Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Range Rover |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
Elektrik |
Zaslal: st červenec 02, 2014 9:33 am |
|
|
|
Zdravím Vás pánové
Operuje někdo v okolí České Lípy - Litoměřic? Mám na stole přístrojovou desku z Range Rovera 3.6l r.2007 která údajně nekomunikuje a auto nejde nastartovat (vůbec netočí startér). Taky prý trvale svítí žhavení. Bohužel mám jen tu přístrojovku, kterou mi pán poslal poštou a bez auta se mi to moc ladit nechce, tak se ptám jestli by někdo nebyl tak hodnej a pánovy se nekouknul na celý auto i s přístrojovkou, kterou mu obratem pošlu zpátky. Dostalo se mi to na stůl od jednoho známýho, kterej Range běžně opravuje (mimo elektriky, tu mu dělám já) Zřejmě si myslel že mi bude přístrojovka stačit... Jsem z jihu čech, takže jsem pro pána dost z ruky. Odtah a tak podobně by ho vyšel docela draho. Najdu tu někoho? V přístrojovce někdo zkoušel proletovat studeňáky (žádná velká hrůza) ale bylo to prý bez úspěchu Chce to někoho kdo umí víc než pájet
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Elektrik |
Zaslal: pá červenec 11, 2014 9:00 am |
|
|
|
Nikdo v okolí se nenajde, nebo není chuť?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Elektrik |
Zaslal: út červenec 15, 2014 11:53 am |
|
|
|
Tak pán už si koupil novou přístrojovku. Nevím jestli mu to pomůže, ale budu věřit že ano
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: út červenec 15, 2014 13:16 pm |
|
|
|
Se ani nedivim, ze ti nikdo nedpovedel
Bez britskyho trabanta.Jak muzes spravovat tohle bez auta?
Fakt jsi tak naivni, ze to bude v budikach?
Odtah je drahy?Tak at mu auto stoji u baraku.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Elektrik |
Zaslal: út červenec 15, 2014 13:39 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: út červenec 15, 2014 13:58 pm |
|
|
|
Bez auta se nepohnes dal, je potreba projet cele diag a pak
uvidis co se deje.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Slovakia1 |
Zaslal: pá prosinec 25, 2015 15:31 pm |
|
|
|
Zdravim vsetkych... chlapi vie mi dakto poradit? mam Range Rover 3.0TD 2006... nejde nastartovat baterka je nova 4 mesacna skusal som startovat aj cez riadne kvalitne kable a starter ani netukol, skusal som po nom aj kladivom poklepat nic... ani tuk iba v nutri pri saltpake(automat) pri pokuse o start daco jemne tuka ako keby bola baterka vybita co som uz pisal ze nieje... je aj premerana aj voltaz aj ampere... pozeral som poistky relatka vsetko ok...
dakujem vopred za radu Peter
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|