Obsah fóra checksum.cz » Diskuze mimo mísu » Palivová mapa O1 |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
duchac.ales |
Zaslal: ne duben 27, 2014 14:50 pm |
|
|
|
Zdravím, najde se tu prosím někdo, kdo mi na O1 1.9TDi 81kW doplní palivovou mapu od 0 ot/min a 20-ti °C včetně checku? Prosím SZ. Předem děkuji
|
|
|
Návrat nahoru |
|
djrjay |
Zaslal: ne duben 27, 2014 17:35 pm |
|
|
|
zrejme chces urobit teply start
|
|
|
Návrat nahoru |
|
K |
Zaslal: ne duben 27, 2014 17:57 pm |
|
|
|
Další teplá firma na teplé starty.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
djrjay |
Zaslal: ne duben 27, 2014 23:06 pm |
|
|
|
K napsal: Další teplá firma na teplé starty.
to chce urcite akoze do rodiny
|
|
|
Návrat nahoru |
|
duchac.ales |
Zaslal: po duben 28, 2014 9:56 am |
|
|
|
Ne. Mam to na kšeft, ale když vidím vaše blbý kecy tak si radši zákazník počká co mi přijde comp s Olsem ze servisu. A omlouvam se, že tu nejsem pečenej vařenej, ale čumět do monitoru a mít blbý pindy jako Vy, tak takhle hluboko fakt neklesnu.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
K |
Zaslal: po duben 28, 2014 11:37 am |
|
|
|
Pokud se tím, živíš, tak s tím skonči, a kup si krumpáč, protože je základ mít funkční rezervní PC, jinak jsi žalostnej jako většina zde.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po duben 28, 2014 11:49 am |
|
|
|
duchac.ales napsal: Ne. Mam to na kšeft, ale když vidím vaše blbý kecy tak si radši zákazník počká co mi přijde comp s Olsem ze servisu. A omlouvam se, že tu nejsem pečenej vařenej, ale čumět do monitoru a mít blbý pindy jako Vy, tak takhle hluboko fakt neklesnu.
chápu dobře comp s čorlym olsem ?
mam to na kšeft , somruju, nevysomruju, tak aspon jste kokoti .....
já bych se třeba nesnížil k žebrání , to mi větší ponížení než blbé kecy na dementy co ani netuší co dělají....
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
duchac.ales |
Zaslal: po duben 28, 2014 15:08 pm |
|
|
|
Ad 1 - Nevím, kde jste přišli na to, že to chci zadarmo (asi proto že jsem hned nemával tisícema?)
Ad 2 - ChipTuning mne v žádným případě neživí, a ani nikdy nebude (živí mne něco co nemá s autama vubec nic společného, a živí mne to docela slušně) a ani ho nedělám a nikdy jsem nedělal.
Ad 3 - O " kokotech " jsem také nic nepsal (ale, když si tak evidentně říkáte mezi sebou, nic proti!)
Ad 4 - Tuto větu od DIGI-DELETED "já bych se třeba nesnížil k žebrání , to mi větší ponížení než blbé kecy na dementy co ani netuší co dělají...." jsem trochu nepochopil. Asi tatar nebo co.
Ad 5 - O tom jakej mam OLS, jestli čorlej nebo jakej, si mužete myslet co chcete.
Ad 6 - Ano, mam chipovaný dvě auta, za oboje jsem řádně zaplatil odborníkovi, kterej mi je dělal.
Ad 7 - A na závěr : NECHÁPU, PROČ PÍŠETE KOMENTY, KTERÉ STEJNĚ NEJSOU K TÉMATU, I PŘESTO, ŽE JSEM ŽÁDAL O "SZ", ------ ????? asi aby jste se zviditelnili ????? -------
|
|
|
Návrat nahoru |
|
K |
Zaslal: po duben 28, 2014 15:27 pm |
|
|
|
Ano, mam chipovaný dvě auta, za oboje jsem řádně zaplatil odborníkovi, kterej mi je dělal.
Myslím, že takovýto odborník zvládne i teplý start.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|