Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Egr off Touran 1.9tdi edc16
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 2    Jdi na stránku 1, 2  Další

Egr off Touran 1.9tdi edc16

Autor Zpráva
bluepatch
Zaslal: út září 02, 2014 11:45 am Citovat
Zdravim. Pomohl by mi nekdo s egr off na touranovi 2007? 1.9tdi bez filtru pevnych castic.

Nasel jsem dost informaci v anglictine, ale nejsem si 100% jist tou sekvenci a nechtel bych to zprasit.

Prikladam orig. soubor:

https://www.dropbox.com/s/73x2eshjj7h8cw2/03G906021MM_TOURAN_ORIGO.Bin?dl=0

Diky moc za pomoc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: út září 02, 2014 12:46 pm Citovat
za 2500 se dá pomoc ... Laughing Laughing

Zaslal: út září 02, 2014 14:20 pm Citovat
maš tam vše co potřebuješ pokud je to ten návod na všecko na google a když si to nechceš zprasit tak to nech někoho udělat ale to je prostě za penize nebo už ste se všichni v tejhle kotlině zbláznily ? tuning v akci za 2000 edc17 a edc16 za 1000 to na tuhle práci chčiju a jdu okopávat brambory tohle fakt už neni normální

Zaslal: st září 03, 2014 7:54 am Citovat
Mily Martine, pokud nekdo vi, kde sekvenci blbych nul hledat, je to mene prace nez sesmolit tento tvuj zazivny odstavec. Ja jsem se rozhodne nezblaznil, nechci po nikom zadne vykony a hodinove prace. Pouze potrebuji zhasnout kontrolku a spravne nasmerovat kde hledat. Dlouho jsem se rozmyslel, zda na toto forum plne nadrazenosti a arogance napsat. Nakonec jsem se odhodlal a koukam, ze jsem se nemylil. V teto kotline se opravdu kazdy zblaznil -> nazdar - tisic korun Smile Pokud nikdo nema hodnotnou radu, radeji vlakno smazte Wink[/u]
bluepatch
Zaslal: st září 03, 2014 8:29 am Citovat
Dodatek - slovo forum jsem pouzil ponekud nestastne. Kluci, na pristim sjezdu klubu a pratel arogance by jste mohli projednat vymenu vrchniho klamaveho loga kde se pise diskuzni forum.. spise bych to nazval bazarem. Pred vstupem na stranky by to chtelo jeste test pevnych nervu - zobrazeni 10ti nejvetsich perel z vasich vyroku a velkym tlacitkem "ANO, opravdu chci vstoupit a nechat si srat na hlavu".
vopi
Zaslal: st září 03, 2014 8:49 am Citovat
Nemá cenu se rozčilovat!

Zaslal: st září 03, 2014 10:39 am Citovat
bluepatch napsal:
Dodatek - slovo forum jsem pouzil ponekud nestastne. Kluci, na pristim sjezdu klubu a pratel arogance by jste mohli projednat vymenu vrchniho klamaveho loga kde se pise diskuzni forum.. spise bych to nazval bazarem. Pred vstupem na stranky by to chtelo jeste test pevnych nervu - zobrazeni 10ti nejvetsich perel z vasich vyroku a velkym tlacitkem "ANO, opravdu chci vstoupit a nechat si srat na hlavu".

a ty to děláš zadarmo ten egr off ? nebo pro kamaráda ?
jinak sjezdy se tady nekonají , není to dement forum jako treba peugeot , kde se parta nudících se teenegerů schází co chvíli , aby se mohli tem druhejm pochlubit jakou mají skvělou barevnou hudbu pod zadním spojlerem..

Zaslal: st září 03, 2014 11:24 am Citovat
chceš poradit? tak jo poradim ti jsou tam 4 oblasti v kterejch upraviš fungování ventilu jak potřebuješ dvě jsou hystereze jedna teplotní zavislost a třetí střída řízení ventilu v procentech pwm konkretní adresy najdeš v dam nebo A2L souboru pro ols nebo si je převedeš do formátu XDF který je srozumitelný pro kde jaký free editor například tunerpro aby jsi nemusel používat cracklej ols nebo ecm kde je uplný prd checksum tě nezajima protože ten si dělá flasher sám tak a včil mudruj ještě ti mužu říct že je to všechno u sebe respektivě před mapou střídy ventilu kterou má ecm popsanou jako faze vstřikování ale fakt po mě nechtěj abych ti řek přesnou adresu mapy a faktory XYZ to se opravdu veřejně neventiluje udělá se uprava pokud tu znalost máš a z ni se mužeš poučit co se jak asi dělá a pak si to vyzkoušet a změřit a pak budeš vědět proč za to chcem penize když to umime chápeš? Rolling Eyes

