplatí ceny už jsou tak nízké že nákup a učit se to mě příjde jako ztracený čas mam už ve vybavení asi 3mil korun na upravy a servis a delám to deset let.No ale když myslíš
tak si pořid pro začátek nějaké paralelní měření univerzální diagnostiku pro live data obd dyno nějaký externí měření jako třeba nějaký kit od inovatemotorsport nějaké cracklé ecm a flascher co jede po k/can a zkus to ale až ti padne jednotka za 40000kč nebo ti shoří písty v motoru za 400 tis tak nezoufej naučíš se to jednou možná

dať do vybavenia 3mil czk a potom ponúkať chipovanie edc16 za 3tis czk, no zaujímavé Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
djrjay
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 21:20 pm Citovat
alpiners2 napsal:
martin napsal:

dať do vybavenia 3mil czk a potom ponúkať chipovanie edc16 za 3tis czk, no zaujímavé Wink

Mozno myslel 3mil. talianskych LIR
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
skoda
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 22:04 pm Citovat
Založen: 20.10.2008 Příspěvky: 226 Bydliště: Jindřichuv Hradec
He he dobre no Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
DIGI-DELETED
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 22:19 pm Citovat
a ten immobypass tool ... ted už ukradne auto každá smažka Laughing Laughing Laughing

Zaslal: čt prosinec 09, 2010 22:21 pm Citovat
ceny pod 3000 jsou na liberecku normální každej opravař telefonů si koupí flascher z číny za cca 200usd a stahuje si auta co jsou upravená a zkus najít v čr auto co není hlavně tubochrochty a vesele to dělá třeba za 2 tisíce mě už je to jedno za kolik to prodám mě se všechno zaplatilo a co jezdí na ropu mě moc neberetakže normální upravu jakékoliv edc15 udělám klidně za 3000 a edc16 za 4000 stejně už to moc nejde a co se týká pěněz doženou to opravy jednotek a prodej repasovaných třeba stáhnutí kilometrů se tu dělá běžně za 500kč nahození airbagovek 300-500kč zamknutí immo 500-1000kč promě je zajímavější nastavení turbokitů od gredyho na mazdy za to mám 15tis za kus nebo upravy corvet za ty mám 20tis za kus nebo předělávání rotaxu v turbu na vstřikování s haltechem za to mám za jednu montáž a naladění 40tis tak proč by mě zajímaly nízké ceny na tdi? je mi jedno za kolik se to delá a když ti někdo dá za octII tdi za chip 12000 tak je to jen dobře a mě to rozhodně nemrzí

Zaslal: čt prosinec 09, 2010 22:27 pm Citovat
a co se týká immo bypass tak to je aspon ukázka toho že tohle umím s kolegou vyrobit a je mi jedno co stim kdo dělá karu ukradneš i s notesem a cracklým comanderem od cardiag nebo někoho jiného jen to vypne immo a ne u všeho a dveře to neotevře a spínačku taky ne a prodávám to jen proti dvoum dokladum a na fakturu takže asi každá smažka ne

Zaslal: čt prosinec 09, 2010 22:37 pm Citovat
je mi jedno co s tím kdo dělá... smažky asi nemaj dva doklady Laughing Laughing Laughing

Zaslal: čt prosinec 09, 2010 23:07 pm Citovat
ze zákona není nikdo povinen zjištovat původ vecí a není odpovědný za zneužití zařízení nebo čehokoliv jiného co prodává osobou co si to koupí tak jak říkám je mi to uplně šumák jestli ti někdo pomocí tohoto ukradne auto máš mít alarm a vubec proč já se obhajuju? mě je to fakt jedno a tečka. Very Happy

Zaslal: pá prosinec 10, 2010 7:43 am Citovat
Opět se ukázalo jaký jsou tady někteří členové mistři v pomlouvání. Martina znám náhodou už 25let a vím, že něco umí. Ono totiž dělat benzínový auta není jako dělat ropu od stolu, jako třeba jeden z vás, rejpe a sám nabízí úpravy na dálku za 100eček Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
DIGI-DELETED
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 9:59 am Citovat
já znám jednoho , co prodává na aukru "profesionálně upravené jednotky za 2500 kč "
samozřejmě je třeba zaslat tu původní protiůčtem.....
ale co dělat . když má teda ty dvě poslední co mu zbyly ve skříni ...
a ted tu o pacholíčkovi Laughing Laughing Laughing

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!
Strana 1 z 2    Jdi na stránku 1, 2  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so červenec 05, 2025 8:37 am