Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  úpravce map ??!!
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

úpravce map ??!!

Autor Zpráva
Rotak002
Zaslal: ne leden 10, 2010 15:08 pm Citovat
Zdravím vás tu , sem zde nový , o chiptuning se ale už nějakou dobu zajímám , i dílna je vybavena " pro mne celkem slušným " soft i hard ware vybavením , a o modifikace map se mi staral jeden známý z Německa , ale bohužel jeho časové intervaly k dodání upravených map se rapidně prodlužují a k tomu i stoupají jeho cenové nároky Rolling Eyes Laughing sám se do úprav pouštět nechci , tuhle část se snažím přenechat lidem co tomu opravdu rozumí a tak tady hledám člověka který je schopen na slušné úrovni upravovat mnou zaslané stažené soubory a zasílat upravené nejlépe do 2 dní na spět !! Exclamation Exclamation mohu nabídnout trvalý přísun map k úpravám , vše na domluvě , na cenách za úpravu se taky nějak dohodneme , pokud budete potřebovat daňový doklad za úpravy taky jej vystavím , ale pochopitelně upřednostňuji bez Laughing Laughing kontakt 603 555 111 nebo mail vilda@amcustom.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
roland702
Zaslal: ne leden 10, 2010 15:12 pm Citovat
100euro za beznej tuning Wink takova je bezna cena ve svete, bohuzel v CR je banda nalivacu a ti kurvjej ceny. Dokonce jsem dnes slysel ze i jeden mistni clen fora dela EDC16 za 3500,-
digigoat
Zaslal: ne leden 10, 2010 15:25 pm Citovat
copak ceny , ale ti nalejvači kurvěj hlavně pověst chiptuningu....
představ si pocity člověka , jemuž auto padá třeba do nouzáku, optimálně při předjíždění Laughing
takový se těžko nechá ještě někdy přemluvit od někoho jiného do kvalitního tuningu, nehledě na to že negativně ovlivní ještě pár dalších lidí z okolí....
to pak slyšíte jen : já bych si svoje auto čipovat nikdy nenechal , protože známej to měl a dělalo to a to..
je to škoda , ale je to právě dílem lidí co nalévají bezhlavě softy o nichž nic neví lidem do aut.....

Zaslal: ne leden 10, 2010 15:44 pm Citovat
100e by se dalo akceptovat za předpokladů že úpravce ví co dělá !! To teď nemyslím nijak ve zlým , taky " tak nějak " upravit mapy zvládnu , ale opravdu nechci upravovat " tak nějak " protože když je zákazník spokojenej rád se vrátí nebo ještě líp doporučí známým !! nemám na rozhazování x tisíc za reklamy a nejlepší reklama pro mne je dobře provedená práce !! teď sem tu měl zákazníka kterej sice už auto ode mne chipovaný měj ale přijel na další úpravu pro zvýšení krouťáku protože si kopil 20" kola a auto se mu s nima zdálo moc líný , a podobný špeky !!
Tak pokud umíš splnit takovýhle požadavky můžeme se na spolupráci domluvit !!
Rotak002
Zaslal: ne leden 10, 2010 15:46 pm Citovat
digigoat napsal:
copak ceny , ale ti nalejvači kurvěj hlavně pověst chiptuningu....
představ si pocity člověka , jemuž auto padá třeba do nouzáku, optimálně při předjíždění Laughing
takový se těžko nechá ještě někdy přemluvit od někoho jiného do kvalitního tuningu, nehledě na to že negativně ovlivní ještě pár dalších lidí z okolí....
to pak slyšíte jen : já bych si svoje auto čipovat nikdy nenechal , protože známej to měl a dělalo to a to..
je to škoda , ale je to právě dílem lidí co nalévají bezhlavě softy o nichž nic neví lidem do aut.....

Tak s tímhle naprosto souhlasím !! málo kdy se povede a nejen u chiptuningu v lidech vrátit stracenou důvěru !!
roland702
Zaslal: ne leden 10, 2010 15:50 pm Citovat
Reknu to jak to je, jelikoz takto jsem neco uz delal do CR i do zahranici, vetsinou jsem byl nasranej. A to z duvodu ze onen clovek co tohle odeme odebiral nebyl schopnej zkontrolovat auto zda je vubec vporadku. Nejlip si udelam proste tuning na aute ktere si uvazu na brzdu a odladim a zkontroluji chovani dle LIVE dat a prubehu grafu pripadne pocitu. Kdyz se trepe dvouhmota tak mu to proste dole udelam jinak nez tomu co ma najeto min a ma vse ok.
jipi
Zaslal: ne leden 10, 2010 18:16 pm Citovat
roland alebo ja sme schopný ti upraviť mapy, myslím že je tu viac takých, je na tebe koho si vyberieš.

U mna je podmienka LOG kanálov cez diagnostiku v zátaži

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út červenec 08, 2025 8:11 am