Obsah fóra checksum.cz » Diagnostika - obecně » Vag-com |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
Martyn |
Zaslal: čt květen 21, 2009 6:12 am |
|
|
|
Co rikate na diagnostiku Vag com - uvazuji ze si ji poridim, zrejme ve verzi Hex Can 805, staci to na bezne diagnostiky koncernu? Umi to vsechno co original diagnostika ve VW? Jak je narocne naucit se s tim pracovat? Diky za opoved, Martin..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
petr petr |
Zaslal: pá květen 22, 2009 20:26 pm |
|
|
|
Dobrý večer, taky se přikláním mám zájem o koupi diagnostiky a potřeboval bych trošičku poradit, vysvětlit některé věci, jestli by se někdo našel a udělal by jsi čas na amatéra. Předem díky.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
gyba |
Zaslal: pá květen 22, 2009 20:33 pm |
|
|
|
Vag-com 805 je základ !!!!!!!!!!!!!!! Jestli chceš kupovat tak neváhej !!!!
Návod ti dá prodejce !!!
PS. taky jsem byl amatér
|
|
|
Návrat nahoru |
|
petr petr |
Zaslal: pá květen 22, 2009 20:46 pm |
|
|
|
No mě by třeba zajímalo konkrétně přizpůsobení klíčů musí se tam zadat nějaký pin a to jaksi nevím kde vezmu , teda přečetl jsem toho spoustu a všude je napsáno že je to pin od klíče a nebo použijte servisní manuál tak právě bych potřeboval trošičku některé pojmy vysvětlit ať potom to nemám k ničemu když to koupím.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
gyba |
Zaslal: pá květen 22, 2009 20:58 pm |
|
|
|
Pin je číslo s kterým uděláš spoustu věcí !!! Pin máš u nového auta na klíčích ! A jestli si myslíš, že koupíš Vag-com za pár tisíc a budeš s tím programovat klíče ,tak to není problém ,pokuď máš PIN. Ale jestli ho nemáš, tak musíš investovat další peníze(nebo čas) do vyčtení Pinu. Mimochodem si myslím, že o Vag-Com je popsáno MILIARDY STRÁNEK !!!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
jini |
Zaslal: so květen 23, 2009 9:38 am |
|
|
|
Chlapi, co takhle napsat odkud jste. Určitě se vám pak někdo ozve. Dal bych to jako podmínku registrace.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
petr petr |
Zaslal: út květen 26, 2009 17:02 pm |
|
|
|
Tak bydliště je Ostrava, díky za odpovědi no já mám kabel kterým načtu akorát feldu a starší kusy a neměl jsem zatím čas se nějak blíže seznámit s diagnostikou ale protože to začíná být nutností, tak chci koupit hex can od svobody. No ale nejdřív bych potřeboval právě vysvětlit nějaké ty věci okolo jestli se mi to vyplatí. Abych neměl diagnostiku a pořádně nechápal co je na co Předem díky .
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|