Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Problem Galletto
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Problem Galletto

Autor Zpráva
Tomik
Zaslal: st červenec 08, 2009 21:25 pm Citovat
Ahoj,může mi někdo prosím poradit.Nemůžu načíst ECU data přeš Galletto 1260,dám sputit a pořád jen načita,načita a nic se neděje.Tak měsíc zpátky jsem v pohodě načital,zapisoval a vše v pohodě.Nevíte čim to může být,přeinstaloval jsem akorat na Vistu,ale zkoušel jsem to pak pod XP a taky nic.Jine auto jsem nezkoušel jen to moje.Děkuji za pomoc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
autista
Zaslal: čt červenec 09, 2009 12:28 pm Citovat
Ahoj!
Co mas za kabel?Cinana?Cinan mi take jednou spadnul,opravoval jsem ho a vymenil kde co,nerozchodil.Cinany mem dva,z toho chodi uz jen jeden.
Kup si od vopi,te ma dobry kabely,take jsem si ho koupil.Bohate staci 1250,pouzivam jen XP,Visty jsou k nicemu.Je to stejny shit jako Milenia.Ted snad budou slusny Win7,ale to se teprve ukaze.

Ahoj autista
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Tomik
Zaslal: čt červenec 09, 2009 14:45 pm Citovat
Uz mi to frčí,musel jsem ještě nainstalovat nějake ovladače ftdi,nejradeji bych si tam taky hodil xp ale jednou jsem je tam mel a na tom notasi polovina veci nejela a nedali se sehnat nějake ovladače pro xp.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
autista
Zaslal: pá červenec 10, 2009 5:07 am Citovat
Dobre nainstalovane drivery je zaklad.FTDI je prevodnik na USB a soft pro nej je v eprom 93c46.Da se to programovat Mproge,to jen tak okrajove.Samozrejme driver v pc.Tobe by se asi zamlouvali WIN7,je to takova dobre vyladena Vista.Instalace super.Teprve cas ukaze ,jek je to dobry.V sozcasnosti je to free az do roku 2010 a je k tomu i CZ pack.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je čt červen 19, 2025 17:06 pm