Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » úprava KM tacho Stilo JTD rok 2002 |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
stony |
Zaslal: po únor 27, 2012 15:45 pm |
|
|
|
zdarec , mám takovej problém , nemá tu náhodou někdo Tacho pro universal ? , snažím se přes toto už nějakou chvilku upravit stav KM ,ale ne a ne mě to načíst původní stav a tak samozdřejmě nejde stav KM ani přepsat a nevím kde dělám chybu , dík za každou radu .
Tom
|
|
|
Návrat nahoru |
|
stony |
Zaslal: po únor 27, 2012 18:32 pm |
|
|
|
žádné rady ? , schémata ? mám to zapojeno podle manuálu a nic a nic a nic
|
|
|
Návrat nahoru |
|
pet |
Zaslal: po únor 27, 2012 21:10 pm |
|
|
|
No problém bude možná zrovna ten Tachouniversal a HC912 no možná by to chtělo normální programátor a ne tenhle čínský kvalitně zpracovaný zázrak ,nebo něco co to tam loupne po OBD za 15 vteřin ,jo a pozor je to čitelné i v motorovce
|
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: po únor 27, 2012 21:12 pm |
|
|
|
jo a ještě hodiny provozu v servu ( jestli je elektrické teda )
|
_________________ mám prd ! ale originál, žádná china !
|
|
Návrat nahoru |
|
stony |
Zaslal: po únor 27, 2012 23:55 pm |
|
|
|
tak zatím mě tá china teda nezklamala na ničem až tohle tak jsem spíš přemýšlel jestli není chyba ve schématu které by bylo špatně nakreslené , jinak eprom v motorovce jsem přemazal a servo je mechanika
|
|
|
Návrat nahoru |
|
pet |
Zaslal: út únor 28, 2012 9:42 am |
|
|
|
Tak to máš asi nějakou vyšší kvalitu Taky jsem to používal a zklamalo to nejednou a zrovna tuším na HC012 na Fordech ,ono až to jednoho dne zapíše blbost budík zhasne a zůstaneš bez zálohy tak máš docela problém a jsem zvědavej jak to tímhle strojem nahodíš zpátky.
UPA BDM body a je to za chvilku i se zálohou.Nebo třeba Abrites to je pak za odměnu.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
stony |
Zaslal: út únor 28, 2012 11:11 am |
|
|
|
pet napsal: Tak to máš asi nějakou vyšší kvalitu  Taky jsem to používal a zklamalo to nejednou a zrovna tuším na HC012 na Fordech ,ono až to jednoho dne zapíše blbost budík zhasne a zůstaneš bez zálohy tak máš docela problém a jsem zvědavej jak to tímhle strojem nahodíš zpátky.
UPA BDM body a je to za chvilku i se zálohou.Nebo třeba Abrites to je pak za odměnu.
jako to máš pravdu stát se může cokoliv ,ale já se tímhle neživím , mám to proto , že vozím auta a i když se snažím kupovat co nejvíce aut abych je nemusel mazat a tím vlastně podvádět tak se tomu občas nevyhneš a tak jsem si pořídil tohle , nechtělo se mě do tohop sypat spoustu peněz a než dávat někde za každej panel 1000,- tak jsem zvolil tohle , pokud to opravdu nejde tak bud jdu do druhého panelu nebo to odnesu tam kde to uměj , ale nečekal jsem to u stila , že to nepůjde .
|
|
|
Návrat nahoru |
|
stony |
Zaslal: pá březen 09, 2012 22:14 pm |
|
|
|
tak nakonec to tacho univ. šlo ,schéma bylo špatně
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so březen 10, 2012 7:41 am |
|
|
|
stony napsal: pet napsal: Tak to máš asi nějakou vyšší kvalitu  Taky jsem to používal a zklamalo to nejednou a zrovna tuším na HC012 na Fordech ,ono až to jednoho dne zapíše blbost budík zhasne a zůstaneš bez zálohy tak máš docela problém a jsem zvědavej jak to tímhle strojem nahodíš zpátky.
