Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Felicia 1.6 032906030M MARELLI 1AV F010
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 2    Jdi na stránku 1, 2  Další

Felicia 1.6 032906030M MARELLI 1AV F010

Autor Zpráva
Ludvik2
Zaslal: čt duben 24, 2008 19:36 pm Citovat
Chtěl bych se zeptat jestli už někdo z vás řešil zvýšení volnoběžných otáček,zatím koho jsem se ptal tak nikdo nevý ale Sportmotor a Cimbu to nabízí,poradí mi někdo? Děkuji

felicia 1.6.zip
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  felicia 1.6.zip
 Velikost:  38.55 kB
 Staženo:  2882 krát

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
autista
Zaslal: so duben 26, 2008 6:24 am Citovat
Zrejme jsou upravene mapy.Treba Winolls.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Brouk
Zaslal: so duben 26, 2008 8:00 am Citovat
jenze kde ! ols je siroky pojem Smile

alpiners2
Zaslal: so duben 26, 2008 16:30 pm Citovat
prečo chceš zvyšovať voľnobežné otáčky? ja som si na tdi znižoval otáčky voľnobehu cez vag com. možno sa to dá upravovať aj na benzínoch smerom hore ale neviem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Ludvik2
Zaslal: čt květen 01, 2008 14:04 pm Citovat
proč je chci zvyšovat? aby byli zvedlý co na to říct a přes vag to nejde Rolling Eyes
zarofka
Zaslal: ne červen 15, 2008 18:46 pm Citovat
Zdravim... Chipy od Cimbu(i kdyz pochybuju o jejich autorstvi a pan Janda by se mel na sebou asi zamyslet obcas, protoze aby tvrdil zakaznikovi kteremu chipoval jednotku, ze se mu na ni vysral immobilizer z toho duvodu, ze nejezdi na pravidelne servisni prohlidky a jine prihody z nataceni s nim Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ) maji zvyseny volnobeh u felicie 1.6 a posunutej omezovac smerem nahoru. Nekde se mi tu obsah pameti vali na disku Smile

Zdarec Idea
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
autista
Zaslal: ne červen 15, 2008 20:11 pm Citovat
Od Cimbu jsem tu uz take neco opravoval.Nevim ,jak je mozne,ze to je certifikovano od Skoda.Je to udelane tak,ze v rj je vypajena pamet a na misto ni je naletovany tistak s pameti a zespoda je nejaky cip,ktery zrejme slouzi k nejake konverze zaklicovaneho obsahu pameti,proti vycteni.Stejne jsem to vycetl po kabelu.Mel jsem tu Superba TDI(40000km),ktery se zastavoval-to je mozna ten pripad co pises?Zavada byla ve studenem spoji na pridavnem tistaku.Koruna vseho u tehle rj byla,ze se jim to tam neveslo,tak proklepali kryt kadivem.Tak at si o tom udela obrazek kazdy sam.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
TOMI
Zaslal: ne červen 15, 2008 21:52 pm Citovat
autista napsal:
Koruna vseho u tehle rj byla,ze se jim to tam neveslo,tak proklepali kryt kadivem.
Shocked Shocked Shocked
Brouk
Zaslal: ne červen 15, 2008 21:56 pm Citovat
vymen RJ , zatim nevim cim to je ale dela to RJ HW

roland702
Zaslal: po červen 16, 2008 11:22 am Citovat
autista napsal:
Od Cimbu jsem tu uz take neco opravoval.Nevim ,jak je mozne,ze to je certifikovano od Skoda.Je to udelane tak,ze v rj je vypajena pamet a na misto ni je naletovany tistak s pameti a zespoda je nejaky cip,ktery zrejme slouzi k nejake konverze zaklicovaneho obsahu pameti,proti vycteni.Stejne jsem to vycetl po kabelu.Mel jsem tu Superba TDI(40000km),ktery se zastavoval-to je mozna ten pripad co pises?Zavada byla ve studenem spoji na pridavnem tistaku.Koruna vseho u tehle rj byla,ze se jim to tam neveslo,tak proklepali kryt kadivem.Tak at si o tom udela obrazek kazdy sam.
To je spise ochrana proti prepisu. V nemecku jelikoz Janda bere jednotky odtamtud to tak resi profi firmy.Jde o to aby jim obsah nikdo neprepsal necim silnejsim a pak by je nejaky urad dojebal, ze pisou v technicaku jiny vykon. Obsah vytahnes ale v pohode.
libor22
Zaslal: po červen 16, 2008 19:19 pm Citovat
Jo je to tak jak píšeš ,ale je to k vidění nějen v Německu ale i třeba v Itálii a Holandsku.Je to opravdu jakási ochrana dat dá se to i někdy obejít. Ale co je podstatné tyto úpravy se prováděly na počátcích čipování a dnes je už málo kdo používá jelikož není moc důvodů jít touto cestou.No a když je něco dobře zavedeno proč to měnit Smile
zarofka
Zaslal: po červen 16, 2008 20:03 pm Citovat
Pokud jsem se dival dobre po netu, tak se ocharana prodava do dnes. Jde o to, ze jednotka ma plny pristup k pameti, ale programovaci pristup je sw blokovan z diagnosticke sbernice Smile. Kdyz uz jsme u p. Jandy tak delal memu znamemu chip, vzal jsi za to nehorazny penize a to auto jelo hur nez seriovka. Znamej je bohuzel napul svatecni jezdec a uveri, ze pojede naftak lip na benzin:). Inu pujcil jsem si jednou od znameho flashovaci sw s kabelem, stahnul jeho jednotku a porovnal v hex editoru s otcovou, co mu delal znamej v motordesignu. Nasel jsem dost rozdilu a kdyz jsem to porovnal s originalem tak Jandova jednotka 42 zmen, otcova 159 Smile Very Happy Nic proti Vam pane Janda, ale kdyz uz mate na strankach informace o dopadeni podvodnych chiptuningaru, mel by tam byt i clanek o Vas Very Happy Very Happy. Hlavne, ze ta zavodni felda ktera vozi velke znaky Cimbu, ma nejspis chip od motorexcelu a zbytek veci v motoru Very Happy Very Happy Very Happy, tomu rikam lol Very Happy.Klidne poslu stazeny chip zajemcum... at se taky pokochaj, snad tim neporusim pravidla fora, ale tomuhle se neda rici zvysovani vykonu... spis snizovani Very Happy
jojco
Zaslal: út červen 17, 2008 11:29 am Citovat
hod to niekam na upload alebo do sekcie ECU suborov,som zvedavy Shocked 59 zmien to je tak zakldna mapa paliva a turba
Antoán
Zaslal: út červen 17, 2008 15:26 pm Citovat
Site Admin Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 64
to Zarofka: Jestli budeš někam uploadovat ten soubor, tak prosím např. na Rapid, sem na fórum ne. Linky, pak rozešli nejlépe přes SZ zájemcům. Můžeš i mě.
Nechci se dostat do sporu s panem Jandou.

Díky za pochopení. Admin
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
zarofka
Zaslal: út červen 17, 2008 16:24 pm Citovat
Antoán napsal:
to Zarofka: Jestli budeš někam uploadovat ten soubor, tak prosím např. na Rapid, sem na fórum ne. Linky, pak rozešli nejlépe přes SZ zájemcům. Můžeš i mě.
Nechci se dostat do sporu s panem Jandou.

Díky za pochopení. Admin

Chapu, hodim to na muj server... a poslu odkaz zajemcum...

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 2    Jdi na stránku 1, 2  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je ne květen 18, 2025 22:48 pm