Zaslal: st září 17, 2014 13:54 pm Citovat
No tak to jsi mi akorat pretlumocil clanky, ktere se daji najit v anglictine. Kazdopadne jsem se nebal a udelal to tak, jak jsem si to myslel od zacatku. Upravil jsem pouze hysterezni krivky a kontrolka zhasla. O vic se mi nejednalo. A kdyz vim, kolik casu jsem nad tim stravil, tak se stydim rict si i o polovicku toho, za co jste mi to nabizeli zde. Lituju ze jsem sem lezl. Sbohem bando, lestete si ego na jinejch.
anydraj
Zaslal: st září 17, 2014 14:42 pm Citovat
Fakt drsny.Prvne slintas, a nakonec si ty krivky opravis.
Nevim, proc jsi jsem psal.Ale vlastne vim.Jsi liny si to najit.
A pak s nas delas pitomce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kluso
Zaslal: st září 17, 2014 19:53 pm Citovat
hele,to fakt nemá cenu se rozčilovat
je to pořád dokola:prosím poraďte ať nemusím nikomu nic plaťit a když neporadíte něco nad čím jste strávili sami spustu času tak jste všichni kokoti a udělám si to sám za pár minut protože na tom vlastně nic není Rolling Eyes
DIGI-DELETED
Zaslal: st září 17, 2014 21:40 pm Citovat
no hlavně přeci se nebudeš hádat s někým kdo si myslí že to má korektně udělané..
sakra auto se chová divně a diagnostika nic nehlásí . tak vyměníme třeba vstřiky pro začátek..... Mr. Green Mr. Green Shocked

Zaslal: čt září 18, 2014 9:02 am Citovat
bluepatch napsal:
No tak to jsi mi akorat pretlumocil clanky, ktere se daji najit v anglictine. Kazdopadne jsem se nebal a udelal to tak, jak jsem si to myslel od zacatku. Upravil jsem pouze hysterezni krivky a kontrolka zhasla. O vic se mi nejednalo. A kdyz vim, kolik casu jsem nad tim stravil, tak se stydim rict si i o polovicku toho, za co jste mi to nabizeli zde. Lituju ze jsem sem lezl. Sbohem bando, lestete si ego na jinejch.

A stydel by si rict o polovicku toho co za to chceme my ktery to vicemene zivi - no verim ze dela nekde za 30 Kc za hodinu, protoze by si asi taky stydel rict vic kdyz na te praci asi nic neni ... Very Happy

To je furt dokola, vcera mi taky volal kdosi ze je znamej znamyho kteryho vlastne ja ani neznam a at nechci penize ze potrebuje jen neco co zvladnu levou zadni bez mrknuti oka za 2 minuty ...

anydraj
Zaslal: čt září 18, 2014 11:25 am Citovat
vidim vsude stejne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bluepatch
Zaslal: ne září 21, 2014 21:03 pm Citovat
Najite jsem to mel asi mesic zpatky, jen jsem se chtel ujistit, jsem udelal zasah spravne. Protoze od toho fora byvaji. V komunite, ve ktere pracuji ja, je to normalni. Zde asi ne. Prvnich X odpovedi si rika akorat o penize. Nikdo nenapsal posli co mas, nebo tak neco.

Nevim, kde berete 30 korun na hodinu.. nejlevnejsi nabidka byla 1000kc. Nevim kdo z nas spal na matice, ale i kdyz to vstahnu na svuj plat, ktery je cirka 200kc/hod. mi tech 10 minut vychazi asi na 30 kc..dobre musel jsem jit pred barak, zapnout notas, zapojit kabel, cekat 3 minuty, dat si vajgl. Pripocitat faktor know-how a opotrebeni baterky notasu.. Proste tyhle ceny nechapu a obhajujte si to jak chcete.. Realne okolo 400 vidim adekvatni cenu a neresim to. Ale to bych napsal jine zneni dotazu. A jestli berete 6000 na hodinu, tak trham diplom.

Auto jede jak ma, nic nesviti, diagnostika nic nehlasi. Diky za starost.

A pitomce z vas delat nemusim..staci si precist par vlaken a clovek si o vas utvori obrazek i bez toho.

Slunce v dusi.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 2    Jdi na stránku 1, 2  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so červenec 05, 2025 0:38 am