Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Mam dilema
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Mam dilema

Autor Zpráva
jirka co vi prt
Zaslal: po listopad 24, 2008 0:31 am Citovat
Dobry vecer vsem mam klona galleto 1260 delal jsem nejake 1 oktavie vzdy tdi a bez problemu koncem tohodle tydne mi ma prijet 2oktavie ROK 06 umi to galeto bez problemu EDC16 tdi 1.9 nebo to nikomu padlo mam strach je to kamarada ale i tak jsem nervozni koupil jsem jsi kuli tomu bdm 100 kdyz mi to padne mam sanci to nejak opravit galetem nebo vubec nikdo mi rikal ze vypnout a zapnout klicek a dat znovu nahrat mapu ale nevim jde o to kdyz jse to stane ja budu mit zalohovanou flesovaci pamet opravi to bdm,kdyz to galleto takhle posere co vlastne muzu skusit galetem krome bosch jednotek asi radsi nic co diky a na co jsi mam dat pozor a vubec nedelat diky.

A jeste neco mam tady na dvore T4 2.5tdi rok 2000 6mesic jednotka 74906018C pise vypnete budiky a skuste znovu ale nic jse nedeje je to moc stare pajet?diky za pomoc a hodne penez vsem cau.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marquee
Zaslal: po listopad 24, 2008 8:10 am Citovat
octyII jsem dělal Gallettem několikrát a bez problémů, ale trošku záleží jaký máš kabel

Zaslal: po listopad 24, 2008 8:51 am Citovat
T4 018C jde flashovat,a ta OII kdyz vyctes poskozeny obsah BDM tak ho lze opravit pomoci originalu z flasheru , ale musis mit winOLS , ECM2001 nebo neco podobneho cim to das dohromady Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Leon TDI
Zaslal: po listopad 24, 2008 22:30 pm Citovat
Který kabel doporučuj.?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirka co vi prt
Zaslal: út listopad 25, 2008 0:02 am Citovat
takze kdyz mi to padne tak vyctu bdm flasovaci pamet a muzu tam dat pres nej zalohu nebo musim opravit to vyctene? ecm mam ale nejak tomu nerozumim musim jse na to jeste podivat zalohy mam od toho co jsem koupil galleto rikal mi ze opcas vycita oktaviji edc16 na driver 2.5tdi kdyz jse to kousne tak proto mi to dela starosti ale ten jse toho nebal.proc mi to utoho transportera pise ze mam vypnout budiky mam vytahnout pojisku.mate nekdo od svobody vag prog08 jak tim jde flesovat bez problemu?Chci koupit neco lepsiho prej vag k-can 5.3 comander by byl lepsi ale ta cena zase vsem dekuji doufam ze i ja nekdy pomohu.
jipi
Zaslal: út listopad 25, 2008 4:23 am Citovat
kup si original a maš pokoj
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirka co vi prt
Zaslal: út listopad 25, 2008 22:26 pm Citovat
dnes jsem skousel toho transportera vycitam ho na driver 2.5tdi v6 edc15 stejne jako na audi neni chyba tam je to petivalec diky a original jsi koupim ale poradne nevim co ale galeto uz ne diky hodne penez cau.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je pá červen 20, 2025 1:40 am