Obsah fóra checksum.cz » Benzín » RJ motora |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
Juraj |
Zaslal: po listopad 01, 2010 12:38 pm |
|
|
|
Ahojte.Chcel by som dat tajny spinac na odpajanie CAN-BUS linky do RJ motora mate s tým skusenosti? Možem to takm dat? Samozrejme ked pred startovanim zabudnem zapnut tak sa zobrazi chyba v RJ motore, ale to sa mne nestane.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
dodi911 |
Zaslal: po listopad 01, 2010 12:45 pm |
|
|
|
Preco prave canbus, nieje dobre cvakat kable na datovom vedeni. Urob to skor na cerpadlo, alebo nieco taketo.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Juraj |
Zaslal: po listopad 01, 2010 12:47 pm |
|
|
|
Vies len cerpadlo to ma kazde 2 auto a z poistkovej skrine prepojis tam drotom a ides preto by som chcel nieco nezvycajne a preco neni dobre s tym canbusom? A napajanie RJ motora by som mohol cvakat?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
waffen |
Zaslal: po listopad 01, 2010 14:19 pm |
|
|
|
Juraj napsal: Ahojte.Chcel by som dat tajny spinac na odpajanie CAN-BUS linky do RJ motora mate s tým skusenosti? Možem to takm dat? Samozrejme ked pred startovanim zabudnem zapnut tak sa zobrazi chyba v RJ motore, ale to sa mne nestane. 
to zaleží aj dost od typu auta,čo cvaknúť..
|
_________________ oprava autoelektroniky ,, diagnostika ,, riadiačky ,, prístrojovky ,, atd ...
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: po listopad 01, 2010 14:53 pm |
|
|
|
jestli chceš cvaknout Canovku (asi ochrana pro odcizení??), tak si ji cvakni v zasuvce. a máš jistotou že ti nikdo RJ nehekne přes obd samo nesmíš zapomenout i na EOBD standart takže Kline taky
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
Návrat nahoru |
|
|