Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » galletto - potřebuji někoho kdo mi upraví mapy |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
servisaudrzba |
Zaslal: po březen 13, 2017 18:29 pm |
|
|
|
Zkráceně mám menší servis a s rostoucí poptávkou po chiptuning jsem se rozhodl že se to naučím,po týdnu hledání jsem udělal to nejlepší ------a vysr.... jsem se na to:-D to se za tejden nenaučím a nemám tolik času abych 2roky něco zkoušel . Tak jsem to poptal jako službu a koupil po doporučení galletto a už hned problém -první bylo vadné -to znamenalo asi 30hodin zkoušení telefonování hledání na netu atd.... nakonec jsem to borcovi vrátil a on mi ho vyměnil -nyní v pořádku. Prvně domluva byla taková - stáhnu mapu potom mu ji pošlu on ji upraví a nahraju zpět do auta -zase problém u transita tddi 63kw jsem ji stáhnul poslal za 2 dny psal že chce prntscr. tak znova pak už to bylo snad ok. Ale kurv..... ted jsem ji nahrával tu upravenou zpět do auta a nakonec to hodí chybu auto nestartuje a ted tam hrnu to první neupravenou a modlím se---- - moje otázka je tu někdo kdo by mě mohl upravovat mapy co mu pošlu ? a nějak mě trochu zasvětil víc do ovládání galletta ? nechci nic zadarmo !!!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
emig89 |
Zaslal: út březen 14, 2017 18:44 pm |
|
|
|
Digi-Deletent,ten Ti poradí.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Gambac |
Zaslal: út březen 14, 2017 20:09 pm |
|
|
|
Bej tebou tak bych se na to vysral,teda pokud si nechceš zbytečně dělat problémy.S čínským Galletem toho víc zkurvíš než uděláš a tunerů je tady pokokot.Nech to dělat lidem kteří vědí co a jak a hlavně mají kvalitní vybavení.Pokud se chceš hnípat v elektronice tak se zaměř na opravy jednotek po tunerech a práce budeš mít nad hlavu.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mironet8 |
Zaslal: ne březen 26, 2017 17:13 pm |
|
|
|
Napiš mi zprávu, co přesně potřebuješ.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
midnight_man |
Zaslal: po březen 27, 2017 11:28 am |
|
|
|
vyser sa na to.... cinskym galetom bez patričnych vedomosti si max zarobis na problemy a poseres meno.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po březen 27, 2017 14:41 pm |
|
|
|
midnight_man napsal: vyser sa na to.... cinskym galetom bez patričnych vedomosti si max zarobis na problemy a poseres meno. 
tady už se o jméno nehraje , zdejší divadlo má jiný level ...
když brnkneš o téma spotřeba po "tunynku" v realitě versus pal. počítač , tak je ticho po pěšině ....
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
|