jako to máš pravdu stát se může cokoliv ,ale já se tímhle neživím , mám to proto , že vozím auta a i když se snažím kupovat co nejvíce aut abych je nemusel mazat a tím vlastně podvádět tak se tomu občas nevyhneš a tak jsem si pořídil tohle , nechtělo se mě do tohop sypat spoustu peněz a než dávat někde za každej panel 1000,- tak jsem zvolil tohle , pokud to opravdu nejde tak bud jdu do druhého panelu nebo to odnesu tam kde to uměj , ale nečekal jsem to u stila , že to nepůjde .
hehe ty vozíš auta a sere tě zaplatit někomu 1000 kč za udelání km ???
to jste vy dovozci , celou dobu jen přemýšlíte jak koho odrbat a olhat ...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: so březen 10, 2012 8:57 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: hehe ty vozíš auta a sere tě zaplatit někomu 1000 kč za udelání km ???
to jste vy dovozci , celou dobu jen přemýšlíte jak koho odrbat a olhat ... 
To kyselo je moc kyselí,ten bramborák je moc bramborovej,ty kyláky jsou moc stočený
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so březen 10, 2012 9:03 am |
|
|
|
ale od novyho roku prej to bude lepčí...
bude nějaka novela zákona o daních a ta ta prý sloučí některé profese , aby se vědělo co a jak.
předkladatel novely se jmenuje Vít Bárta a nebo tak nějak ...
1 skupina budou poctivci :
-autíčkáři
-taxikáři
-pinglové
-vrakárníci
-pojištováci
-věci veřejné
když se dostaneš do tohoto levlu , tak máš od státu doživotní danovou amnestii a imunitu ...
to nevíte že čínský tacho universal vyhrál první cenu za poctivost ???
|
Naposledy upravil DIGI-DELETED dne so březen 10, 2012 18:51 pm, celkově upraveno 1 krát.
|
|
Návrat nahoru |
|
tomík |
Zaslal: so březen 10, 2012 10:12 am |
|
|
|
Já myslím že první cenu vyhrál čínský AUTOCOM za 300US to přece nemuže nijak švedskou firmu poškodit švedum to musí dělat radost alespon nemusí pracovat a tolik se dřít v praci s výrobou 8)stopro jim to zvedlo motivaci přidávát více aut do software .. no až činanum dojdou výrobci na kopírování už budou mit dost zkušeností a budou vyrabět sami a evropa bude brečet jak se to mohlo stát .......
|
_________________ bmw,bmw,bmw od roku 1995 stavba závodních aut
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so březen 10, 2012 13:15 pm |
|
|
|
to jo ...
i když autocom je podle mně diagnostika pro pneuservis, "aby mohli smazat tu kontrolku".....
nevím teda jak originál , ale klonů jsem pár zkoušel a live data asi tak 1 za dvě vteřiny , to mi nijak nerajcuje ..
ale zase je pravda že pomocí tohoto "přístroje" dokážou lidi s 10% znalostí opravit asi tak 50% všech závad...
zbytek je pro ně " neřešitelný problém "
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: so březen 10, 2012 13:47 pm |
|
|
|
Jenže poslední dobou to "lidi" rádi když je někdo vodí jak chromého osla,bo přemýšlet strašně bolíí!!!
Press button read... press button clear dtc... press read live data ecu... neměl by někdo rumunštinu do toho softu rád zaplatím vatikánskou měnou,protože tomu nerozumím co to po mě chce...
Todle je alespoň cz proto to dělá i vrátnej v pekárně...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
paja |
Zaslal: so březen 10, 2012 15:07 pm |
|
|
|
[
ale zase je pravda že pomocí tohoto "přístroje" dokážou lidi s 10% znalostí opravit asi tak 50% všech závad...
zbytek je pro ně " neřešitelný problém "
[/quote]
Bud rád aspon je co dělat,já jsem za tech 50% vděčnej .S chlapkem s kotletama si zase nezklamal
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|