Obsah fóra checksum.cz » Software » Airbag eeprom |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
k.e.n.n.y |
Zaslal: po únor 07, 2011 21:57 pm |
|
|
|
Zdarec všichni, poradi někdo začátečníkovi jakým softem přečist a následně zapsat do eeprom bagu?
Jedná se mi spíš o nějaký free prográmek. Kabel mám KKL com i usb...
Koupil jsem golfa 98 bez pytlíků a chtěl bych si to zkusit poléčit...díky za radu...snad mě hned někdo neodpráskne
|
|
|
Návrat nahoru |
|
sky59 |
Zaslal: út únor 08, 2011 12:11 pm |
|
|
|
k.e.n.n.y napsal: Zdarec všichni, poradi někdo začátečníkovi jakým softem přečist a následně zapsat do eeprom bagu?
Koupil jsem golfa 98 bez pytlíků a chtěl bych si to zkusit poléčit...díky za radu...snad mě hned někdo neodpráskne 
asi s to s tym kablom nepojde, a kazde auto je originalny pristup...
v kazdom pripade musis pozriet aku ABG RJ tam mas..
|
_________________ ...TDI ASZ 96kW...
|
|
Návrat nahoru |
|
Brouk |
Zaslal: út únor 08, 2011 13:22 pm |
|
|
|
je soft pro KKL jmenuje se sensor nebo sensore , bezi to pouze pod dosem nebo dos po win 98 a jen na com vycte obsah a zapise, editace se dela rucne . to je jedine co je na airbag pro bezny kabel .
|
_________________ upravy software , "pro stale zakazniky" full HW-SW podpora vcetne nejvetsi databaze orig souboru . upravy chip, Fap, klapky, egr, zavady , start stop, CAR-TRUCK-TRACTOR
https://www.facebook.com/pages/Moravia-tuning-chiptuning/152779668154082
|
|
Návrat nahoru |
|
k.e.n.n.y |
Zaslal: st únor 09, 2011 12:20 pm |
|
|
|
sky59 napsal: k.e.n.n.y napsal: Zdarec všichni, poradi někdo začátečníkovi jakým softem přečist a následně zapsat do eeprom bagu?
asi s to s tym kablom nepojde, a kazde auto je originalny pristup...
v kazdom pripade musis pozriet aku ABG RJ tam mas..
Díky za odpověď...mám tam 1J0 909 609 (A AIRBAG VW3 SG 0001)
Takže kabel jedině HEX ?
Mám tento kabel:
http://www.sejvi.cz/?29,diagnostick%FD-kabel-kkl-usb-obd2-kompatibiln%ED-s-vag-com
a na webu ten pacholek píše, že kabel je použitelný i s BOSCH AIRBAG TOOL nebo VAG EEProm Programmer...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vwphun |
Zaslal: st únor 09, 2011 13:29 pm |
|
|
|
To ale nekecá, měl by s nima fungovat. Jenom ten BOSCH Airbag je jak název napovídá pro BOSCH a ne Siemens. VAG Eprommer nevím, jestli není jen pro přístrojovy.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
alpiners2 |
Zaslal: st únor 09, 2011 15:34 pm |
|
|
|
cez vag eepromer airbagovku vw3 nespravíš. tú musíš vw airbag reseterom a spustiť pod dosom. obyčajný kábel s com portom, zapojíš na stole a pôjde
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|