Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Chipování
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Chipování

Autor Zpráva
gyba
Zaslal: so listopad 01, 2008 13:04 pm Citovat
Založen: 4.4.2008 Příspěvky: 677 Bydliště: Jablonec nad Nisou
Mám takovej zvláštní dotaz. Jakej máte názor na to od kolika kilometrů by se mohlo načipovat nový auto.
Jestli to jde třeba už od 2000km ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
chiptuning
Zaslal: so listopad 01, 2008 18:13 pm Citovat
37km zatim bylo nejmin ktery jsem delal
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
gyba
Zaslal: so listopad 01, 2008 20:21 pm Citovat
Založen: 4.4.2008 Příspěvky: 677 Bydliště: Jablonec nad Nisou
A kolik má dneska najeto ? Teda jestli ještě jezdí. Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jipi
Zaslal: so listopad 01, 2008 20:56 pm Citovat
kolko ma nabehanee je pre teba nepodstatne, lebo vela záleží od medzikusu medzi volantom a sedadlom.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
meky
Zaslal: po listopad 10, 2008 10:44 am Citovat
gyba napsal:
A kolik má dneska najeto ? Teda jestli ještě jezdí. Laughing

novy auta se uz nemusi zajizdet..staci jen 2000tis kvuli brzdam...jinak delam auta,ktery prave maji najeto par tisi km...pro salony...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
mr@za
Zaslal: út listopad 11, 2008 0:46 am Citovat
dobry vecer
jestli muzu napsat sem svuj problem,pribeh...
koupili sme novou oktavkuII 77kW PD r.v 2008 najeto 100km, delam jako konicka do autoelektra a diagnostiky.mam koupeny vag od pana Svobody jiz radu let.Tak ted jsem se rozhodl koupit flasher na chiptuning od firmy motordiag protoze mi udelali celkem solidni nabidku. Nechci na tom nijak vydelavat, mam to jako konicka pro sebe a kamarady (fiataci, renaultaci, VW). tak jsem koupil Galletto aby zvladalo EDC15 tak i EDC16, a s kabelem jsem zakoupil i radu upravenych map, tak bych se chtel zeptat, jestli hrozi nejake nebezpeci pri flashovani?(nepocitam zasek systemu nebo tak neco) jako kdyz nevim kdo mapu delal? nase oktavka sla precist v pohode bez nejakych chyb. nahrat by mela jit,po konzultaci s "jejich" technikem, bez problemu. Musim rict ze technik nebyl zaskocen zadnym mym dotazem a vedel o cem mluvi. ale byl to neco jako externista...nevedel co firma motordiag presne nabizi ze jen chipuje... No a tady je muj dotaz, jde poznat jestli je mapa upravena s nejakou hrubou chybou? oproti originalu? ptz by me tatka asi zabil kdybych to tam nahral a oktava bud nejela nebo by motor moc nevydrzel.

Jinak druhy problem by se tykal chipu na dedovu thalii 1,5dci r.v.04 je to problem? popr jaky?

popripade upravil by mi tady nekdo mapu? popr za kolik?

dekuji moc za odpoved.

ps. sem zde novackem, doufam ze me nekdo pochopi...
meky
Zaslal: út listopad 11, 2008 10:56 am Citovat
mr@za napsal:
dobry vecer
jestli muzu napsat sem svuj problem,pribeh...
koupili sme novou oktavkuII 77kW PD r.v 2008 najeto 100km, delam jako konicka do autoelektra a diagnostiky.mam koupeny vag od pana Svobody jiz radu let.Tak ted jsem se rozhodl koupit flasher na chiptuning od firmy motordiag protoze mi udelali celkem solidni nabidku. Nechci na tom nijak vydelavat, mam to jako konicka pro sebe a kamarady (fiataci, renaultaci, VW). tak jsem koupil Galletto aby zvladalo EDC15 tak i EDC16, a s kabelem jsem zakoupil i radu upravenych map, tak bych se chtel zeptat, jestli hrozi nejake nebezpeci pri flashovani?(nepocitam zasek systemu nebo tak neco) jako kdyz nevim kdo mapu delal? nase oktavka sla precist v pohode bez nejakych chyb. nahrat by mela jit,po konzultaci s "jejich" technikem, bez problemu. Musim rict ze technik nebyl zaskocen zadnym mym dotazem a vedel o cem mluvi. ale byl to neco jako externista...nevedel co firma motordiag presne nabizi ze jen chipuje... No a tady je muj dotaz, jde poznat jestli je mapa upravena s nejakou hrubou chybou? oproti originalu? ptz by me tatka asi zabil kdybych to tam nahral a oktava bud nejela nebo by motor moc nevydrzel.

Jinak druhy problem by se tykal chipu na dedovu thalii 1,5dci r.v.04 je to problem? popr jaky?

popripade upravil by mi tady nekdo mapu? popr za kolik?

dekuji moc za odpoved.

ps. sem zde novackem, doufam ze me nekdo pochopi...

tak kdyz ti to spadne,tak se to da opravit,ale BDM...to neni problem,ted tu spravuju EOS edc16C34---galleto neni zas tak goood flasher!.o)CMD flash je jina hra....
Podivej co jsi vycetl galletem a posli me co tam chces nahravat a ja ti reknu zda ti to spadne nebo ne...
Kdyz vyctes galletem,musis tam opet nahrat file,ktery je tomu hodne podobny...jen upraveny mapy...s checsumme...

1.5dci chodi bez problemu...je tam jeste flashka,ale flasher vycita jen mapy cca48kb,muze se taky stat,pokud udelas chescumm,tak to padne...opet rekonstrukce...jednotka ven...vyriznout plast a vyletovat flashku 44pinovou...
mr@za
Zaslal: pá listopad 14, 2008 7:40 am Citovat
takze musim sehnat nekde kompletni mapu? na tu thaliu? kdyz to vycte jen tech 48kB nebo je ta mapa tak mala? pak by se to upravilo v ECMku nebo ve WINOLSu, ze?

diky za odpoved

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je čt červen 19, 2025 14:53 pm