Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diagnostika - obecně  »  Fly fvdi
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 3    Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Fly fvdi

Autor Zpráva
marekh
Zaslal: so listopad 17, 2018 14:52 pm Citovat
Založen: 4.1.2012 Příspěvky: 129 Bydliště: Skalica (SR)
Ahoj, má tu nekdo skúsenosti s fly fvdi z obd360 ? Co vse to real dokáže ? Potrebuju občas CS u Audi a immo piny učení klicu atd , na dotaz jestli to nejak funguje odpovedeli že bez problému ale vite keď vtáčka chytajú pekne mu spievajú ,takže nejaké postrehy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: so listopad 17, 2018 17:59 pm Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 582
niečo ide..niečo nie Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marekh
Zaslal: so listopad 17, 2018 19:23 pm Citovat
Založen: 4.1.2012 Příspěvky: 129 Bydliště: Skalica (SR)
Máš?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: so listopad 17, 2018 20:19 pm Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 582
nie take co by vedela CS u novšej audi... dost pindaju na tie fvdi2 a 2018/2015...ktovie...

vzdy je to rovne tym prachom ktore to stoji....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yary1
Zaslal: so listopad 17, 2018 21:28 pm Citovat
Založen: 9.5.2008 Příspěvky: 116
Pokud se nepletu tak china "avdi" jsou jen tri verze. 2014-(18+21) , 2015 - (24)(loader9-soft2018stic po padu servru u chinana) a 2018 - (24+vvdi2) oznacovany jako VAG V1.2.2.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: so listopad 17, 2018 22:45 pm Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 582
ne...

je ich viac...

hlavne treba rozdelit co je fly verzia...a co je kopia fly...tj kopia kopie.

fly su tie drahe... 500-1000e za full.

kopia kopie je za par euro..
softy su jasne 18 21 24 u vw...

avsak online nepojde v ziadnom
ani fly nema support aky pisu a tusim uz ani online nejde.

teraz par tyzdnov je na trhu fvdi 2018 flY za 300e komplet.

problem tohoto je..ze to nie je produkt firmy fly ale ich byvaleho zamestnanca ktory od nich odisiel..a stava sa ze sa lockne..

tak si potom clovek vyber Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marekh
Zaslal: ne listopad 18, 2018 9:21 am Citovat
Založen: 4.1.2012 Příspěvky: 129 Bydliště: Skalica (SR)
To je ten problém že nikto nevie koľko to vydrží fungovať,mám dosť chiny a vo veľa veciach maximálna spokojnosť no niekedy aj treba dačo prerobiť pomenit pár súčiastok a zas funguje ku spokojnosti

Môžem kúpiť fvdi za 100 a môžem byť prekvapený funkciami tak ako môžem byť prekvapený nefunkčným fvdi za 500 ????
Rovnako tak mám ds150 asi 5r a doteraz funguje bez problému čo napr o texe nemozem povedat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: ne listopad 18, 2018 10:52 am Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 582
to fvdi za 100e z fvdiobd.com nekupuj..to je totalny low cost fake...

asi by som kupil to FVDI 2018 alebo teda original FLY FVDI za tych 800 a daval bacha aby sa to nedostalo na internet Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marekh
Zaslal: ne listopad 18, 2018 11:22 am Citovat
Založen: 4.1.2012 Příspěvky: 129 Bydliště: Skalica (SR)
Asi skúsim to "fly" za 300
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: ne listopad 18, 2018 11:26 am Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 582
jj,, len tomu zamkni internet vo firewalle..aby sa ti to nahodou nezamklo.a daj potom vediet čo to vie a čo nie.

dik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yary1
Zaslal: ne listopad 18, 2018 13:16 pm Citovat
Založen: 9.5.2008 Příspěvky: 116
midnight_man napsal:
jj,, len tomu zamkni internet vo firewalle..aby sa ti to nahodou nezamklo.a daj potom vediet čo to vie a čo nie.

dik


2015 a 2018 jsou only online. Vim ze tam řesi licenci u 2015 na 29 a u 2018 na 15 dni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marekh
Zaslal: ne listopad 18, 2018 13:48 pm Citovat
Založen: 4.1.2012 Příspěvky: 129 Bydliště: Skalica (SR)
Takže 2018 ide dva týždne a potom treba obnovit licenciu či jak to funguje ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: ne listopad 18, 2018 14:17 pm Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 582
pri online si vzdy clovek koleduje o lock...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: ne listopad 18, 2018 14:20 pm Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 582
inak 2018 pojde aj offline...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marekh
Zaslal: ne listopad 18, 2018 16:07 pm Citovat
Založen: 4.1.2012 Příspěvky: 129 Bydliště: Skalica (SR)
Midnight man máš niektoru verziu ? Lock by sa dal poprípade poriešiť zalohou eep poprípade mcu alebo čo je vnútri
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 3    Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je ne červen 16, 2024 20:52 pm
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Motordiag.cz   Checksumm.com   LogView prohlížeč logů   DIESELPOWER forum  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.