Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Budiky Audi A6 C5 2002 - Magnet |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
Dratex |
Zaslal: po červenec 07, 2014 11:23 am |
|
|
|
Zdravím,
má cenu tyto budíky opravovat nebo raději sehnat jiný? ...
Zavada je takováto:
teplota a voltmetr ukazovali vysokou hodnotu a posléze přestaly jít všechny ručičky a na polodotu už svítí jen podsvíceni.
Diag hlásí že snímač teploty vody a oleje je zkratovaný na zem. Ale dráty jsou ok.
Popřípadě napadá někoho co s tím? A nemá někdo pinout? Je to s can bus a pouze zeleny a modry konektor.
Budíky: Jäger 4B0920900T
Zkoušel jsem už proměřit dráty a všechno co na desce vypadalo jako napájení. Podle všeho to vypadá, že vydechla ta menší Motorola. Co to je zač, se mi přečíst nepodařilo.
|
_________________ Microchip, AVR programming, Vývoj el. zařízení a podobný blbiny
|
|
Návrat nahoru |
|
maros4341 |
Zaslal: po červenec 07, 2014 18:56 pm |
|
|
|
bežný problem tychto budikov.
trafil si presne - umrela motorola 908 ta menšia
Podla verzie si ju mozes kupit ako nahradny diel naprogramovanu priamo na tvoju verziu v codecard.lt
tvoja vezia by mohla byt 851ML
|
_________________ maros
Rozumieme Vášmu autu
|
|
Návrat nahoru |
|
Dratex |
Zaslal: po červenec 07, 2014 19:22 pm |
|
|
|
Díky za info
Zkusil jsem tuto verzi poptat na opravypristrojovek.cz, s tím že na pouzdře je vypálené BCV 8.42. Trošku tlačí čas.
|
_________________ Microchip, AVR programming, Vývoj el. zařízení a podobný blbiny
|
|
Návrat nahoru |
|
Dratex |
Zaslal: so červenec 12, 2014 16:57 pm |
|
|
|
Nemáte někdo komplet pinout těchto budíků?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|